Detta objekt är sålt

Men vi har många andra objekt i området som kan vara av intresse. Klicka här.

Sålt

Detta objekt är sålt. Kontakta mäklaren för mer information eller kostnadsfri rådgivning och värdering av din bostad.
Pris
Kontakta mäklaren för mer information
Adress
Södra Förstadsgatan 115, Södervärn / Dalaplan, Malmö
Typ
Bostadsrättslägenhet
KVM
110.9 kvm
Avgift
5 219 SEK / mån
Rum
5 rum

Ansvarig mäklare

Emma Lundmark
Ansvarig mäklare

Charmig 20-talsvåning med tidstypiska attribut

På centralt läge presenteras nu denna charmiga 20-talsvåning, belägen på våning tre i ekonomiskt stabil förening. Bostaden stoltserar med tidstypiska attribut så som brädgolv, lamprosetter, originaldörrar och höga golvlister. Under 2018 har golvet i hall och kök slipats och väggarna har målats om.

Vardagsrum och matsal ligger i fil, vilket tillsammans med den generösa takhöjden ger ett fantastiskt ljusinsläpp. Köket har den bevarade originalstommen kvar men har delvis renoverats med mer arbetsyta och nya vitvaror. Här finns gott om förvaring genom ett stort skafferi, städskåp samt över- och underskåp. Planlösningen möjliggör för tre sovrum. Önskas istället två större sovrum så kan en vägg enkelt tas ned för att återställa tidigare planlösning (se alternativ planskiss). Bostaden erbjuder två badrum där båda är helkaklade i ljusa färger och huserar med dusch.

På Södervärn bor ni på ett centralt läge med goda kommunikationer via Södervärns busstation och Triangelns station. Här finns gym, parker, köpcentrum, mataffärer, restauranger och caféer på behändigt avstånd. Härliga Pildammsparken ligger dessutom några minuter bort till fots och citykärnan nås genom en kortare cykeltur.

Varmt välkomna!

Kontakta mig för en kostnadsfri värdering

Ta del av vår integritetspolicy