Länk kopierad!
Bilder Redo

Visningar

Detta är en redo bostad. Kontakta mäklaren för mer information.
Läs mer om våra Redo-bostäder här.

Bevaka slutpriset

Fyll i dina uppgifter så skickar SkandiaMäklarna slutpriset till dig om säljaren och köparen godkänner det vid försäljningen.

Pris
995 000 SEK / Utgångspris
Adress
Bergkantsgatan 10c, Bellevue, Karlstad
Typ
Bostadsrättslägenhet
KVM
56.7 kvm
Avgift
3 697 SEK / mån
Rum
2 rum

Intresseanmälan

Ta del av vår integritetspolicy

GAVELTVÅA MED BALKONG

Varmt välkommen till Bergkantsgatan 10 C och denna gavellägenhet med genomgående fräscha ytskikt, renoverat kök i modern stil och badrum med kakel och klinker, utrustat med tvättmaskin. Ett stort sovrum med plats för dubbelsäng. Vardagsrum med fönster åt två väderstreck och gott om yta.

Till lägenheten hör vindsförråd och tvättstuga finns i källaren i angränsande fastighet. Förening har god ekonomi och oförändrad månadsavgift sedan 90-talet. Gott om parkeringsplatser på området. Karlstads centrala delar nås enkelt via cykel eller buss tack vare goda förbindelser. Närhet till såväl Bergvik och IKEA som badplats vid Zakrisdalsudden eller Klarälven. Närhet till skola på Våxnäs, shopping på Bergvik/ IKEA och badplats vid Zakrisdalsudden.

Säljaren söker själv en mindre enplansvilla med cykelavstånd in till City, säljer först när hus är hittat.

Bostadsfakta

Kommun

Karlstad kommun.

Storlek

Boarea 56.7 kvm.

Rum

2 rum, varav 0 sovrum.

Lägenhetsnummer

33

Våning / hiss

Våning 1 av 3.
Hiss finns ej.

Byggnad

Byggnadsår: 1954-55
Byggnadstyp: Flerfamiljhus

Föreningen

Föreningens namn: Brf Bergkantsgården
Organisationsnummer: 773200-0711
Föreningsform: Bostadsrättsförening
Lägenhetsnummer: 33
Antal lägenheter: 41
Antal lokaler: 0

Föreningens fastighet Geväret 1 bebyggdes 1955-56. Ombyggnation har genomförts 1988-89. På fastigheten finns två bostadshus innehållande 41 lägenheter. Det finns 2 garage och 11 p-platser.
Total bostadsyta om 2345,6 kvm.

Föreningens ekonomi

Inga planerade avgiftsändringar. Avgifterna är oförändrade sedan sent 90-tal.

Föreningens renoveringar

Fastigheten genomgick en större renovering 1988-89 då det stamrenoverades, byttes tak och fönster osv.

Energideklaration

Energiförbrukning: 91 kWh/kvm och år

Månadsavgift

Avgift: 3 697 SEK / mån

Driftskostnad

400 SEK varav:
Försäkring: 150 SEK
Elektricitet: 250 SEK

Drift enligt schablon.

Alla ovanstående belopp rörande driftskostnad är angivna i SEK/mån om inget annat anges.

Ekonomi

Andel i föreningen: 2.417 %

Övrig viktig information
Budgivning

SkandiaMäklarnas budgivning följer gällande lag. Du som spekulant lämnar ditt bud till den ansvarige fastighetsmäklaren, som löpande redovisar alla bud till säljaren. Senast när förmedlingsuppdraget är avslutat överlämnar fastighetsmäklaren en budgivningslista till köpare och säljare med namn, kontaktuppgifter, bud, tidpunkt och eventuella villkor. Säljaren har alltid fri prövningsrätt och behöver inte sälja till den som lagt det högsta budet. Innan köpekontraktet är undertecknat av bägge parter har inget bindande avtal träffats. Om någon spekulant lämnar ett bud efter avslutad budgivning, men innan köpekontraktet undertecknats, är mäklaren skyldig att framföra detta bud till säljaren, som tar ställning till om budet skall beaktas.

Undersökningsplikt

Köparen har en långtgående undersökningsplikt. Fastighetens alla delar och funktioner ska undersökas. Köpare som inte har tillräckliga byggnadstekniska kunskaper bör anlita besiktningsman eller annan sakkunnig för undersökningen. Om symptom på fel finns utvidgas köparens undersökningsplikt. Säljaren svarar inte för fel och brister som köparen borde ha upptäckt vid en sådan undersökning av fastigheten som varit påkallad med hänsyn till fastighetens skick, den normala beskaffenheten hos jämförliga fastigheter samt omständigheterna vid köpet. Säljaren svarar inte heller för fel och brister som köparen borde ha räknat med eller borde ha förväntat sig med hänsyn till fastighetens ålder, pris, skick och användning. Säljarens uppgifter påverkar också omfattningen av undersökningsplikten. Om säljaren upplyser om misstänkt fel utökas undersökningsplikten. Om säljaren har lämnat uttryckliga utfästelser eller garantier som inte är för allmänt hållna ska köparen inte behöva undersöka sådana delar. För mer detaljerad information kontakta din lokala SkandiaMäklare, eller besök oss på www.skandiamaklarna.se

Energideklaration

Från och med årsskiftet 2008/2009 måste alla hus som säljs energideklareras. Deklarationen ska utföras tillsammans med en ackrediterad energiexpert och innehålla uppgifter om husets el- och värmeförbrukning, isolering och ventilation.

Kontakta din lokala SkandiaMäklare för mer information, eller besök oss på www.skandiamaklarna.se

Administrationsersättning för annonsering på Hemnet

För annons som publiceras utbetalar Hemnet Service HNS AB en ersättning till det publicerande mäklarkontoret.

Är du intresserad av denna bostad? Gör en intresseanmälan

Fyll i formuläret nedan för att göra en intresseanmälan på denna bostad. Våra mäklare kommer att kontakta dig via mail/telefon för uppföljning.

Ta del av vår integritetspolicy