Länk kopierad!

Visningar

Säljaren önskar att du kontaktar mäklaren för visning.

Bevaka slutpriset

Fyll i dina uppgifter så skickar SkandiaMäklarna slutpriset till dig om säljaren och köparen godkänner det vid försäljningen.

Pris
1 635 000 SEK / Accepterat pris
Adress
Lagmansbacken 2, Alby, Norsborg
Typ
Bostadsrättslägenhet
KVM
36 kvm
Avgift
2 250 SEK / mån
Rum
2 rum

Intresseanmälan

Ta del av vår integritetspolicy

2:a - 36 kvm - Uteplats i insynskyddat läge! Hiss.

2:a om 36 kvm med Uteplats, låg avgift!
På Lagmansbacken i Alby, i det nybyggda huset finns nu en tvåa på 36 kvm till salu. Här finns fullt utrustat kök och badrum, möblerbar balkong, rymligt sovrum med bra förvaring och genomgående fräscha materialval. Insynsskyddat med uteplats. Från uteplatsen når man den stora gemensamma uteplatsen.

Husen är ritade av välrenommerade arkitektfirman Arkitema och uppförda av Titania. Under de kommande fyra åren planerar Botkyrka kommun för en förändring i området och Tingstorget och området kommer bestå av ca 700 lägenheter när det står färdigt. Lägenheten ligger ett stenkast från tunnelbanan och en kort promenad bort finns Eriksbergs handelsplats med ICA Maxi, Apotek m.m. Medlemskap i Sunfleets bilpool med tillgång till bilar i området.

Varmt välkommen på visning!

Beskrivning

Lägenheten om ca 36 kvm kommer fördelas enligt följande

Direkt innanför entrédörren finns hallen med parkettgolv vilket är genomgående för lägenheten. Direkt till höger finns förvaring i garderob och till vänster finns lägenhetens badrum. Badrummet är i helkaklat utförande med tvättställ, vägghängd wc-stol, duschhörna, samt kombinerad tvättmaskin/torktumlare.

Vidare in i lägenheten kommer köket till höger, med modern köksinredning, diskho, kyl/frys, induktionshäll, inbyggnadsugn, diskmaskin och mikro. Köket ligger öppet mot allrummet och kan möbleras med liten matplats, säng och soffa i passande storlek. Via allrummet når man lägenhetens förråd och franska balkong.

Vidare in finns lägenhetens sovrum, med fönster i två väderstreck och tre stycken garderober. Utgång till lägenhetens uteplats samt den större gemensamma uteplats .

Dokument (pdf)

Planritningar Ekonomisk-plan.pdf Årsredovisning-Brf-Tingsterrassen-2017.pdf BRF Brf Tingsterrassen - Stadgar.pdf BRF Brf Tingsterrassen - Årsredovisning 2017.pdf BRF Brf Tingsterrassen - Årsredovisning 2018.pdf stadgar-tingsterrassen-.pdf aredovisning-tingsterassen-2018.pdf

Bostadsfakta

Kommun

Botkyrka kommun, Skattesats 33.4%.

Församling

Botkyrka.

Storlek

Boarea 36 kvm.

Rum

2 rum, varav 1 sovrum.

Våning / hiss

Våning 2 av 8.
Våningsplan 2 av 8 (2 trappor).
Hiss finns.

Byggnad

Byggnadsår: 2016
Byggnadstyp: Flerfamiljhus
Fönster: 3-glasfönster
Ventilation: Mekanisk ventilation

Föreningen

Föreningens namn: Tingsterrassen
Organisationsnummer: 769632-0915
Föreningsform: Bostadsrättsförening
Antal lägenheter: 124
Antal lokaler: 1

Föreningen består av tre hus, med adresserna Lagmansbacken 2, 4 6. Totalt 124 lägenheter samt 1 lokal. Föreningens hemsida är: www.brftingsterrassen.se

TV och bredband: Fiber via Botkyrka stadsnät

Gemensamma utrymmen: Barnvagn- och cykelförråd samt uteplatser.

TV

Finns tillgängligt via fiber.

Månadsavgift

Avgift: 2 250 SEK / mån
elabonnemang ingår i avgift, men faktiskt förbrukning tillkommer och betalas i efterskott kvartalsvis. Avgift för bredband, tv och telefoni tillkommer. Avsikten är att markfria kanalerna ska ingå i avgiften.

Övrigt som ingår i avgiften

Värme
Vatten
elabonnemang ingår i avgift, men faktiskt förbrukning tillkommer och betalas i efterskott kvartalsvis. Avgift för bredband, tv och telefoni tillkommer. Avsikten är att markfria kanalerna ska ingå i avgiften.

Gårdsplats/innergård

Vid varje hus finns gemensam uteplats.

Driftskostnad

Alla ovanstående belopp rörande driftskostnad är angivna i SEK/mån om inget annat anges.

Ekonomi

Andel i föreningen: 0.00619 %
Pantsättningsavgift: 465 SEK
Överlåtelseavgift: 1163 SEK
Betalas av: Köpare

Uteplats

Möblerbar balkong.

Bilplats

Föreningen kommer ingå i en samfällighet med de två angränsande föreningarna om en gemensam parkeringslösning där det kommer finnas totalt 102 platser, varav 12 st är avsedda för bilpool. Föreningen kommer ha totalt 18 platser, varav 9 för bilpoolen. Medlemskap i bilpoolen ingår.

Är du intresserad av denna bostad? Gör en intresseanmälan

Fyll i formuläret nedan för att göra en intresseanmälan på denna bostad. Våra mäklare kommer att kontakta dig via mail/telefon för uppföljning.

Ta del av vår integritetspolicy