Detta objekt är sålt

Men vi har många andra objekt i området som kan vara av intresse. Klicka här.

Sålt

Detta objekt är sålt. Kontakta mäklaren för mer information eller kostnadsfri rådgivning och värdering av din bostad.
Pris
Kontakta mäklaren för mer information
Adress
Långgatan 62, Norrängen, Jönköping
Typ
Bostadsrättslägenhet
KVM
52 kvm
Avgift
3 295 SEK / mån
Rum
2 rum

SISTA CHANSEN!

SISTA CHANSEN! Nu tillsaluföres den sista lägenheten i markplan på Långgatan 62 sedan totalrenoveringen - Vore det inte underbart att få vara den första att laga mat i det stilrena köket, känna hur fötterna värms upp av golvvärmen genomgående i bostaden eller avnjuta solens sista timmar på den härliga uteplatsen? Här finner Ni en välplanerad tvåa om 52 kvm med radhuskänsla i och med den separata ingången och den härliga, insynsskyddade uteplatsen i härligt sydväst-läge. Lägenheten är totalrenoverad under 2017 med såväl nytt kök och helkaklat badrum men även nya golv och målade väggar. Att fiber är indraget i fastigheten är bara ytterligare ett plus. Hela lägenheten är även utrustad med golvvärme vilket alltid är skönt nu när vintern närmar sig med stormsteg. Helt enkelt en välplanerad och inflyttningsklar lägenhet där ingenting har lämnats åt slumpen.

Brf Majelden 3 i Huskvarna är en bostadsrättsförening med 11 bostadsrätter. Under 2017 totalrenoverades fastigheten - Samtliga stammar byttes, samtliga ledningar och el ut till gatan byttes, fiber drogs in, OVK-besiktning utfördes samt fönster och dörrar byttes. Att det sedan är en ekonomiskt välmående förening är bara ett plus i kanten.

På Norrängen i Huskvarna bor man lugnt och bra med närhet till allting av vad Huskvarna har att erbjuda i form av livsmedelsbutik, bibliotek och Huskvarnas hamn. Goda kommunikationer till såväl Jönköping som Huskvarna gör pendlandet såväl smidigt som behagligt.

Varmt välkommen på visning!

Kontakta mig för en kostnadsfri värdering

Ta del av vår integritetspolicy