Länk kopierad!

Visningar

Säljaren önskar att du kontaktar mäklaren för visning.

Bevaka slutpriset

Fyll i dina uppgifter så skickar SkandiaMäklarna slutpriset till dig om säljaren och köparen godkänner det vid försäljningen.

Pris
1 125 000 SEK / Pris från
Adress
Bråtagatan 54, Bråta, Trosa
Typ
Bostadsrättslägenhet
KVM
31 kvm
Avgift
1 175 SEK / mån
Rum
1.5 rum

Intresseanmälan

Ta del av vår integritetspolicy

Studio villas

Vad sägs om att flytta in i en nyproducerad högkvalitativ "mini-villa" med generös egen tomt till sommaren? Vår Studio Villa i Trosa är det perfekta boendet för dig som flyttar hemifrån eller som söker ett extraboende i en attraktiv växande sommarstad med bra kommunikationer till Stockholm, Södertälje och Nyköping! Denna optimalt planerade bostad erbjuder, förutom låg månadskostnad, ett stilrent boende med högkvalitativa materialval, egen generös tomt i härligt söderläge med egen uppfart för parkeringsmöjligheter samt kallförråd.

Med en totalarea om 31 kvm, varav 20 kvm boarea plus 11 kvm biarea i form av sovloft, är detta ett kvadratsmart boende som ger den boende en riktig "villakänsla". Öppen planlösning mellan kök och allrum med plats för både soffa och matbord. Modernt helkaklat badrum utrustat med toalett, handfat, dusch och kombimaskin. Stege leder upp från allrum till rymligt sovloft med plats för dubbelsäng och förvaring.
Standarden är genomgående mycket hög med vattenburen golvvärme, fönster från golv till tak från danska Velfac som ger ett härligt ljusinsläpp och rymd (takhöjd ca 3 meter, takhöjd loft ca 1.30 m), snickeribyggt kök i stilren mörkgrå färg med vitvaror från SMEG och rostfri bänkskiva från attraktive Franke. Badrummen har sobert klinker och ljusa väggar och är utrustat med kombinerad tvättmaskin och torktumlare.
Utvändigt är uppfarten asfalterad och har plats för en bil. Framför bostaden erbjuds en mindre terrass i betong med gräsyta framför samt större tomtyta runt och bakom bostaden, samt häckar som tomtgräns. Här finns oändliga möjligheter för härlig utevistelse!
Bostaden säljs till fast pris. Den låga månadsavgiften är endast 1 175 kr, tillkommer gör kostnad för uppvärmning, vatten och sophämtning, ca 800 kr/mån (schablon, summan kan variera beroende på konsumtion).

I den tredje etappen finns dessa bostäder tillgängliga; 2, 4, 10, 22, 27, 29.
För mer information besök www.panghus.se eller kontakta mäklare Alicia Chalkias på alicia.chalkias@skandiamaklarna.se eller ring 073-9440045.

Bostadsfakta

Kommun

Trosa kommun, Skattesats 32.68%.

Storlek

Boarea 31 kvm.

Rum

1,5 rum, varav 0 sovrum.

Våning / hiss

Hiss finns ej.

Byggnad

Byggnadsår: 2018/2020

Föreningen

Antal lägenheter: 0
Antal lokaler: 0

Internet

Fiber

Månadsavgift

Avgift: 1 175 SEK / mån

Driftskostnad

Alla ovanstående belopp rörande driftskostnad är angivna i SEK/mån om inget annat anges.

Uteplats

Uteplats

Bilplats

Parkering invid huset.

Är du intresserad av denna bostad? Gör en intresseanmälan

Fyll i formuläret nedan för att göra en intresseanmälan på denna bostad. Våra mäklare kommer att kontakta dig via mail/telefon för uppföljning.

Ta del av vår integritetspolicy