Länk kopierad!

Visningar

Säljaren önskar att du kontaktar mäklaren för visning.

Bevaka slutpriset

Fyll i dina uppgifter så skickar SkandiaMäklarna slutpriset till dig om säljaren och köparen godkänner det vid försäljningen.

Pris
2 495 000 SEK / Fast pris
Adress
Bråtagatan 68, Bråta, Trosa
Typ
Bostadsrättslägenhet
KVM
135 kvm
Avgift
4 890 SEK / mån
Rum
5 rum

Intresseanmälan

Ta del av vår integritetspolicy

Fristående bostadsrättsvilla!

Endast ett fåtal hus kvar! Nybyggda fristående bostadsrättsvillor om 135 kvm med inflytt redan våren 2020. Generösa tomter i mer privata lägen än tidigare etapper. Samtliga bostäder säljs till fasta priser.
Bostaden välkomnar dig genom rymlig hall med vita väggar och klinker, med plats för klädavhängning och garderob, eller varför inte ta ingången genom groventrén en blöt dag, som leder dig rakt in i den separata tvättstugan, utrustad med tvättmaskin, torktumlare och vask, perfekt för barnfamiljen!

Öppen planlösning mellan kök och vardagsrum, stilrent kök i antracitgrått med stor köksö om hela 3.20 meter, samt stora fönsterpartier som skänker härligt ljus. Köksön har en modern bänkskiva från Franke i rostfritt. Köket är utrustat med hel helintegrerad kyl och frys, tystgående diskmaskin, ugn, induktionshäll, samtliga från SMEG samt kolfilterfläkt.
Här finner man även hela tre utgångar till den stora privata lättskötta tomten där det läggs gräsmatta och sätts häckar. Möjlighet att bygga till altan.
Ovanvåningen blir det privata planet och här finns ett Master bedroom och ytterligare två sovrum, samtliga med fransk balkong. Våningen disponerar även ett härligt allrum med stora fönsterpartier samt helkaklat badrum med badkar.

Både entréplan och ovanvåning har vattenburen golvvärme, vilket möjliggör de stora fönsterpartierna och gör att man slipper element. Fönster från danska Velfac, isolerade innerväggar och isolerade innerdörrar vilket gör under för ljudnivån när man bor i bostaden, plankgolv från Rappgo, detaljer som tillsammans skapar en trivsam, stilren bostad och till ett fantastiskt pris.
Bostäderna säljs som bostadsrätter och ingår i Brf Klinta allé 4, som består av 21 st bostadsrättsvillor och 5 Studio Villas. Samtliga säljs på ritning då bostäderna just nu är under byggnation. Det går bra att åka till området och kika själv utanför byggstängsel för att se vart husen byggs.

I området har det nyligen öppnats en privat förskola där köpare av etapp 4 har förtur för sina barn i den mån det går! Hur smidigt är inte det att ha 200 meter till förskolan?!
För mer information och för lediga objekt, se vår hemsida www.panghus.se eller kontakta Cecilia Bergqvist på Panghus, 0735-149 009 eller mail cecilia@panghus.se

Bostadsfakta

Kommun

Trosa kommun, Skattesats 33.65%.

Församling

Trosa.

Storlek

Boarea 135 kvm.

Rum

5 rum, varav 3-4 sovrum.

Våning / hiss

Hiss finns ej.

Byggnad

Byggnadsår: 2019

Föreningen

Antal lägenheter: 0
Antal lokaler: 0

Månadsavgift

Avgift: 4 890 SEK / mån

Driftskostnad

Alla ovanstående belopp rörande driftskostnad är angivna i SEK/mån om inget annat anges.

Ekonomi

Andel i föreningen: 0.00000 %

Uteplats

Uteplats

Övrig viktig information
Budgivning

SkandiaMäklarnas budgivning följer gällande lag. Du som spekulant lämnar ditt bud till den ansvarige fastighetsmäklaren, som löpande redovisar alla bud till säljaren. Senast när förmedlingsuppdraget är avslutat överlämnar fastighetsmäklaren en budgivningslista till köpare och säljare med namn, kontaktuppgifter, bud, tidpunkt och eventuella villkor. Säljaren har alltid fri prövningsrätt och behöver inte sälja till den som lagt det högsta budet. Innan köpekontraktet är undertecknat av bägge parter har inget bindande avtal träffats. Om någon spekulant lämnar ett bud efter avslutad budgivning, men innan köpekontraktet undertecknats, är mäklaren skyldig att framföra detta bud till säljaren, som tar ställning till om budet skall beaktas.

Undersökningsplikt

Köparen har en långtgående undersökningsplikt. Fastighetens alla delar och funktioner ska undersökas. Köpare som inte har tillräckliga byggnadstekniska kunskaper bör anlita besiktningsman eller annan sakkunnig för undersökningen. Om symptom på fel finns utvidgas köparens undersökningsplikt. Säljaren svarar inte för fel och brister som köparen borde ha upptäckt vid en sådan undersökning av fastigheten som varit påkallad med hänsyn till fastighetens skick, den normala beskaffenheten hos jämförliga fastigheter samt omständigheterna vid köpet. Säljaren svarar inte heller för fel och brister som köparen borde ha räknat med eller borde ha förväntat sig med hänsyn till fastighetens ålder, pris, skick och användning. Säljarens uppgifter påverkar också omfattningen av undersökningsplikten. Om säljaren upplyser om misstänkt fel utökas undersökningsplikten. Om säljaren har lämnat uttryckliga utfästelser eller garantier som inte är för allmänt hållna ska köparen inte behöva undersöka sådana delar. För mer detaljerad information kontakta din lokala SkandiaMäklare, eller besök oss på www.skandiamaklarna.se

Energideklaration

Från och med årsskiftet 2008/2009 måste alla hus som säljs energideklareras. Deklarationen ska utföras tillsammans med en ackrediterad energiexpert och innehålla uppgifter om husets el- och värmeförbrukning, isolering och ventilation.

Kontakta din lokala SkandiaMäklare för mer information, eller besök oss på www.skandiamaklarna.se

Administrationsersättning för annonsering på Hemnet

För annons som publiceras utbetalar Hemnet Service HNS AB en ersättning till det publicerande mäklarkontoret.

Är du intresserad av denna bostad? Gör en intresseanmälan

Fyll i formuläret nedan för att göra en intresseanmälan på denna bostad. Våra mäklare kommer att kontakta dig via mail/telefon för uppföljning.

Ta del av vår integritetspolicy