Länk kopierad!

Visningar

Säljaren önskar att du kontaktar mäklaren för visning.

Bevaka slutpriset

Fyll i dina uppgifter så skickar SkandiaMäklarna slutpriset till dig om säljaren och köparen godkänner det vid försäljningen.

Pris
1 550 000 SEK
Adress
Lagmansbacken 2, 5 tr, Alby, Norsborg
Typ
Bostadsrättslägenhet
KVM
30 kvm
Avgift
1 875 SEK / mån
Rum
1 rum

Intresseanmälan

Ta del av vår integritetspolicy

Högt upp i huset - Milsvid utsikt - Stora balkong!

Högt upp i huset med milsvid utsikt - Stor balkongen! På Lagmansbacken 2 finns denna välplanerade etta om totalt ca 30 kvm. Här har man allt man behöver, fullt utrustat duchrum, kök, gott skick, stor, rymlig balkong och milsvid utsikt över närliggande skogar. Dessutom avnjuter man en låg avgift, fiber indraget i huset, och ett boende som ligger en stenkast från tunnelbana som tar dig in till Stockholm central på ca 30 minuter. I närheten finns matbutiker, service och shopping. Nära skog och sjö och friluftsområdet Flottsbro.

Ring för visning Mvh Mauricio Solnes

Beskrivning

Direkt innanför entrédörren finns hallen med parkettgolv vilket är genomgående för lägenheten. Direkt till höger finns förvaring i garderob och till vänster finns förrådet. I anslutning till hallen ligger lägenhetens badrum. Badrummet är i helkaklat utförande med tvättställ, vägghängd wc-stol, duschhörna, samt kombinerad tvättmaskin/torktumlare.

Vidare in i lägenheten kommer köket till vänster, med modern skåpsinredning, diskho, kyl/frys, induktionshäll, inbyggnadsugn, diskmaskin och mikro. Köket ligger öppet mot allrummet och kan möbleras med liten matplats, säng och soffa i passande storlek. Via allrummet når man lägenhetens rymliga balkong med fantastiks utsikt i söderläge.

Dokument (pdf)

Planritningar stadgar-tingsterrassen-.pdf aredovisning-tingsterassen-2018.pdf

Bostadsfakta

Kommun

Botkyrka kommun.

Församling

Botkyrka.

Storlek

Boarea 30 kvm. Areauppgifter enligt bostadsföreningen.

Rum

1 rum, varav 0 sovrum.

Lägenhetsnummer

01-1505

Våning / hiss

Våning 5 av 6.
Hiss finns.

Byggnad

Byggnadsår: 2017
Byggnadstyp: Flerfamiljhus
Fönster: 3-glasfönster
Ventilation: Mekanisk till- och frånluft

Uppvärmning och el

Uppvärmningssystem: Fjärrvärme

Föreningen

Föreningens namn: Brf Tingsterrassen
Organisationsnummer: 769632-0915
Föreningsform: Bostadsrättsförening
Lägenhetsnummer: 01-1505
Antal lägenheter: 124
Antal lokaler: 1

Internet

Fiber via stadsnät. Nätet ägs av Botkyrka Stadsnät. Botkyrka Stadsnät är ett öppet nät med ett stort utbud av tjänsteleverantörer.

Månadsavgift

Avgift: 1 875 SEK / mån
Ingår: värme, vatten, elabonnemang. Faktisk elförbrukning mäts separat och aviseras i efterhand.

Driftskostnad

Alla ovanstående belopp rörande driftskostnad är angivna i SEK/mån om inget annat anges.

Ekonomi

Andel i föreningen: 0.00000 %
Lägenheten är pantsatt. Detta innebär att nuvarande ägare har lån som belastar bostadsrätten. Dessa löses på tillträdesdagen.

Uteplats

Stor, möblerbar balkong. Söderläge

Bilplats

Parkering med p skiva

Övrig viktig information
Budgivning

SkandiaMäklarnas budgivning följer gällande lag. Du som spekulant lämnar ditt bud till den ansvarige fastighetsmäklaren, som löpande redovisar alla bud till säljaren. Senast när förmedlingsuppdraget är avslutat överlämnar fastighetsmäklaren en budgivningslista till köpare och säljare med namn, kontaktuppgifter, bud, tidpunkt och eventuella villkor. Säljaren har alltid fri prövningsrätt och behöver inte sälja till den som lagt det högsta budet. Innan köpekontraktet är undertecknat av bägge parter har inget bindande avtal träffats. Om någon spekulant lämnar ett bud efter avslutad budgivning, men innan köpekontraktet undertecknats, är mäklaren skyldig att framföra detta bud till säljaren, som tar ställning till om budet skall beaktas.

Undersökningsplikt

Köparen har en långtgående undersökningsplikt. Fastighetens alla delar och funktioner ska undersökas. Köpare som inte har tillräckliga byggnadstekniska kunskaper bör anlita besiktningsman eller annan sakkunnig för undersökningen. Om symptom på fel finns utvidgas köparens undersökningsplikt. Säljaren svarar inte för fel och brister som köparen borde ha upptäckt vid en sådan undersökning av fastigheten som varit påkallad med hänsyn till fastighetens skick, den normala beskaffenheten hos jämförliga fastigheter samt omständigheterna vid köpet. Säljaren svarar inte heller för fel och brister som köparen borde ha räknat med eller borde ha förväntat sig med hänsyn till fastighetens ålder, pris, skick och användning. Säljarens uppgifter påverkar också omfattningen av undersökningsplikten. Om säljaren upplyser om misstänkt fel utökas undersökningsplikten. Om säljaren har lämnat uttryckliga utfästelser eller garantier som inte är för allmänt hållna ska köparen inte behöva undersöka sådana delar. För mer detaljerad information kontakta din lokala SkandiaMäklare, eller besök oss på www.skandiamaklarna.se

Energideklaration

Från och med årsskiftet 2008/2009 måste alla hus som säljs energideklareras. Deklarationen ska utföras tillsammans med en ackrediterad energiexpert och innehålla uppgifter om husets el- och värmeförbrukning, isolering och ventilation.

Kontakta din lokala SkandiaMäklare för mer information, eller besök oss på www.skandiamaklarna.se

Administrationsersättning för annonsering på Hemnet

För annons som publiceras utbetalar Hemnet Service HNS AB en ersättning till det publicerande mäklarkontoret.

Är du intresserad av denna bostad? Gör en intresseanmälan

Fyll i formuläret nedan för att göra en intresseanmälan på denna bostad. Våra mäklare kommer att kontakta dig via mail/telefon för uppföljning.

Ta del av vår integritetspolicy