Detta objekt är sålt

Men vi har många andra objekt i området som kan vara av intresse. Klicka här.

Sålt

Detta objekt är sålt. Kontakta mäklaren för mer information eller kostnadsfri rådgivning och värdering av din bostad.
Pris
Kontakta mäklaren för mer information
Adress
Alströmergatan 32 A, 3 tr, Kungsholmen, Stockholm
Typ
Bostadsrättslägenhet
KVM
35 kvm
Avgift
1 568 SEK / mån
Rum
1 rum

Välplanerad med många bevarade originaldetaljer - populär förening med underbar innergård

Underbart boende i populär förening med högt och fritt läge mot den grönskande innergården. Lägenheten har en öppen, social planlösning med rymligt vardagsrum där plats finns för både matplats och sällskapsdel. Sängen får en avskiljd plats i sovalkoven. Det fräscha köket ligger med direkt access till vardagsrum och har öppna hyllor och ljusa ytskikt. Den maskinella utrustningen består av gashäll med två plattor, varmluftsugn och kyl/frys. Badrummet är helkaklat i ljusa färger. Två inbyggda klädkammare erbjuder goda förvaringsmöjligheter.
Genomgående är lägenheten målad i vitt med vitpigmenterade furutiljor i original. Du finner fina materialval som kombineras med bevarade originaldetaljer som speglade innerdörrar och vackra fönsterbänkar i sten.

Brf Färjan är en stor och ytterst välskött förening med bland annat föreningslokal och två gästlägenheter. Innergården som är en av Stockholms vackraste ger dig en blomstrande trädgård med porlande fontän och härlig grillplats.

På Alströmergatan 32 kombinerar du ett lugnt läge med närhet till allt storstaden har att erbjuda. I närområdet finns ett rikt utbud av restauranger, caféer och barer och gym. Västermalmsgallerian, flertalet stora mataffärer, shopping och all tänkbar service ligger en kort promenad bort. Där finns
också oslagbara kommunikationer med flertalet bussar samt tunnelbanans blå- och gröna linje. En av Fridhemsplans tunnelbaneuppgångar ligger direkt runt hörnet från fastigheten. Om du gillar att motionera är det lika nära till Kungsholms Strand med promenad- och löparstråk som fortsätter längs med vattnet runt Kungsholmen. Här når du även snabbt Hornsbergs fantastiska strandpromenad som kantras av flertalet restauranger och badbryggor. Ett närlivs ligger precis invid föreningens stora entré.

Kontakta mig för en kostnadsfri värdering

Ta del av vår integritetspolicy