Detta är en förhandsgranskning av objektet. Informationen kan komma att uppdateras.
Länk kopierad!

Visningar

Säljaren önskar att du kontaktar mäklaren för visning.

Bevaka slutpriset

Fyll i dina uppgifter så skickar SkandiaMäklarna slutpriset till dig om säljaren och köparen godkänner det vid försäljningen.

Pris
800 000 SEK / Utgångspris
Adress
Gruvgången 111, Karlstad
Typ
Bostadsrättslägenhet
KVM
61.6 kvm
Avgift
3 088 SEK / mån
Rum
2 rum

Intresseanmälan

Ta del av vår integritetspolicy

GENOMGÅNGSTVÅA MED BALKONG MOT INNERGÅRD

Bostaden är REDO, säljaren söker själv en trea i samma område! Välkommen att kontakta mäklaren vid intresse samt för mer information.

På omtyckta Gruvlyckan finner ni denna väldisponerade genomgångstvåa. Genomgående fräscha ytskikt, samt en god planlösning med bra yta i varje rum.

Gruvlyckan ligger ca 3,5 km från centrum och är ett av Karlstads mest natursköna områden, mellan husen finns nyrenoverade innergårdar med utemöbler och grönska. För barnen finns välutrustade lekplatser. Bra kommunikationer till Karlstads centrum och Bergviks köpcentrum med cykelvägar och bussförbindelser. Även engelska skolan, pizzeria och butiker finns inom området. Två tvättstugor med torkrum och tumlare samt ett mangelrum. Parkeringsplats med el för motorvärmare ingår. Nytt gym 2018!

Bostadsfakta

Kommun

Järnet 3, Karlstad kommun.

Storlek

Boarea 61.6 kvm.

Rum

2 rum, varav 0 sovrum.

Lägenhetsnummer

1015

Våning / hiss

Våning 2 av 0.
Hiss finns ej.

Byggnad

Byggnadsår: 1965

Föreningen

Föreningens namn: Brf Gräsdalen
Organisationsnummer: 773200-0455
Föreningsform: Bostadsrättsförening
Lägenhetsnummer: 1015
Antal lägenheter: 124
Antal lokaler: 0

I föreningen finns 124 lägenheter. Föreningen har en kombinerad bastu och gym-lokal med dusch, övernattningsrum, vävstuga, hobbylokal samt ett solarium som de boende får nyttja. Det finns även möjlighet att få låna ett tapetbord samt hopfällbara bord och stolar.

TV och bredband: TV via Sappa ingår i månadsavgiften.
Internet via fiber, Karlstads Statsnät tecknas separat.

Föreningens ekonomi

Föreningens ekonomiska förvaltning sköts av Vänerförvaltning AB.

Föreningens renoveringar

-Inglasade balkonger kommer att byggas på de bostadsrätterna som ej har det idag, med start januari 2020. Detta till en avgiftshöjning om ca 350 kronor.
-Stamspolning av avloppsrör 2016.
-Införskaffande av trädgårdsmöbler och grillar till föreningens uteplatser 2016.
-Fönsterbyte till 3-glas 2011.
-Stamrenovering 2005.

Månadsavgift

Avgift: 3 088 SEK / mån

Driftskostnad

375 SEK varav:
Försäkring: 125 SEK
Elektricitet: 250 SEK

Alla ovanstående belopp rörande driftskostnad är angivna i SEK/mån om inget annat anges.

Ekonomi

Andel i föreningen: 0.7699 %
Överlåtelseavgift: 1120 SEK
Betalas av: Säljare

Övrig viktig information
Budgivning

SkandiaMäklarnas budgivning följer gällande lag. Du som spekulant lämnar ditt bud till den ansvarige fastighetsmäklaren, som löpande redovisar alla bud till säljaren. Senast när förmedlingsuppdraget är avslutat överlämnar fastighetsmäklaren en budgivningslista till köpare och säljare med namn, kontaktuppgifter, bud, tidpunkt och eventuella villkor. Säljaren har alltid fri prövningsrätt och behöver inte sälja till den som lagt det högsta budet. Innan köpekontraktet är undertecknat av bägge parter har inget bindande avtal träffats. Om någon spekulant lämnar ett bud efter avslutad budgivning, men innan köpekontraktet undertecknats, är mäklaren skyldig att framföra detta bud till säljaren, som tar ställning till om budet skall beaktas.

Undersökningsplikt

Köparen har en långtgående undersökningsplikt. Fastighetens alla delar och funktioner ska undersökas. Köpare som inte har tillräckliga byggnadstekniska kunskaper bör anlita besiktningsman eller annan sakkunnig för undersökningen. Om symptom på fel finns utvidgas köparens undersökningsplikt. Säljaren svarar inte för fel och brister som köparen borde ha upptäckt vid en sådan undersökning av fastigheten som varit påkallad med hänsyn till fastighetens skick, den normala beskaffenheten hos jämförliga fastigheter samt omständigheterna vid köpet. Säljaren svarar inte heller för fel och brister som köparen borde ha räknat med eller borde ha förväntat sig med hänsyn till fastighetens ålder, pris, skick och användning. Säljarens uppgifter påverkar också omfattningen av undersökningsplikten. Om säljaren upplyser om misstänkt fel utökas undersökningsplikten. Om säljaren har lämnat uttryckliga utfästelser eller garantier som inte är för allmänt hållna ska köparen inte behöva undersöka sådana delar. För mer detaljerad information kontakta din lokala SkandiaMäklare, eller besök oss på www.skandiamaklarna.se

Energideklaration

Från och med årsskiftet 2008/2009 måste alla hus som säljs energideklareras. Deklarationen ska utföras tillsammans med en ackrediterad energiexpert och innehålla uppgifter om husets el- och värmeförbrukning, isolering och ventilation.

Kontakta din lokala SkandiaMäklare för mer information, eller besök oss på www.skandiamaklarna.se

Administrationsersättning för annonsering på Hemnet

För annons som publiceras utbetalar Hemnet Service HNS AB en ersättning till det publicerande mäklarkontoret.

Är du intresserad av denna bostad? Gör en intresseanmälan

Fyll i formuläret nedan för att göra en intresseanmälan på denna bostad. Våra mäklare kommer att kontakta dig via mail/telefon för uppföljning.

Ta del av vår integritetspolicy