Länk kopierad!
Redo

Visningar

Detta är en redo bostad. Kontakta mäklaren för mer information.
Läs mer om våra Redo-bostäder här.

Bevaka slutpriset

Fyll i dina uppgifter så skickar SkandiaMäklarna slutpriset till dig om säljaren och köparen godkänner det vid försäljningen.

Pris
2 495 000 SEK / utgångspris
Adress
Eksätravägen 128, Vårdsätra, Uppsala
Typ
Bostadsrättslägenhet
KVM
72.8 kvm
Avgift
4 846 SEK / mån
Rum
3 rum

Intresseanmälan

Ta del av vår integritetspolicy

Fantastisk gavellägenhet utan insyn med öppen planlösning mellan kök och vardagsrum

På fjärde våningen ligger denna fantastiska och unika gavellägenhet utan insyn. Lägenheten har byggts om med en helt ny planlösning och totalrenoverats på ett synnerligen stilfullt sätt med genomgående vitmålade väggar, parkett- och klinkergolv samt vitlackerade spegeldörrar. Det stora ljusa köket ligger i öppen planlösning mot vardagsrummet och har gott om skåpförvaring med profilerade vita luckor, breda arbetsbänkar i vit laminat, fönster i två väderstreck med rikligt ljusinsläpp samt utgång till balkong i söderläge med trallgolv mot lugn innergård. Den generösa matplatsen rymmer många middagsgäster. Helkaklat exklusivt badrum med golvvärme, duschplats med vikbara dörrar, kommod med inbyggt tvättställ, tvättmaskin och torktumlare. Två sovrum varav det ena har en välinredd garderobssektion. I lägenheten finns även ett förråd. Hiss från entréplan. Bredband via Telia Fiber-Lan, TV och telefoni ingår i avgiften. I föreningen finns samlingslokal, cykelförråd, två tvättstugor och bastu. Fina innergårdar med trädgårdsmöbler samt en trevlig grillplats. Underbart naturnära boende med närhet till Hågadalen, Lurbo ridcenter, Gottsunda centrum med rikt utbud av affärer samt gångavstånd till Vårdsätraviken där föreningen anlagt en båtbrygga. (Separat medlemskap fordras).

Beskrivning

Inbjudande ljus och luftig hall med vitmålade väggar, klinkergolv i ljusgrå nyans med golvvärme vid entrédelen och parkettgolv i resterande del, spotlights i taket och bra plats för avhängning av ytterkläder.

Fantastiskt kök i öppen planlösning mot vardagsrummet med vitmålade väggar, parkettgolv, fönster i två väderstreck med rikligt ljusinsläpp och utgång till balkong i söderläge med gråmålat trallgolv. Köksdelen har gott om skåpförvaring med vita profilerade luckor, vitrinskåp, arbetsbänk i vinkel i vit laminat och försänkt diskho. Över spishäll, arbetsbänkar och diskho sitter vita rektangulära kakelplattor. Köksutrustning: Bred spishäll, inbyggnadsugn, micro, ventilator i rostfritt, diskmaskin, kyl samt frys med ismaskin. Generös matplats invid fönster med plats för många middagsgäster.

Helkaklat exklusivt badrum med vitt kakel på väggarna, ljust klinkergolv med golvvärme, bred kommod med två lådor och infällt tvättställ, badrumsskåp med spegeldörrar, stor duschplats med vikbara dörrar samt en inbyggd nisch i väggen, arbetsbänk i vit laminat med tvättmaskin och torktumlare under och praktiska förvaringsskåp över, toalett samt spotlights i taket.

Ljust sovrum med vitmålade väggar, parkettgolv samt en välinredd garderobssektion med profilerade vita dörrar.

Sovrum med vitmålade väggar, parkettgolv samt ingång till lägenhetens förråd.

Dokument (pdf)

Planritningar Årsredovisning 2017 Brf Tomtebo.pdf Energideklaration_98044_Eksätravägen _128.pdf nya-stadgar-20111109_Brf_Tomtebo.pdf

Bostadsfakta

Kommun

Gottsunda 19:4, Uppsala kommun, Skattesats 34.05%.

Församling

Gottsunda.

Storlek

Boarea 72.8 kvm. Areauppgifter enligt bostadsrättsföreningen.

Rum

3 rum, varav 2 sovrum.

Lägenhetsnummer

202818001-4712815

Våning / hiss

Våning 4 av 5.
Hiss finns.

Byggnad

Byggnadsår: 1993
Fönster: 3-glasfönster

Uppvärmning och el

Uppvärmningssystem: Fjärrvärme

Föreningen

Föreningens namn: Brf Tomtebo
Organisationsnummer: 716422-6180
Föreningsform: Bostadsrättsförening
Lägenhetsnummer: 202818001-4712815
Antal lägenheter: 182
Antal lokaler: 0

Tomtebo ligger ca 7 km söder om Uppsala Centrum. Det är ca 600 m till Ekoln (Mälaren) där föreningen anlagt en brygga med 24 båtplatser. (Särskilt medlemskap fordras och det är f.n. kö). Man har även nära till fina naturområden och bad på sommaren. Föreningen har installerat bergvärme, gemensamt elabonnemang och nytt låssystem under hösten 2013. Infotavlor har satts upp i trapphusen där tvättstugor, bastu och föreningslokal kan bokas. Mer information om föreningen samt årsredovisningar finns på deras hemsida www.brf-tomtebo.se.

Parkering: 121 garageplatser (300:- -350:-). Till garageplatsen är det separat kö.
86 parkeringsplatser (200:- - 250:-) . Till parkeringsplatsen är det separat kö.

TV och bredband: Bredband via Telia Fiber-LAN, TV och telefoni ingår i avgiften. Telia bredband 100/10, digital-TV och IP-telefoni. Samtalstaxan betalas av bostadsrättshavaren.

Gemensamma utrymmen: Det finns en tvättstuga på Eksätravägen 128, bastu i angränsande hus samt samlingslokal och grovtvättstuga på Eksätravägen 102.

Föreningens ekonomi

Fastighetens taxeringsvärde: 105.800.000:-.
Föreningens långfristiga skulder: 97.907.679:-.
Skuldsättning/kvm: 5.843:-.

Den ekonomiska förvaltningen sköts av Riksbyggen. Föreningen har inte planerat någon avgiftshöjning under 2019. Senaste gången föreningen höjde månadsavgiften var 2009!

Energideklaration

Status: Utförd
Energiförbrukning: 142 /per kvm (atemp) och år
Energideklarationsdatum: 2009-02-24

Månadsavgift

Avgift: 4 846 SEK / mån
I avgiften ingår värme, vatten, bostadsrättstillägg, kabel-TV och bredband via Telia Fiber-LAN.

Gårdsplats/innergård

Fina grönskande innergårdar med trädgårdsmöbler, lekplatser och en gemensam grillplats.

Driftskostnad

400 SEK varav:
Försäkring: 150 SEK
Elektricitet: 250 SEK

Alla ovanstående belopp rörande driftskostnad är angivna i SEK/mån om inget annat anges.

Ekonomi

Andel i föreningen: 0.51509 %
Andel av årsavgiften: 0.51711 %
Pantsättningsavgift: 465 SEK
Överlåtelseavgift: 1163 SEK
Betalas av: Säljare
Lägenheten är pantsatt. Detta innebär att nuvarande ägare har lån som belastar bostadsrätten. Dessa löses på tillträdesdagen.

Uteplats

Stor balkong i söderläge med trallgolv.

Övrig viktig information
Budgivning

SkandiaMäklarnas budgivning följer gällande lag. Du som spekulant lämnar ditt bud till den ansvarige fastighetsmäklaren, som löpande redovisar alla bud till säljaren. Senast när förmedlingsuppdraget är avslutat överlämnar fastighetsmäklaren en budgivningslista till köpare och säljare med namn, kontaktuppgifter, bud, tidpunkt och eventuella villkor. Säljaren har alltid fri prövningsrätt och behöver inte sälja till den som lagt det högsta budet. Innan köpekontraktet är undertecknat av bägge parter har inget bindande avtal träffats. Om någon spekulant lämnar ett bud efter avslutad budgivning, men innan köpekontraktet undertecknats, är mäklaren skyldig att framföra detta bud till säljaren, som tar ställning till om budet skall beaktas.

Undersökningsplikt

Köparen har en långtgående undersökningsplikt. Fastighetens alla delar och funktioner ska undersökas. Köpare som inte har tillräckliga byggnadstekniska kunskaper bör anlita besiktningsman eller annan sakkunnig för undersökningen. Om symptom på fel finns utvidgas köparens undersökningsplikt. Säljaren svarar inte för fel och brister som köparen borde ha upptäckt vid en sådan undersökning av fastigheten som varit påkallad med hänsyn till fastighetens skick, den normala beskaffenheten hos jämförliga fastigheter samt omständigheterna vid köpet. Säljaren svarar inte heller för fel och brister som köparen borde ha räknat med eller borde ha förväntat sig med hänsyn till fastighetens ålder, pris, skick och användning. Säljarens uppgifter påverkar också omfattningen av undersökningsplikten. Om säljaren upplyser om misstänkt fel utökas undersökningsplikten. Om säljaren har lämnat uttryckliga utfästelser eller garantier som inte är för allmänt hållna ska köparen inte behöva undersöka sådana delar. För mer detaljerad information kontakta din lokala SkandiaMäklare, eller besök oss på www.skandiamaklarna.se

Energideklaration

Från och med årsskiftet 2008/2009 måste alla hus som säljs energideklareras. Deklarationen ska utföras tillsammans med en ackrediterad energiexpert och innehålla uppgifter om husets el- och värmeförbrukning, isolering och ventilation.

Kontakta din lokala SkandiaMäklare för mer information, eller besök oss på www.skandiamaklarna.se

Administrationsersättning för annonsering på Hemnet

För annons som publiceras utbetalar Hemnet Service HNS AB en ersättning till det publicerande mäklarkontoret.

Är du intresserad av denna bostad? Gör en intresseanmälan

Fyll i formuläret nedan för att göra en intresseanmälan på denna bostad. Våra mäklare kommer att kontakta dig via mail/telefon för uppföljning.

Ta del av vår integritetspolicy