Länk kopierad!
Budgivning pågår
Aktuellt bud: 2 150 000 SEK
Se budhistorik

Visningar

Säljaren önskar att du kontaktar mäklaren för visning.

Bevaka slutpriset

Fyll i dina uppgifter så skickar SkandiaMäklarna slutpriset till dig om säljaren och köparen godkänner det vid försäljningen.

Pris
2 195 000 SEK / eller högstbjudande
Adress
Bergshauptmansgatan 6, Centralt, Falun
Typ
Bostadsrättslägenhet
KVM
101 kvm
Avgift
4 366 SEK / mån
Rum
4 rum

Bostadsrätt med lugnt cityläge i BRF Slottsbacken!

Varmt välkomna till en fantastisk bostadsrätt med en golvyta om totalt hela 101 kvm i BRF Slottsbacken. Bostaden erbjuder en egen entré i markplan, inbjudande sällskapsrum, ljust och välplanerat kök med plats för matbord. Sovrum med goda förvaringsutrymmen, stort, helkaklat badrum med tvättmaskin och torktumlare. Varje rum har genomgående ljusa och harmoniska färgval. Här bor man med låg avgift i ett lugnt cityläge med närhet till allt som Falun har att erbjuda. Till bostaden finns en egen liten uteplats samt parkering utanför entrén.Innergård inrymmer en gemensam uteplats, trädgårdsland samt verkstads- och förrådsutrymmen.

Beskrivning

Dokument (pdf)

Planritningar

Bostadsfakta

Kommun

Falun kommun, Skattesats 34.96%.

Församling

Falu Kristine.

Storlek

Boarea 101 kvm. Areauppgifter enligt säljaren.

Rum

4 rum, varav 3 sovrum.

Lägenhetsnummer

6-1001

Våning / hiss

Lägenheten ligger på markplan. Areauppgifter enligt säljaren.
Hiss finns ej.

Byggnad

Byggnadsår: 1902
Byggnadstyp: Flerfamiljhus

Uppvärmning och el

Uppvärmningssystem: Fjärrvärme

Föreningen

Föreningens namn: BRF Slottsbacken
Organisationsnummer: 769630-2657
Föreningsform: Bostadsrättsförening
Lägenhetsnummer: 6-1001
Antal lägenheter: 7
Antal lokaler: 1

Husets byggår är 1902. Det finns 7 st lägenheter i BRF:en samt en verksamhetslokal som hyrs ut. Husets uppvärmning är via fjärrvärme.
Gemensamma verkstads-förrådsutrymmen finns i markplan.
Gemensam uteplats med möblemang, diverse grönsaker, bär osv.
Cykelställ finns på gården.

TV

Bredbandsbolaget. Basutbud ingår i avgiften.

Månadsavgift

Avgift: 4 366 SEK / mån
I avgiften ingår värme, vatten, bredband (bredbandsbolaget), TV-basutbud och parkeringsplats. Kostnad för hushållsel ingår ej.

Ekonomi

Andel i föreningen: 13.07000 %

Renoveringar

Målade väggar, nya golv och vägg - 2018
Nytt kök - 2016

Uteplats

Mindre uteplats vid entrén.

Bilplats

Parkeringsplats ingår i månadsavgiften/hyran. Parkeringen finns utanför entrén.

Övriga utrymmen

Det finns ett tillhörande stort vindsförråd till lägenheten.
Det finns även gemensamma verkstads- och förrådsutrymmen.

Övrigt

Kostnad för hushållsel ingår ej i månadsavgift.

Övrig viktig information
Budgivning

SkandiaMäklarnas budgivning följer gällande lag. Du som spekulant lämnar ditt bud till den ansvarige fastighetsmäklaren, som löpande redovisar alla bud till säljaren. Senast när förmedlingsuppdraget är avslutat överlämnar fastighetsmäklaren en budgivningslista till köpare och säljare med namn, kontaktuppgifter, bud, tidpunkt och eventuella villkor. Säljaren har alltid fri prövningsrätt och behöver inte sälja till den som lagt det högsta budet. Innan köpekontraktet är undertecknat av bägge parter har inget bindande avtal träffats. Om någon spekulant lämnar ett bud efter avslutad budgivning, men innan köpekontraktet undertecknats, är mäklaren skyldig att framföra detta bud till säljaren, som tar ställning till om budet skall beaktas.

Undersökningsplikt

Köparen har en långtgående undersökningsplikt. Fastighetens alla delar och funktioner ska undersökas. Köpare som inte har tillräckliga byggnadstekniska kunskaper bör anlita besiktningsman eller annan sakkunnig för undersökningen. Om symptom på fel finns utvidgas köparens undersökningsplikt. Säljaren svarar inte för fel och brister som köparen borde ha upptäckt vid en sådan undersökning av fastigheten som varit påkallad med hänsyn till fastighetens skick, den normala beskaffenheten hos jämförliga fastigheter samt omständigheterna vid köpet. Säljaren svarar inte heller för fel och brister som köparen borde ha räknat med eller borde ha förväntat sig med hänsyn till fastighetens ålder, pris, skick och användning. Säljarens uppgifter påverkar också omfattningen av undersökningsplikten. Om säljaren upplyser om misstänkt fel utökas undersökningsplikten. Om säljaren har lämnat uttryckliga utfästelser eller garantier som inte är för allmänt hållna ska köparen inte behöva undersöka sådana delar. För mer detaljerad information kontakta din lokala SkandiaMäklare, eller besök oss på www.skandiamaklarna.se

Energideklaration

Från och med årsskiftet 2008/2009 måste alla hus som säljs energideklareras. Deklarationen ska utföras tillsammans med en ackrediterad energiexpert och innehålla uppgifter om husets el- och värmeförbrukning, isolering och ventilation.

Kontakta din lokala SkandiaMäklare för mer information, eller besök oss på www.skandiamaklarna.se

Administrationsersättning för annonsering på Hemnet

För annons som publiceras utbetalar Hemnet Service HNS AB en ersättning till det publicerande mäklarkontoret.

Är du intresserad av denna bostad? Gör en intresseanmälan

Fyll i formuläret nedan för att göra en intresseanmälan på denna bostad. Våra mäklare kommer att kontakta dig via mail/telefon för uppföljning.

Ta del av vår integritetspolicy