Visningar

mån 24 sep 18:00 - 18:30
Öppen visning - VÄLKOMMEN HEM.
Pris
1 495 000 SEK
Adress
Sturegatan 17 A, Centrum, Västerås
Typ
Bostadsrättslägenhet
KVM
47.5 kvm
Avgift
2 408 SEK / mån
Rum
1.5 rum

Cityläge och balkong mot lugn innergård

Välkommen till denna kvadratsmarta 1,5:a mitt i centrala Västerås med dess utbud av cafeér, restauranger, butiker och annan service. Lägenheten är i ett fint skick, med ljusa moderna färger. Utgång från både kök och inre hall till balkong mot trevlig innergård och i västerläge. Den möblerbara inre hallen används idag som sovrum men kan även möbleras som matrum. Stort vardagsrum som rymmer både sovrumsdel och sällskapsdel för den som önskar. Snyggt kaklat badrum och praktisk klädkammare med bra förvaringslösningar. Stabil förening med låg belåningsgrad och låg avgift.

VÄLKOMMEN HEM.

Beskrivning

HALL
Välkomnande hall med bra förvaringsmöjligheter i form av garderober med spegelskjutdörrar samt med ingång till klädkammare.

INRE HALL
Den möblerbara inre hallen används idag som sovrum men den går även att använda som t.ex. matrum. Utgång till balkongen med utsikt över innergården.

KÖK
Ljust och fräscht arbetskök med vita snickerier och mosaik över bänkskivan. Kökets maskinella utrustning består av spis med ugn, fläkt samt kombinerad kyl/frys. Utgång till balkongen.

VARDAGSRUM
Rymligt och ljust vardagsrum med plats för både sällskapsdel och sovplats.

BARDUM
Fräscht kaklat badrum med vita väggar och mörk plastmatta. Utrustat med vikbara duschväggar i glas, WC, handfat med underskåp samt spegel med belysning ovanför.

Dokument (pdf)

Planritningar Energideklaration - HSB Brf Inge Stadgar - HSB Brf Inge Årsredovisning 2017 - HSB Brf Inge

Bostadsfakta

Kommun

Inge 2, Västerås kommun,

Storlek

Boarea 47.5 kvm.

Rum

1,5 rum, varav 1 sovrum.

Lägenhetsnummer

1

Våning / hiss

Våning 1 av 0.
Hiss finns ej.

Byggnad

Byggnadsår: 1944
Byggnadstyp: Flerfamiljhus
Ventilation: Självdrag

Uppvärmning och el

Uppvärmningssystem: Fjärrvärme

Bostadsrättsförening

Föreningens namn: Inge i Västerås
Organisationsnummer: 778000-3039
Föreningsform: Bostadsrättsförening
Lägenhetsnummer: 1
Antal lägenheter: 23
Antal lokaler: 9
Styrelsen sänkte avgifterna under 2017. Inga planerade avgiftshöjningar. /Kontrollerat med ordförande 180202.

Bostadsrättsförening parkering: Föreningen har 12 parkeringsplatser med el-stolpe. Kostnad 150 kr/mån + individuell elavläsning. Till parkeringsplatserna är det kö men enligt ordförande så brukar man inte behöva vänta så länge. Den senaste som fick parkering hade fått det efter 5-6 månader. /Kontrollerat med ordförande 180202.

Bostadsrättsförening gemensamma ytor: I föreningen finns 2 cykelförråd varav det ena i källaren och det andra på gården. Det finns även tvättstuga och torkrum.

Föreningens renoveringar

Inga större renoveringar gjorda på senare år och inga större planerade. Följer upprättad underhållsplan. /Kontrollerat med ordförande 180202.

Energideklaration

Energiprestanda: 157 kWh/kvm år.
Datum: 2010-01-20
Status: Utförd

TV

Ansluten till kabelnät. Stadsnät

Internet

Stadsnät

Månadsavgift

Avgift: 2 408 SEK / mån

Driftskostnad

300 SEK varav:
Elektricitet: 300 SEK

Alla ovanstående belopp rörande driftskostnad är angivna i SEK/mån om inget annat anges.

Ekonomi

Andel i föreningen: 3.09923 %
Andel av årsavgiften: 3.09923 %
Pantsättningsavgift: 455 SEK
Överlåtelseavgift: 1138 SEK
Betalas av: Köpare
Reparationsfond: 3 879 SEK
Lägenheten är pantsatt. Detta innebär att nuvarande ägare har lån som belastar bostadsrätten. Dessa löses på tillträdesdagen.

Uteplats

Balkong i västerläge mot innergård.

Övriga utrymmen

Till lägenheten hör både ett källarförråd och ett vindsförråd.

Bilplats

P-plats 1: Parkeringsplats med eluttag. Går att hyra. Till parkeringsplatsen är det separat kö.
P-plats 2: Parkeringsplats. Går att hyra. Till parkeringsplatsen är det separat kö.

Övrigt

Överlåtelseavgift 1137:- betalas av köparen
Pantsättningsavgift 455:-

Övrig viktig information
Budgivning

SkandiaMäklarnas budgivning följer gällande lag. Du som spekulant lämnar ditt bud till den ansvarige fastighetsmäklaren, som löpande redovisar alla bud till säljaren. Som utgångspunkt redovisas alla bud även till budgivare och spekulanter. Säljarens lagstadgade rätt att besluta om att inte alla bud ska redovisas under budgivningsprocessen gör dock att avvikelser kring denna utgångspunkt kan förekomma. Senast när förmedlingsuppdraget är avslutat överlämnar fastighetsmäklaren en budgivningslista till köpare och säljare med namn, kontaktuppgifter, bud, tidpunkt och eventuella villkor. Säljaren har alltid fri prövningsrätt och behöver inte sälja till den som lagt det högsta budet. Innan köpekontraktet är undertecknat av bägge parter har inget bindande avtal träffats. Om någon spekulant lämnar ett bud efter avslutad budgivning, men innan köpekontraktet undertecknats, är mäklaren skyldig att framföra detta bud till säljaren, som tar ställning till om budet skall beaktas.

Undersökningsplikt

Köparen har en långtgående undersökningsplikt. Fastighetens alla delar och funktioner ska undersökas. Köpare som inte har tillräckliga byggnadstekniska kunskaper bör anlita besiktningsman eller annan sakkunnig för undersökningen. Om symptom på fel finns utvidgas köparens undersökningsplikt. Säljaren svarar inte för fel och brister som köparen borde ha upptäckt vid en sådan undersökning av fastigheten som varit påkallad med hänsyn till fastighetens skick, den normala beskaffenheten hos jämförliga fastigheter samt omständigheterna vid köpet. Säljaren svarar inte heller för fel och brister som köparen borde ha räknat med eller borde ha förväntat sig med hänsyn till fastighetens ålder, pris, skick och användning. Säljarens uppgifter påverkar också omfattningen av undersökningsplikten. Om säljaren upplyser om misstänkt fel utökas undersökningsplikten. Om säljaren har lämnat uttryckliga utfästelser eller garantier som inte är för allmänt hållna ska köparen inte behöva undersöka sådana delar. För mer detaljerad information kontakta din lokala SkandiaMäklare, eller besök oss på www.skandiamaklarna.se

Energideklaration

Från och med årsskiftet 2008/2009 måste alla hus som säljs energideklareras. Deklarationen ska utföras tillsammans med en ackrediterad energiexpert och innehålla uppgifter om husets el- och värmeförbrukning, isolering och ventilation.

Kontakta din lokala SkandiaMäklare för mer information, eller besök oss på www.skandiamaklarna.se

Administrationsersättning för annonsering på Hemnet

För annons som publiceras utbetalar Hemnet Service HNS AB en ersättning till det publicerande mäklarkontoret.

Är du intresserad av denna bostad? Gör en intresseanmälan

Fyll i formuläret nedan för att göra en intresseanmälan på denna bostad. Våra mäklare kommer att kontakta dig via mail/telefon för uppföljning.

Ta del av vår integritetspolicy

HitCounter