Länk kopierad!
Bilder Redo

Visningar

Detta är en redo bostad. Kontakta mäklaren för mer information.
Läs mer om våra Redo-bostäder här.

Bevaka slutpriset

Fyll i dina uppgifter så skickar SkandiaMäklarna slutpriset till dig om säljaren och köparen godkänner det vid försäljningen.

Pris
2 295 000 SEK / utgångspris
Adress
Prästgårdsgången 5B, Tomtaklint, Trosa
Typ
Bostadsrättslägenhet
KVM
82 kvm
Avgift
4 150 SEK / mån
Rum
4 rum

Intresseanmälan

Ta del av vår integritetspolicy

Härlig 4:a med stor uteplats!

Välkommen till denna ljusa trevliga 4:a i lugnt läge. Kök och vardagsrum i delvis öppen planlösning skapar härlig rymdkänsla. Från vardagsrummet kommer man ut till den härliga stora uteplatsen som löper längs med hela lägenheten. Tre bra sovrum, badrum med dusch samt en gästtoalett. Genomgående parkettgolv samt klinker i våtutrymmen och hall. Här bor du mycket trevligt med gångavstånd till både affär, skola och förskola.

Beskrivning

Välkommen in till Prästgårdsgången 5B! Här möts du direkt av en trevlig stenbelagd uteplats utanför dörren. När du kommer in i hallen ställer du av dig skorna på det praktiska grå klinkergolvet. Direkt till vänster ligger det rymliga badrummet med vita kaklade väggar och ett grått klinkergolv med golvvärme. I badrummet finns wc, tvättställ, handdukstork, dusch med vikbara glasväggar samt tvättmaskin och torktumlare under praktisk arbetsbänk. I badrummet finns även ett fönster. Till höger om hallen finns ett av de tre sovrummen. Från hallen kommer du in till det rymliga vardagsrummet som delvis har öppen planlösning mot kök och matplats. Från vardagsrummet kommer man ut till den stora härliga uteplatsen som löper utmed hela lägenheten. Här har du sol under i stort sett hela dagen. I köket finns gott om förvaring och arbetsyta. Vita släta luckor och kakel ovan arbetsbänk. Rostfria vitvaror bestående av spis, fläkt, ugn, mikro, diskmaskin samt kyl och frys. Bra matplats vid fönster för 6-8 personer. Till höger om vardagsrummet finner man en gästtoalett samt de två övriga sovrummen.

Dokument (pdf)

Planritningar Årsredovisning.pdf Stadgar.pdf

Bostadsfakta

Kommun

Trosa kommun, Skattesats 33.65%.

Församling

Trosa.

Storlek

Boarea 82 kvm.

Rum

4 rum, varav 3 sovrum.

Lägenhetsnummer

6

Våning / hiss

Våning 1 av 2.
Hiss finns ej.

Byggnad

Byggnadsår: 2016
Byggnadstyp: Flerfamiljhus

Uppvärmning och el

Uppvärmningssystem: Fjärrvärme

Föreningen

Föreningens namn: Brf Prästgårdsgången
Organisationsnummer: 769630-3465
Föreningsform: Bostadsrättsförening
Lägenhetsnummer: 6
Antal lägenheter: 20
Antal lokaler: 0

Energideklaration

Status: Ej utförd

Internet

Bredbansbolaget, fiber

Månadsavgift

Avgift: 4 150 SEK / mån
inkl värme, vatten och kabel-tv (basutbud)

Driftskostnad

570 SEK varav:
Försäkring: 150 SEK
Elektricitet: 420 SEK

Alla ovanstående belopp rörande driftskostnad är angivna i SEK/mån om inget annat anges.

Ekonomi

Andel i föreningen: 5.33800 %
Lägenheten är pantsatt. Detta innebär att nuvarande ägare har lån som belastar bostadsrätten. Dessa löses på tillträdesdagen.

Uteplats

Stor trädäckad altan med plats för både matgrupp och soffgrupp.

Bilplats

Det finns en p-plats till varje lägenhet. Kostnad 200 kr/mån

Övrig viktig information
Budgivning

SkandiaMäklarnas budgivning följer gällande lag. Du som spekulant lämnar ditt bud till den ansvarige fastighetsmäklaren, som löpande redovisar alla bud till säljaren. Senast när förmedlingsuppdraget är avslutat överlämnar fastighetsmäklaren en budgivningslista till köpare och säljare med namn, kontaktuppgifter, bud, tidpunkt och eventuella villkor. Säljaren har alltid fri prövningsrätt och behöver inte sälja till den som lagt det högsta budet. Innan köpekontraktet är undertecknat av bägge parter har inget bindande avtal träffats. Om någon spekulant lämnar ett bud efter avslutad budgivning, men innan köpekontraktet undertecknats, är mäklaren skyldig att framföra detta bud till säljaren, som tar ställning till om budet skall beaktas.

Undersökningsplikt

Köparen har en långtgående undersökningsplikt. Fastighetens alla delar och funktioner ska undersökas. Köpare som inte har tillräckliga byggnadstekniska kunskaper bör anlita besiktningsman eller annan sakkunnig för undersökningen. Om symptom på fel finns utvidgas köparens undersökningsplikt. Säljaren svarar inte för fel och brister som köparen borde ha upptäckt vid en sådan undersökning av fastigheten som varit påkallad med hänsyn till fastighetens skick, den normala beskaffenheten hos jämförliga fastigheter samt omständigheterna vid köpet. Säljaren svarar inte heller för fel och brister som köparen borde ha räknat med eller borde ha förväntat sig med hänsyn till fastighetens ålder, pris, skick och användning. Säljarens uppgifter påverkar också omfattningen av undersökningsplikten. Om säljaren upplyser om misstänkt fel utökas undersökningsplikten. Om säljaren har lämnat uttryckliga utfästelser eller garantier som inte är för allmänt hållna ska köparen inte behöva undersöka sådana delar. För mer detaljerad information kontakta din lokala SkandiaMäklare, eller besök oss på www.skandiamaklarna.se

Energideklaration

Från och med årsskiftet 2008/2009 måste alla hus som säljs energideklareras. Deklarationen ska utföras tillsammans med en ackrediterad energiexpert och innehålla uppgifter om husets el- och värmeförbrukning, isolering och ventilation.

Kontakta din lokala SkandiaMäklare för mer information, eller besök oss på www.skandiamaklarna.se

Administrationsersättning för annonsering på Hemnet

För annons som publiceras utbetalar Hemnet Service HNS AB en ersättning till det publicerande mäklarkontoret.

Är du intresserad av denna bostad? Gör en intresseanmälan

Fyll i formuläret nedan för att göra en intresseanmälan på denna bostad. Våra mäklare kommer att kontakta dig via mail/telefon för uppföljning.

Ta del av vår integritetspolicy