Visningar

sön 23 sep 13:00 - 13:40
Öppen visning - Välkommen!
mån 24 sep 18:00 - 18:30
Öppen visning - Välkommen!
Pris
4 500 000 SEK / utgångspris
Adress
Bränningevägen 28B, Årsta, Årsta
Typ
Bostadsrättslägenhet
KVM
83 kvm
Avgift
4 062 SEK / mån
Rum
3 rum

Intresseanmälan

Ta del av vår integritetspolicy

Modern lägenhet med två balkonger. Sällan till salu!

Stor och välplanerad 3:a belägen i modern fastighet från 2016. Välkomnande hall som öppnar upp mot lägenhetens resterande rum. Rymligt vardagsrum med balkong i söder och stora fönster som bidrar till fint ljusinsläpp. Från vardagsrummet nås lägenhetens väl tilltagna och ljusa kök med matplats för 4-6 personer. Påkostat Marbodalkök med vackra materialval. Maskinellt utrustat med kyl och frys, spishäll, ugn, fläkt och diskmaskin samt mikro. Från köket nås den andra rymliga balkongen mot lummig omgivning. Här kan du sitta ostört och njuta av morgonsolen. Stort helkaklat badrum med golvvärme, dusch, handdukstork, wc, kommod med handfat, spegelskåp. I badrummet finns även tvättmaskin och torktumlare med arbetsyta, belysning och skåp ovan.
Ljust mattlackat 1-stavs ekparkettgolv och ljusa väggar i hela lägenheten.
Brf Årstaliden byggdes 2016 och består av 81 st bostäder som erbjuder moderna bostäder med alla bekvämligheter man kan önska sig. Garage och hiss i fastigheten. Fiber och kabel-TV via ComHem ingår i avgiften. Tillgång till cykel- och barnvagnsrum. På innergården finns även en lekplats och snart även grillplatser.
Närhet till Årsta Torg med bussar, mataffär, apotek, restauranger, träningsanläggningar, skola, bibliotek och trevliga caféer. I kvarteret finns flera förskolor, lekparker samt vårdcentral, BVC och folktandvård. Restaurangerna i närheten är av god kvalitet, sushin och restaurangen Två små svin på Årsta torg är att rekommendera. Närhet till natur och bra valmöjlighet för att ta sig till övriga Stockholm. Flera busslinjer vid torget tar er bl.a. till röd (Liljeholmen) eller grön (Gullmarsplan) tunnelbana samt till pendeltåget i Årstaberg. 160 trafikeras dygnet runt med korta intervaller. Tvärbanan finns på kort promenadavstånd. Årstaskogen med strövområden, motionsslingor och kolonistugor samt vattnet och båtklubb vid Årstaviken finns endast fem minuter bort till fots. Vill du ta cykeln är det endast 10 minuters cykling till Södermalms utbud av kaféer, restauranger, kulturliv och shopping. Nära ligger även Globen City Shopping och sport- och musikarenor.

Beskrivning

Hela bostaden är i fint skick och nyproducerades 2016.

HALL
Ljusa 1-stavs ekparkettgolv och målade väggar i vitt. Avhängningsmöjligheter och garderob samt klädkammare med ELFA-system. Säkerhetsdörr.

BADRUM
Mörkgrått klinkergolv med golvvärme och helkaklade väggar i vitt. Utrustning i badrummet: wc, tvättställ med kommod, spegelskåp med belysning, badkar och handdukstork. Tvättmaskin och torktumlare med bänk och skåp ovanför med belysning.

VARDAGSRUM
Stort och rymligt vardagsrum med stora fönster som bidrar till fint ljusinsläpp och balkong i söder. Ekparkettgolv och målade väggar i vitt.

KÖK
Kök med matplats för 4-6 personer och utgång till stor och rymlig balkong med belysning i härligt läge. Vita köksluckor från Marbodal, vitt kakel ovan kompositbänkskiva och rostri diskbänk. Utrustning: Spishäll, ugn, fläkt, mikro, kyl, frys och integrerad diskmaskin. All maskinell utrustning i rostfritt från Electrolux.

SOVRUM 1
Stort och rymligt sovrum med plats för dubbelsäng, sängbord och övriga möbler. Gott om förvaring med skjutdörrsgarderob (ELFA). Ekparkettgolv och målade väggar i vitt samt fönster i norr.

SOVRUM 2
Ett mindre sovrum som passar perfekt som barn-, gäst- eller arbetsrum. Ekparkettgolv och målade väggar i vitt. Två garderober.

Dokument (pdf)

Planritningar Årsredovisning Brf Årstaliden 2017.pdf

Bostadsfakta

Kommun

Stockholm kommun, Enskede-Årsta församling. Skattesats 30.85%.

Storlek

Boarea 83 kvm. Areauppgifter enligt bostadsrättsföreningen.

Rum

3 rum, varav 2 sovrum.

Lägenhetsnummer

2A1201

Våning / hiss

Våning 3 av 4.
Våningsplan 3 av 4 (3 trappor).
Hiss finns.

Byggnad

Byggnadsår: 2016

Bostadsrättsförening

Föreningens namn: Brf Årstaliden
Organisationsnummer: 769617-7315
Föreningsform: Bostadsrättsförening
Lägenhetsnummer: 2A1201
Antal lägenheter: 84
Antal lokaler: 0

Energideklaration

Energiprestanda: 71 kWh/kvm år.
Status: Utförd

TV

Kabel-tv (grundutbud) ingår i månadsavgiften via ComHem. Önskas utökade abonnemang beställs detta av den boende

Internet

Bredband ingår i månadsavgiften via ComHem. Internetuttag finns i samtliga rum.

Månadsavgift

Avgift: 4 062 SEK / mån

Övrigt som ingår i avgiften

Värme
Vatten
KabelTV

Driftskostnad

490 SEK varav:
Försäkring: 100 SEK
VA: 130 SEK
Elektricitet: 260 SEK
Driftkostnaden är en uppskattning och beror på många olika faktorer.

Alla ovanstående belopp rörande driftskostnad är angivna i SEK/mån om inget annat anges.

Ekonomi

Andel i föreningen: 1.22900 %
Andel av årsavgiften: 1.22900 %
Lägenheten är pantsatt. Detta innebär att nuvarande ägare har lån som belastar bostadsrätten. Dessa löses på tillträdesdagen.

Uteplats

Uteplats 1: Balkong, läge söder.
Uteplats 2: Balkong, läge norr.

Övriga utrymmen

Tvättmaskin och torktumlare finns i varje lägenhet och alla lägenheter har ett förråd i källaren, en del även i lägenheten. Cykel- och barnvagnsrum finns även det i markplan/ källarplan. Gård med lekplats och gemensamhetsytor.

Bilplats

Garage och p-platser finns att hyra. 20 öppna parkeringsplatser varav 19 på gården vid hus 3 samt 1 handikapparkering vid hus 1. Dessa platser har motorvärmare. 53 garageplatser under huset. Ingång via 28B och via garagenedfart. Idagsläget ingen kö och kostar 1 000 kr/mån. MC parkering går att hyra för 350 kr/mån.

Övrigt

Fastigheten är belägen i ett trivsamt och centralt läge bredvid Årsta Torg och Årstaskogen som är ett naturreservat med dess mysiga promenadstråk intill vattnet och koloniområde.

Otroligt bra kommunikationer med bussarna 160, 164 och 168 som ofta och snabbt tar dig till knutpunkten Gullmarsplan, Årstaberg el Liljeholmen. Populära tvärbanan, station Årstafältet, som tar dig till Gullmarsplan, Liljeholmen och Årstabergs pendeltågsstation. Med pendeltåget tar du dig in till Stockholms central på ca 7 min.

Från Bränningevägen är det promenadavstånd till både Södermalm och Årstavikens härliga strövområden och motionsspår.

Globens shoppingcenter når du på ca 2-3 minuter med tvärbanan. Här finns det service såsom matvaruaffär, apotek, restauranger och diverse butiker.

För den golfintresserade finns Årsta driving range att träna på. Vid Skanstull, på gångavstånd från Årsta, ligger Eriksdalsbadet, som både har utomhusbad, äventyrsbad, vanliga simhallar och gym. Vid Enskedefältet, på promenadavstånd, ligger en badmintonhall, där man också kan spela tennis och innebandy.

Observera att det enligt lag råder fri prövningsrätt och att budgivning kan förekomma. Säljaren har rätt att själv välja om bostaden ska säljas, till vem och till vilket pris.

Som din lokala mäklare i Årsta kan vi marknaden utan och innan. Därmed kan vi ge dig en ökad trygghet och kvalitet för ditt framtida köp och försäljning. Har även ni tankar på att sälja eller är nyfikna på vad er bostad är värd idag. Kom förbi oss på Årsta Torg eller ring oss på kontoret på 08-722 98 10.

Övrig viktig information
Budgivning

SkandiaMäklarnas budgivning följer gällande lag. Du som spekulant lämnar ditt bud till den ansvarige fastighetsmäklaren, som löpande redovisar alla bud till säljaren. Som utgångspunkt redovisas alla bud även till budgivare och spekulanter. Säljarens lagstadgade rätt att besluta om att inte alla bud ska redovisas under budgivningsprocessen gör dock att avvikelser kring denna utgångspunkt kan förekomma. Senast när förmedlingsuppdraget är avslutat överlämnar fastighetsmäklaren en budgivningslista till köpare och säljare med namn, kontaktuppgifter, bud, tidpunkt och eventuella villkor. Säljaren har alltid fri prövningsrätt och behöver inte sälja till den som lagt det högsta budet. Innan köpekontraktet är undertecknat av bägge parter har inget bindande avtal träffats. Om någon spekulant lämnar ett bud efter avslutad budgivning, men innan köpekontraktet undertecknats, är mäklaren skyldig att framföra detta bud till säljaren, som tar ställning till om budet skall beaktas.

Undersökningsplikt

Köparen har en långtgående undersökningsplikt. Fastighetens alla delar och funktioner ska undersökas. Köpare som inte har tillräckliga byggnadstekniska kunskaper bör anlita besiktningsman eller annan sakkunnig för undersökningen. Om symptom på fel finns utvidgas köparens undersökningsplikt. Säljaren svarar inte för fel och brister som köparen borde ha upptäckt vid en sådan undersökning av fastigheten som varit påkallad med hänsyn till fastighetens skick, den normala beskaffenheten hos jämförliga fastigheter samt omständigheterna vid köpet. Säljaren svarar inte heller för fel och brister som köparen borde ha räknat med eller borde ha förväntat sig med hänsyn till fastighetens ålder, pris, skick och användning. Säljarens uppgifter påverkar också omfattningen av undersökningsplikten. Om säljaren upplyser om misstänkt fel utökas undersökningsplikten. Om säljaren har lämnat uttryckliga utfästelser eller garantier som inte är för allmänt hållna ska köparen inte behöva undersöka sådana delar. För mer detaljerad information kontakta din lokala SkandiaMäklare, eller besök oss på www.skandiamaklarna.se

Energideklaration

Från och med årsskiftet 2008/2009 måste alla hus som säljs energideklareras. Deklarationen ska utföras tillsammans med en ackrediterad energiexpert och innehålla uppgifter om husets el- och värmeförbrukning, isolering och ventilation.

Kontakta din lokala SkandiaMäklare för mer information, eller besök oss på www.skandiamaklarna.se

Administrationsersättning för annonsering på Hemnet

För annons som publiceras utbetalar Hemnet Service HNS AB en ersättning till det publicerande mäklarkontoret.

Är du intresserad av denna bostad? Gör en intresseanmälan

Fyll i formuläret nedan för att göra en intresseanmälan på denna bostad. Våra mäklare kommer att kontakta dig via mail/telefon för uppföljning.

Ta del av vår integritetspolicy

HitCounter