Länk kopierad!
Redo

Visningar

Detta är en redo bostad. Kontakta mäklaren för mer information.
Läs mer om våra Redo-bostäder här.

Bevaka slutpriset

Fyll i dina uppgifter så skickar SkandiaMäklarna slutpriset till dig om säljaren och köparen godkänner det vid försäljningen.

Pris
2 500 000 SEK / Utgångspris
Adress
Östra Torggatan 9, Centrum, Karlstad
Typ
Bostadsrättslägenhet
KVM
76 kvm
Avgift
3 853 SEK / mån
Rum
2 rum

Intresseanmälan

Ta del av vår integritetspolicy

LÄGENHET I ABSOLUTA TOPPKLASS, MITT I CITY. TERRASS!

Unik möjlighet att förvärva Östra Torggatan 9, lägenhet i absoluta toppklass. Vad mer att önska? Du bor mitt i stan, i en totalrenoverad bostad om hela 76 kvm, terrass,.. med utsikt! Våning fem, mitt i centrum. Kök i öppen planlösning med vardagsrummet. Trendigt kök med rejält tilltagen köksö samt utgång till den fantastiska terrassen med utsikt mot Karlstad Domkyrka. Rymligt sovrum med fönster i två väderstreck. Stor klädkammare!

Attraktivt och centralt läge på Östra Torggatan med shopping, restauranger, nöjen, utmärkta kommunikationer och grönska inom bekvämt promenadavstånd.
Detta är en kommande försäljning, hör gärna av er vid intresse!

Beskrivning

HALL
Välkomnade hall med plats för ytterkläder i skjutdörrsgarderob, härligt ljusinsläpp från kök och vardagsrum. Hallen har ett praktiskt klinkergolv som sedan övergår i en ekparkett. I anslutning till hallen finner man även badrummet till höger.

VARDAGSRUM
Vardagsrum i öppen planlösning med kök. Plats för såväl soffgrupp som matsalsdel mot köket. Extra plats för barstol invid köksön. Ekparkett och målade väggar. Vid matplatsen finns en utgång till terrassen med fantastiskt läge och utsikt!

KÖK
Modernt och nyrenoverat (2016) med köksluckor i vitt. Köket har en praktisk och social köksö perfekt för mingel eller en snabb morgonfika. Gott om förvaring och integrerade vitvaror såsom kyl/frys, diskmaskin, häll, fläkt, ugn och fläkt.

SOVRUM
Rymligt sovrum som har plats för dubbelsäng med sängbord. Här finns fönster åt två håll. Sovrummet har en skön heltäckningsmatta i grå-silver och målade väggar.

BADRUM
Fräscht och stilrent badrum renoverat 2016 med vita helkaklade väggar och grått klinkergolv med golvvärme. Tvättställ med kommod, vägghängd toalett och duschhörna med takdusch samt glasdörr. Spotlights i taket. Tvättmaskin och torktumlare med överliggande bänk.

KLÄDKAMMARE/FÖRRÅD
Lägenheten har även en klädkammare med mycket förvaringsmöjligheter. Så pass rymlig att detta kan användas som rum för gäster, det enda du saknar för att kalla yta för ett rum är ett extra fönster. Klädkammaren är renoverad med nymålade väggar och heltäckningsmatta i grått.

Dokument (pdf)

Planritningar

Bostadsfakta

Kommun

Karlstad kommun, Skattesats 34.19%.

Församling

Karlstads domkyrkoförs.

Storlek

Boarea 76 kvm.

Rum

2 rum, varav 1 sovrum.

Lägenhetsnummer

1501

Våning / hiss

Våning 5 av 6.
Hiss finns.

Byggnad

Byggnadsår: 1992
Byggnadstyp: Flerfamiljhus
Fönster: 3-glasfönster isoler
Ventilation: Mekanisk frånluft

Uppvärmning och el

Uppvärmningssystem: Fjärrvärme

Föreningen

Föreningens namn: Brf Mercurius 19
Föreningsform: Bostadsrättsförening
Lägenhetsnummer: 1501
Antal lägenheter: 0
Antal lokaler: 0

Efter avstämning med ordförande i föreningen med datum 2019-02-14:
2019: Balkong och lägenhetsdörrar kommer bytas ut till nya. Loftgångarna i föreningen skall göras om. Fiber skall in i samtliga lägenheter.

Ingen avgiftsförändrning på gång under 2019.

TV

Ansluten till kabelnät. Leverantör: Com Hem.

Internet

Stadsnätet indraget i fastigheten.

Månadsavgift

Avgift: 3 853 SEK / mån

Driftskostnad

300 SEK varav:
Uppvärmning: 200 SEK
Försäkring: 100 SEK

Alla ovanstående belopp rörande driftskostnad är angivna i SEK/mån om inget annat anges.

Ekonomi

Andel i föreningen: 6.73206 %
Andel av årsavgiften: 5.69875 %

Uteplats

Balkong, läge öster

Bilplats

Parkeringsplatser finns på gator i närområdet eller något av de centrala parkeringshusen.

Övrig viktig information
Budgivning

SkandiaMäklarnas budgivning följer gällande lag. Du som spekulant lämnar ditt bud till den ansvarige fastighetsmäklaren, som löpande redovisar alla bud till säljaren. Senast när förmedlingsuppdraget är avslutat överlämnar fastighetsmäklaren en budgivningslista till köpare och säljare med namn, kontaktuppgifter, bud, tidpunkt och eventuella villkor. Säljaren har alltid fri prövningsrätt och behöver inte sälja till den som lagt det högsta budet. Innan köpekontraktet är undertecknat av bägge parter har inget bindande avtal träffats. Om någon spekulant lämnar ett bud efter avslutad budgivning, men innan köpekontraktet undertecknats, är mäklaren skyldig att framföra detta bud till säljaren, som tar ställning till om budet skall beaktas.

Undersökningsplikt

Köparen har en långtgående undersökningsplikt. Fastighetens alla delar och funktioner ska undersökas. Köpare som inte har tillräckliga byggnadstekniska kunskaper bör anlita besiktningsman eller annan sakkunnig för undersökningen. Om symptom på fel finns utvidgas köparens undersökningsplikt. Säljaren svarar inte för fel och brister som köparen borde ha upptäckt vid en sådan undersökning av fastigheten som varit påkallad med hänsyn till fastighetens skick, den normala beskaffenheten hos jämförliga fastigheter samt omständigheterna vid köpet. Säljaren svarar inte heller för fel och brister som köparen borde ha räknat med eller borde ha förväntat sig med hänsyn till fastighetens ålder, pris, skick och användning. Säljarens uppgifter påverkar också omfattningen av undersökningsplikten. Om säljaren upplyser om misstänkt fel utökas undersökningsplikten. Om säljaren har lämnat uttryckliga utfästelser eller garantier som inte är för allmänt hållna ska köparen inte behöva undersöka sådana delar. För mer detaljerad information kontakta din lokala SkandiaMäklare, eller besök oss på www.skandiamaklarna.se

Energideklaration

Från och med årsskiftet 2008/2009 måste alla hus som säljs energideklareras. Deklarationen ska utföras tillsammans med en ackrediterad energiexpert och innehålla uppgifter om husets el- och värmeförbrukning, isolering och ventilation.

Kontakta din lokala SkandiaMäklare för mer information, eller besök oss på www.skandiamaklarna.se

Administrationsersättning för annonsering på Hemnet

För annons som publiceras utbetalar Hemnet Service HNS AB en ersättning till det publicerande mäklarkontoret.

Är du intresserad av denna bostad? Gör en intresseanmälan

Fyll i formuläret nedan för att göra en intresseanmälan på denna bostad. Våra mäklare kommer att kontakta dig via mail/telefon för uppföljning.

Ta del av vår integritetspolicy