Redo

Visningar

Detta är en redo bostad. Kontakta mäklaren för mer information.
Läs mer om våra Redo-bostäder här.

Bevaka slutpriset

Fyll i dina uppgifter så skickar SkandiaMäklarna slutpriset till dig om säljaren och köparen godkänner det vid försäljningen.

Pris
1 395 000 SEK / bud
Adress
Storgården 31, Skäggetorp, Linköping
Typ
Bostadsrättslägenhet
KVM
101 kvm
Avgift
5 501 SEK / mån
Rum
3 rum

Intresseanmälan

Ta del av vår integritetspolicy

Trea med balkong som kan göras om till en fyra!

Välkommen till Storgården 31 och denna väldisponerade bostad om 101 kvadratmeter fördelade på tre rum och kök med trivsam balkong. Bostaden har tidigare varit på fyra rum men man har under tiden tagit bort ett av rummen och i sin tur gjort köket större. Lägenheten är fördelad om ett allrum med direkt utgång till bostadens insynsskyddade balkong, ett stort kök med exklusivt golv i italiensk marmor, två sovrum som kan göras om till tre, klädkammare samt ett badrum med tvättmaskin och torktumlare.

På Storgården bor du i ett lugnt område med närhet till livsmedelsaffär i Skäggetorp Centrum såväl som större handelscentrum i Tornby, restauranger, grönområden, skola såväl som förskola. Bostaden ingår i den stabila HSB föreningen Gasellen som omfattar 546 lägenheter och är en av Östergötlands största förening. Brf Gasellen tillhandahåller även sina medlemmar gästlägenhet, samlingslokal, bastu och pingisrum, boulebana, tvättstuga, slöjdsal samt gym. Till lägenheten medföljer även ett källarförråd.

Missa chansen att förvärva detta trivsamma boende! Varmt välkommen på visning.

Beskrivning

Trivsamt allrum med tapetserade väggar, trägolv och generösa fönsterpartier som öppnar upp till mycket ljus.

Kök i genomgående ljusa toner. Köksluckor i beige färg och stenbänkskiva. Vitvaror i form av kyl och frys, microvågsugn, ugn samt spis, fläkt och diskmaskin. Tapetserade väggar och exklusivt golv i italiensk marmor.

Öppen hall med tapetserade väggar och golv i italiensk marmor.

Sovrum med tapetserade väggar och golv i platsmatta. Här finns även en större garderob.

Sovrum med tapetserade väggar och golv i plastmatta.

Helkaklat charmigt badrum med bekvämligheter som dusch, tvättmaskin samt torktumlare, wc och kommod.

Dokument (pdf)

Planritningar Stadgar HSB brf Gasellen i Linköping 2017 (1).pdf Årsredovisning HSB brf Gasellen i Linköping 2017 (1).pdf Energideklaration Storgården 31

Bostadsfakta

Kommun

Linköping kommun, Skattesats 32.28%.

Församling

Linköpings Skäggetorp.

Storlek

Boarea 101 kvm. Areauppgifter enligt säljaren och bostadsrättsföreningen.

Rum

3 rum, varav 2 sovrum.

Lägenhetsnummer

162

Våning / hiss

Våning 2 av 2.
Hiss finns ej.

Byggnad

Byggnadsår: 1966

Uppvärmning och el

Uppvärmningssystem: Fjärrvärme

Föreningen

Föreningens namn: HSB Brf Gasellen
Organisationsnummer: 722000-1080
Föreningsform: Bostadsrättsförening
Lägenhetsnummer: 162
Antal lägenheter: 546
Antal lokaler: 0
HSB brf Skäggetorp 1 och HSB brf Skäggetorp 2 har sammanslagits till en gemensam bostadsrättsförening och bytt namn till HSB brf Gasellen.

Besök gärna föreningens hemsida www.hsb.se/ostergotland/gasellen

Parkering: 217 garage samt 351 bilplatser

TV och bredband: Föreningen har kabel-TV via Com-Hem och bredband via Bredbandsbolaget.

Föreningens ekonomi

Föreningen är HSB-certifierad. HSB-certifiering är ett system för att kvalitetssäkra bostadsrättsföreningar. En certifierad förening håller en mycket hög standard och uppfyller medlemmarnas krav på information. Certifieringen visar omvärlden att bostadsrättsföreningen är välskött och att styrelsen arbetar professionellt och långsiktigt. En certifierad förening lämnar bra och tydlig information om verksamheten, vilket bland annat är betydelsefullt när en bostadsrätt ska säljas eller när lån ska sökas (info från föreningens hemsida).

Ingen planerad avgiftshöjning.

Föreningens renoveringar

Gjorda renoveringar:
Portlås med portkod samt taggsystem 2016
Byte till säkerhetsdörrar, 2015-2016
Elrenovering från 1-fas till 3-fas m m 2013-2015.
Fönster och dörrar är bytta.
Renovering av stammarna (relining) utfört 2012/2013.
Takomläggnig utfört 2013.
Installation av solceller utfört 2013.
Säkerhetsdörrar 2015

Energideklaration

Status: Utförd
Energiklass: E
Energiförbrukning: 130 /per kvm (atemp) och år
Energideklarationsdatum: 2017-11-20

Månadsavgift

Avgift: 5 501 SEK / mån

Driftskostnad

525 SEK varav:
Försäkring: 175 SEK
Elektricitet: 350 SEK

Alla ovanstående belopp rörande driftskostnad är angivna i SEK/mån om inget annat anges.

Ekonomi

Andel i föreningen: 0.22982 %
Andel av årsavgiften: 0.22982 %
Pantsättningsavgift: 455 SEK
Överlåtelseavgift: 1138 SEK
Betalas av: Köpare
Lägenheten är pantsatt. Detta innebär att nuvarande ägare har lån som belastar bostadsrätten. Dessa löses på tillträdesdagen.

Övrig viktig information
Budgivning

SkandiaMäklarnas budgivning följer gällande lag. Du som spekulant lämnar ditt bud till den ansvarige fastighetsmäklaren, som löpande redovisar alla bud till säljaren. Senast när förmedlingsuppdraget är avslutat överlämnar fastighetsmäklaren en budgivningslista till köpare och säljare med namn, kontaktuppgifter, bud, tidpunkt och eventuella villkor. Säljaren har alltid fri prövningsrätt och behöver inte sälja till den som lagt det högsta budet. Innan köpekontraktet är undertecknat av bägge parter har inget bindande avtal träffats. Om någon spekulant lämnar ett bud efter avslutad budgivning, men innan köpekontraktet undertecknats, är mäklaren skyldig att framföra detta bud till säljaren, som tar ställning till om budet skall beaktas.

Undersökningsplikt

Köparen har en långtgående undersökningsplikt. Fastighetens alla delar och funktioner ska undersökas. Köpare som inte har tillräckliga byggnadstekniska kunskaper bör anlita besiktningsman eller annan sakkunnig för undersökningen. Om symptom på fel finns utvidgas köparens undersökningsplikt. Säljaren svarar inte för fel och brister som köparen borde ha upptäckt vid en sådan undersökning av fastigheten som varit påkallad med hänsyn till fastighetens skick, den normala beskaffenheten hos jämförliga fastigheter samt omständigheterna vid köpet. Säljaren svarar inte heller för fel och brister som köparen borde ha räknat med eller borde ha förväntat sig med hänsyn till fastighetens ålder, pris, skick och användning. Säljarens uppgifter påverkar också omfattningen av undersökningsplikten. Om säljaren upplyser om misstänkt fel utökas undersökningsplikten. Om säljaren har lämnat uttryckliga utfästelser eller garantier som inte är för allmänt hållna ska köparen inte behöva undersöka sådana delar. För mer detaljerad information kontakta din lokala SkandiaMäklare, eller besök oss på www.skandiamaklarna.se

Energideklaration

Från och med årsskiftet 2008/2009 måste alla hus som säljs energideklareras. Deklarationen ska utföras tillsammans med en ackrediterad energiexpert och innehålla uppgifter om husets el- och värmeförbrukning, isolering och ventilation.

Kontakta din lokala SkandiaMäklare för mer information, eller besök oss på www.skandiamaklarna.se

Administrationsersättning för annonsering på Hemnet

För annons som publiceras utbetalar Hemnet Service HNS AB en ersättning till det publicerande mäklarkontoret.

Är du intresserad av denna bostad? Gör en intresseanmälan

Fyll i formuläret nedan för att göra en intresseanmälan på denna bostad. Våra mäklare kommer att kontakta dig via mail/telefon för uppföljning.

Ta del av vår integritetspolicy