Länk kopierad!
Bilder Redo

Visningar

Detta är en redo bostad. Kontakta mäklaren för mer information.
Läs mer om våra Redo-bostäder här.

Bevaka slutpriset

Fyll i dina uppgifter så skickar SkandiaMäklarna slutpriset till dig om säljaren och köparen godkänner det vid försäljningen.

Pris
4 250 000 SEK / Accepterat pris
Adress
Gustaf Kjellbergs Väg 34, Ulleråker, Uppsala
Typ
Bostadsrättslägenhet
KVM
78.5 kvm
Avgift
3 471 SEK / mån
Rum
3 rum

Intresseanmälan

Ta del av vår integritetspolicy

Stilfull terrasslägenhet med högt och fritt läge

Välkommen att ringa för visning av denna stilfullt renoverade terrasslägenhet belägen högst upp med öppen planlösning mellan kök och vardagsrum samt utgång till takterrass som löper längs hela lägenheten med två utgångar, trätrall och markis. Lägenheten har genomgående höga materialval, nyslipade parkettgolv, nymålade väggar, vitmålade spegeldörrar, breda fönsterbänkar i marmor och en takhöjd från 2,50 till 3,05. Trevligt vinkelkök med gott om skåpförvaring, stora fönsterpartier med rikligt ljusinsläpp, generös matplats som rymmer stora sällskap samt utgång till terrass med trätrall och markis. Stort helkaklat badrum med tvättmaskin. Två ljusa sovrum varav det ena har utgång till terrass med trätrall. Till lägenheten hör ett stort förråd. I föreningen finns gästrum, motionsrum och tvättstuga. Fin gård med trädgårdsmöbler och lekplats. Bekvämt boende i modern fastighet med hiss från markplan och endast ca 10 min cykelavstånd till city, goda bussförbindelser och nära påfarten till E4:an. Här bor man nära vackra strövområden, Fyrisån, Ultuna, BMC, UAS, Glunten, Ångströmslaboratoriet samt Friskis & Svettis Ultuna.

Beskrivning

Välkomnande möblerbar hall med vitmålade väggar, diskret mönstrat klinkergolv med golvvärme och plats för avhängning av ytterkläder.

Genom vitmålade pardörrar kommer man in i det ljusa vardagsrummet som ligger i öppen planlösning mot köket och har stora fönsterpartier med rikligt ljusinsläpp, vitmålade väggar och slipat parkettgolv.

Det stilfulla köket har vitmålade väggar, slipat parkettgolv, stora fönsterpartier med rikligt ljusinsläpp, gott om skåpförvaring med vita profilerade luckor, nya arbetsbänkar i mörkgrå laminat, infälld diskho och utgång till härlig terrass i soligt läge med trätrall och markis. Över spis, arbetsbänkar och diskho sitter mosaik i ljusgrå nyanser. Den generösa matplatsen rymmer stora sällskap! Köksutrustning: Spis med keramisk häll, ventilator, diskmaskin, kyl och frys.

Innanför vardagsrummet med skjutdörr mellan ligger det ena sovrummet med väggar målade i grå nyans, slipat parkettgolv, en mönstrad fondvägg, klädkammare och utgång till terrass i soligt läge med trätrall.

Rymligt sovrum med väggar målade i grå nyans, slipat parkettgolv och ett brett fönsterparti med rikligt ljusinsläpp.

Helkaklat smakfullt badrum med stora vita kakelplattor på väggarna, klinkergolv i grå nyans, kommod med vita dörrar och infällt tvättställ, badrumsskåp, spegel, duschhörna med vikdörrar, vägghängd toalett och tvättmaskin.

Dokument (pdf)

Planritningar Årsredovisning 2017 Brf Kungsängsterrassen.pdf Stadgar Brf Kungsängsterrassen.pdf

Bostadsfakta

Kommun

Ulleråker, Uppsala kommun, Skattesats 34.01%.

Församling

Gottsunda.

Storlek

Boarea 78.5 kvm. Areauppgifter enligt bostadsrättsföreningen.

Rum

3 rum, varav 0-2 sovrum.

Lägenhetsnummer

A52

Våning / hiss

Våning 3 av 3.
Hiss finns.
Hiss från entréplan.

Byggnad

Byggnadsår: 2001
Fönster: 3-glasfönster
Övrigt: Samtliga eluttag och kontakter i lägenheten är utbytta.

Uppvärmning och el

Uppvärmningssystem: Fjärrvärme

Föreningen

Föreningens namn: Brf Kungsängsterrassen
Organisationsnummer: 769604-8623
Föreningsform: Bostadsrättsförening
Lägenhetsnummer: A52
Antal lägenheter: 40
Antal lokaler: 0

I föreningen finns 40 lägenheter varav 8 är radhus.

Föreningens ekonomi

Fastighetens taxeringsvärde: 69.608.000:-.
Föreningens långfristiga skulder: 14.622.178:-.
Föreningens skuldsättning/kvm: 3.262:-.

Energideklaration

Status: Utförd
Energiförbrukning: 121 /per kvm (atemp) och år
Energideklarationsdatum: 2008-09-16

TV

Comhem kabel-tv

Internet

Comhem. 100 Mbit som går att uppgradera till 500 Mbit mot en extra kostnad. Föreningen debiterar 144:-/mån.

Månadsavgift

Avgift: 3 471 SEK / mån
I avgiften ingår, värme, varm- och kallvatten och ett stort källarförråd. Föreningen debiterar 144:-/mån för bredband via Comhem och 202:-/mån för gemensamt elabonnemang som regleras efter individuell förbrukning.

Gårdsplats/innergård

Fin innergård med planteringar, trädgårdsmöbler, lekplats, sandlåda och lekstuga.

Driftskostnad

352 SEK varav:
Försäkring: 150 SEK
Elektricitet: 202 SEK

Alla ovanstående belopp rörande driftskostnad är angivna i SEK/mån om inget annat anges.

Ekonomi

Andel i föreningen: 1.77750 %
Pantsättningsavgift: 455 SEK
Överlåtelseavgift: 1138 SEK
Betalas av: Köpare
Lägenheten är pantsatt. Detta innebär att nuvarande ägare har lån som belastar bostadsrätten. Dessa löses på tillträdesdagen.

Renoveringar

2009: Underhållsmålning av alla träsnickerier och renovering av plåttak.
2013: Målning av plåtdörrar och golv i cykelrum, montering av fågelskyddsnät på radhustaken.
2014: Tätning mellan fönster och väggputs, mindre fasadlagning, rengöring av ventilationssystem.
2015: Stamspolning av köksavloppen, anläggning av cykelställ vid entréerna vid Gustaf Kjellbergs väg 30, 32 och 34.
2017: Byte av motor och relgersystem för garageporten. Nytt låssystem till entréer och garage samt nya porttelefoner installerades av Certego. Utvändig målning av alla fönster.

Uteplats

Stor härlig terrass som löper längs hela lägenheten med två utgångar.

Bilplats

I föreningens källare finns 32 varmgarageplatser (500:-/mån) och tre gästparkeringsplatser. Det är ingen kö för närvarande! Ev extra parkeringsplats kan även hyras.

Övriga utrymmen

Tvättstuga finns i källaren, ingång 34.
Gästrum som är gratis att låna finns i källaren ingång 32 och bokas via föreningens hemsida. I anslutning till gästrummet finns även ett pingisrum.
Motionsrum finns i källaren, ingång 30.
I föreningen finns tre cykelrum vid entréerna till Gustaf Kjellbergs väg 30, 32 och 34.

Övrig viktig information
Budgivning

SkandiaMäklarnas budgivning följer gällande lag. Du som spekulant lämnar ditt bud till den ansvarige fastighetsmäklaren, som löpande redovisar alla bud till säljaren. Senast när förmedlingsuppdraget är avslutat överlämnar fastighetsmäklaren en budgivningslista till köpare och säljare med namn, kontaktuppgifter, bud, tidpunkt och eventuella villkor. Säljaren har alltid fri prövningsrätt och behöver inte sälja till den som lagt det högsta budet. Innan köpekontraktet är undertecknat av bägge parter har inget bindande avtal träffats. Om någon spekulant lämnar ett bud efter avslutad budgivning, men innan köpekontraktet undertecknats, är mäklaren skyldig att framföra detta bud till säljaren, som tar ställning till om budet skall beaktas.

Undersökningsplikt

Köparen har en långtgående undersökningsplikt. Fastighetens alla delar och funktioner ska undersökas. Köpare som inte har tillräckliga byggnadstekniska kunskaper bör anlita besiktningsman eller annan sakkunnig för undersökningen. Om symptom på fel finns utvidgas köparens undersökningsplikt. Säljaren svarar inte för fel och brister som köparen borde ha upptäckt vid en sådan undersökning av fastigheten som varit påkallad med hänsyn till fastighetens skick, den normala beskaffenheten hos jämförliga fastigheter samt omständigheterna vid köpet. Säljaren svarar inte heller för fel och brister som köparen borde ha räknat med eller borde ha förväntat sig med hänsyn till fastighetens ålder, pris, skick och användning. Säljarens uppgifter påverkar också omfattningen av undersökningsplikten. Om säljaren upplyser om misstänkt fel utökas undersökningsplikten. Om säljaren har lämnat uttryckliga utfästelser eller garantier som inte är för allmänt hållna ska köparen inte behöva undersöka sådana delar. För mer detaljerad information kontakta din lokala SkandiaMäklare, eller besök oss på www.skandiamaklarna.se

Energideklaration

Från och med årsskiftet 2008/2009 måste alla hus som säljs energideklareras. Deklarationen ska utföras tillsammans med en ackrediterad energiexpert och innehålla uppgifter om husets el- och värmeförbrukning, isolering och ventilation.

Kontakta din lokala SkandiaMäklare för mer information, eller besök oss på www.skandiamaklarna.se

Administrationsersättning för annonsering på Hemnet

För annons som publiceras utbetalar Hemnet Service HNS AB en ersättning till det publicerande mäklarkontoret.

Är du intresserad av denna bostad? Gör en intresseanmälan

Fyll i formuläret nedan för att göra en intresseanmälan på denna bostad. Våra mäklare kommer att kontakta dig via mail/telefon för uppföljning.

Ta del av vår integritetspolicy