Redo

Visningar

Detta är en redo bostad. Kontakta mäklaren för mer information.
Läs mer om våra Redo-bostäder här.

Bevaka slutpriset

Fyll i dina uppgifter så skickar SkandiaMäklarna slutpriset till dig om säljaren och köparen godkänner det vid försäljningen.

Pris
Kontakta Mäklaren
Adress
Teodolitvägen 19, Huddinge
Typ
Bostadsrättslägenhet
KVM
117 kvm
Avgift
4 840 SEK / mån
Rum
5 rum

Intresseanmälan

Ta del av vår integritetspolicy

Exklusivt radhus med hög standard med en underbar trädgård i expansiva Högmora

Med högt och soligt läge finner vi detta mycket attraktiva radhus med hög kvalitet uppfört av IMOLA med extra påkostade tillval. Bostaden bjuder på välplanerade ytor om ca 117 kvm, fördelat på två plan. Vattenburen golvvärme på bägge plan ger en låg driftkostnad samt en skön komfort. Underbar trädgårds/naturtomt på baksidan som sträcker sig en bra bit upp i skogen. Här finns plats för studsmatta och planteringar. Trevlig altaner på fram respektive baksida, som inbjuder till umgänge och sena grillkvällar.

Tilltalande öppen planlösning, med underbara sociala ytor. Exklusivt kök med snygg skåpsinreding, påkostade vitvaror, stenbänkskiva, samt inbyggda högtalare. Vardagsrum med stora glaspartier vilket ger ett fint ljus och rymd samt en underbar naturnära känsla. Två stilrena badrum varav ett med dubbla duschar på övre plan.
Tre bra sovrum på det övre planet och ett allrum (går att omvandla till ytterligare ett sovrum).
Ett hem att trivas i!

Beskrivning

ENTRÈPLAN:
Hela planet har vattenburen golvvärme samt fina golv.

HALL
Rymlig och välkomnande entréhall med inbyggda garderober och plats för avhängning av ytterkläder. Keramiskt stengolv med målade väggar och infällda spotlights i taket.

KÖK
Exklusivt kök som inbjuder till matlagning och middagar.
Köksö/bar med spis, ho och sittplatser. Köksön är familjens samlingsplats och här kan familjen/gästerna delta i matlagningen. Påkostad skåpsinredning med ett extra högskåp vilket ger gott om förvaringsutrymme. Bra arbetsytor med stenbänksskiva, infällda spotlights samt inbyggda högtalare.

MATPLATS
Rymlig med plats för det stora sällskapet. Stora fönster från golv till tak ger ett fint ljus och rymd.

Maskinell utrustning:
- Induktionshäll
- Fläkt
- Integrerad diskmaskin
- Integrerad kyl
- Integrerad frys
- Ugn med ångfunktion (rostfri)
- Mikrovågsugn (rostfri)

VARDAGSRUM
Stort och härligt rum i öppen planlösning med köket. Här ryms soffgrupp och matsalsbord. Glasparti med altandörrar längs hela ena väggen gör rummet mycket ljust och luftigt. Stor altan utanför med insynsskyddat läge.

BADRUM
Tilltalande, snyggt badrum med hög standard. Kakel, klinkers, målade väggar och golvvärme. Här finns WC, handfat med kommod samt dusch.

ÖVRE PLAN:
Hela planet har vattenburen golvvärme och fina golv.

ALLRUM
Rymligt, ljust rum med fin utsikt mot skogspartiet. Rummet används idag som allrum/gästrum men går lätt att inreda till ytterligare ett sovrum.

SOVRUM 1
Stort, ljust rymligt rum med sjöutsikt. Här ryms en dubbelsäng och gott om plats för klädförvaring.

SOVRUM 2
Ljust rum med sjöutsikt. Rummet används idag som barnrum. Här finns plats för säng, skrivbord och lekyta.

SOVRUM 3
Ljust rum med utsikt över skogspartiet. Rummet används idag som barnrum. Här finns plats för säng, skrivbord och lekyta.

BADRUM
Exklusivt rymligt badrum med stor dusch samt tvättstuga. Snyggt kakel, klinkers samt golvvärme. WC, tvättställ med kommod och dubbeldusch. Tvättmaskin, torktumlare med en praktisk ovanförliggande arbetsbänk. Hyllor för handdukar och förvaring.

Övrigt

Expansivt och naturnära. Lugnt beläget med ett par minuters bil- eller bussfärd till Farsta C, Stuvsta C och Huddinge C. Man når även Ågesta golfklubb, stall och badplats på ett par minuter.

Till Stockholm City tar det 20 minuter med bil och i området planeras skola att uppföras. Kommunikationerna är goda med bussförbindelse och spårbunden trafik från Farsta Strand med T-bana samt pendeltåg både från Farsta och Stuvsta. Buss 705 tar dig till Stuvsta C, Huddinge C och Solgård. Buss 742 tar dig till Huddinge Sjukhus, Ågesta friluftsområde, Farsta Strand samt till Trångsund och Skogås.

Dokument (pdf)

Planritningar Stadgar 2015 Brf Högmora 2 24.pdf Årsredovisning 2017 Brf Högmora 2 24.pdf Årsredovisning 2018 Högmora 2 24.pdf

Bostadsfakta

Kommun

Huddinge kommun.

Storlek

Boarea 117 kvm.

Rum

5 rum, varav 3-4 sovrum.

Lägenhetsnummer

28

Våning / hiss

Hiss finns ej.

Byggnad

Byggnadsår: 2017
Byggnadstyp: 2 plan radhus
Fönster: 3-glasfönster, skjutpartier med 2-glas
Ventilation: Mekanisk

Uppvärmning och el

Uppvärmningssystem: Frånluftvärmepump kopplad t. eget elabonnemang, va

Föreningen

Föreningens namn: Brf Högmora 2:24
Organisationsnummer: 769630-3671
Föreningsform: Bostadsrättsförening
Lägenhetsnummer: 28
Antal lägenheter: 44
Antal lokaler: 0

TV och bredband: Fiber, eget abonnemang för varje bostad.

TV

Fiber, eget abonnemang för varje hushåll.

Internet

Fiber, eget abonnemang för varje hushåll.

Månadsavgift

Avgift: 4 840 SEK / mån

Driftskostnad

Utöver månadsavfiten tillkommer driftkostnader för uppvärmning (uppskattningsvis 750 kr/mån enl. ekonomisk plan), bredband, tele, TV (hemförsäkring och hushållsel)

Alla ovanstående belopp rörande driftskostnad är angivna i SEK/mån om inget annat anges.

Ekonomi

Andel i föreningen: 2.11500 %

Uteplats

Markyta om ca 233 kvm. Fin trädgård/naturtomt, här finns plats för både studsmatta samt planteringar. Marken ägs av föreningen men nyttjas av den boende. Här bjuds ni på två uteplatser i olika väderstreck med god plats för större loungegrupper.

Bilplats

P-plats för 2 bilar i följd.

Övrig viktig information
Budgivning

SkandiaMäklarnas budgivning följer gällande lag. Du som spekulant lämnar ditt bud till den ansvarige fastighetsmäklaren, som löpande redovisar alla bud till säljaren. Senast när förmedlingsuppdraget är avslutat överlämnar fastighetsmäklaren en budgivningslista till köpare och säljare med namn, kontaktuppgifter, bud, tidpunkt och eventuella villkor. Säljaren har alltid fri prövningsrätt och behöver inte sälja till den som lagt det högsta budet. Innan köpekontraktet är undertecknat av bägge parter har inget bindande avtal träffats. Om någon spekulant lämnar ett bud efter avslutad budgivning, men innan köpekontraktet undertecknats, är mäklaren skyldig att framföra detta bud till säljaren, som tar ställning till om budet skall beaktas.

Undersökningsplikt

Köparen har en långtgående undersökningsplikt. Fastighetens alla delar och funktioner ska undersökas. Köpare som inte har tillräckliga byggnadstekniska kunskaper bör anlita besiktningsman eller annan sakkunnig för undersökningen. Om symptom på fel finns utvidgas köparens undersökningsplikt. Säljaren svarar inte för fel och brister som köparen borde ha upptäckt vid en sådan undersökning av fastigheten som varit påkallad med hänsyn till fastighetens skick, den normala beskaffenheten hos jämförliga fastigheter samt omständigheterna vid köpet. Säljaren svarar inte heller för fel och brister som köparen borde ha räknat med eller borde ha förväntat sig med hänsyn till fastighetens ålder, pris, skick och användning. Säljarens uppgifter påverkar också omfattningen av undersökningsplikten. Om säljaren upplyser om misstänkt fel utökas undersökningsplikten. Om säljaren har lämnat uttryckliga utfästelser eller garantier som inte är för allmänt hållna ska köparen inte behöva undersöka sådana delar. För mer detaljerad information kontakta din lokala SkandiaMäklare, eller besök oss på www.skandiamaklarna.se

Energideklaration

Från och med årsskiftet 2008/2009 måste alla hus som säljs energideklareras. Deklarationen ska utföras tillsammans med en ackrediterad energiexpert och innehålla uppgifter om husets el- och värmeförbrukning, isolering och ventilation.

Kontakta din lokala SkandiaMäklare för mer information, eller besök oss på www.skandiamaklarna.se

Administrationsersättning för annonsering på Hemnet

För annons som publiceras utbetalar Hemnet Service HNS AB en ersättning till det publicerande mäklarkontoret.

Är du intresserad av denna bostad? Gör en intresseanmälan

Fyll i formuläret nedan för att göra en intresseanmälan på denna bostad. Våra mäklare kommer att kontakta dig via mail/telefon för uppföljning.

Ta del av vår integritetspolicy