Länk kopierad!
Bilder Redo

Visningar

Detta är en redo bostad. Kontakta mäklaren för mer information.
Läs mer om våra Redo-bostäder här.

Bevaka slutpriset

Fyll i dina uppgifter så skickar SkandiaMäklarna slutpriset till dig om säljaren och köparen godkänner det vid försäljningen.

Pris
2 095 000 SEK / bud
Adress
Kunskapslänken 98, Vallastaden, Linköping
Typ
Bostadsrättslägenhet
KVM
72 kvm
Avgift
3 573 SEK / mån
Rum
3 rum

Modernt boende med balkong i kreativa Vallastaden!

Välkommen till Kunskapslänken 98 och detta kvalitativa boende i Vallastaden! Här finner du en lägenhet om tre rum och kök fördelade på totalt 72 kvadratmeter. Bostaden disponeras om ett öppet och luftigt allrum, balkong, fräscht Marbodal kök med noggrann utvalda materialval, sovrum samt helkaklat badrum med tvättmaskin och torktumlare. Missa inte chansen att förvärva denna nyproducerade och kvalitativa bostad där det bara är att flytta in och börja bo.

Bostaden ingår i Brf Inspirationen som är en stabil förening med gemensamhetslokal, glashus/vinterträdgård samt härlig terrass på taket av en av byggnaderna. Föreningen har fastigheter i norra delen av Vallastaden med utsikt över stadsparken Paradiset, Vallaskogen samt betesmarker. Vallastaden är ett kreativt nytt område där du bor med närhet till livsmedelsaffär, restauranger samt skola. Området är helt bilfritt därav anledning att bilpoolen Sunfleet finns att nyttja i området.

Välkommen hem till ditt nya boende!

Beskrivning

Modernt kök från Marbodal med vita köksluckor, svart bänkskiva i laminat samt svart kakel. Vitvaror från Siemens finns i form av induktionshäll, ugn, mikrovågsugn, diskmaskin, kolfilterfläkt samt kyl och frys. Vitmålade väggar och ekparkett.

Stort luftigt allrum med stort ljusinsläpp. Vitmålade väggar och golv i ekparkett.

Trivsamt sovrum med vitmålade väggar och ekparkettgolv. Platsbyggd förvaring med spegeldörrar.

Sovrum 2 med vitmålade väggar och golv i ekparkett.

Fräscht och lyxigt helkaklat badrum med vita väggar, svart klinkergolv, duschvägg i glas. Här finner du bekvämligheter som tvättmaskin och torktumlare.

Trivsam balkong med plats för utemöbler. Trätrall på golv.

Dokument (pdf)

Planritningar Stadgar Brf Inspirationen Årsredovisning Brf Inspirationen

Bostadsfakta

Kommun

Linköping kommun, Skattesats 32.4%.

Församling

Slaka.

Storlek

Boarea 72 kvm.

Rum

3 rum, varav 2 sovrum.

Lägenhetsnummer

C1101

Våning / hiss

Våning 1 av 5.
Våningsplan 1 av 5.
Hiss finns.

Byggnad

Byggnadsår: 2017
Ventilation: Självdrag

Uppvärmning och el

Uppvärmningssystem: Fjärrvärme

Föreningen

Föreningens namn: Brf Inspirationen
Organisationsnummer: 769630-9645
Föreningsform: Bostadsrättsförening
Lägenhetsnummer: C1101
Antal lägenheter: 48
Antal lokaler: 1

Brf Inspirationen har fastigheter i norra delen av Vallastaden med vid utsikt över Vallaskogen, betesmarker och den nyanlagda stadsparken Paradiset. Fastigheterna färdigställdes till augusti/september 2017. Föreningen har två höga huskroppar och ett gårdshus med lägenheter. I markplan finns en lokal. På taket av ena huskroppen finns en stor och härlig terrass för föreningens medlemmar att nyttja, här finns även ett glashus/vinterträdgård. Vid loftgångar finns gemensamma balkonger.

Energideklaration

Status: Behövs ej

Månadsavgift

Avgift: 3 573 SEK / mån

Driftskostnad

350 SEK varav:
VA: 130 SEK
Elektricitet: 220 SEK
Tv/bredband/Tele 254kr/mån

Alla ovanstående belopp rörande driftskostnad är angivna i SEK/mån om inget annat anges.

Ekonomi

Andel i föreningen: 2.65100 %
Pantsättningsavgift: 465 SEK
Överlåtelseavgift: 1163 SEK
Betalas av: Köpare

Uteplats

Bostaden har balkong.

Övrig viktig information
Budgivning

SkandiaMäklarnas budgivning följer gällande lag. Du som spekulant lämnar ditt bud till den ansvarige fastighetsmäklaren, som löpande redovisar alla bud till säljaren. Senast när förmedlingsuppdraget är avslutat överlämnar fastighetsmäklaren en budgivningslista till köpare och säljare med namn, kontaktuppgifter, bud, tidpunkt och eventuella villkor. Säljaren har alltid fri prövningsrätt och behöver inte sälja till den som lagt det högsta budet. Innan köpekontraktet är undertecknat av bägge parter har inget bindande avtal träffats. Om någon spekulant lämnar ett bud efter avslutad budgivning, men innan köpekontraktet undertecknats, är mäklaren skyldig att framföra detta bud till säljaren, som tar ställning till om budet skall beaktas.

Undersökningsplikt

Köparen har en långtgående undersökningsplikt. Fastighetens alla delar och funktioner ska undersökas. Köpare som inte har tillräckliga byggnadstekniska kunskaper bör anlita besiktningsman eller annan sakkunnig för undersökningen. Om symptom på fel finns utvidgas köparens undersökningsplikt. Säljaren svarar inte för fel och brister som köparen borde ha upptäckt vid en sådan undersökning av fastigheten som varit påkallad med hänsyn till fastighetens skick, den normala beskaffenheten hos jämförliga fastigheter samt omständigheterna vid köpet. Säljaren svarar inte heller för fel och brister som köparen borde ha räknat med eller borde ha förväntat sig med hänsyn till fastighetens ålder, pris, skick och användning. Säljarens uppgifter påverkar också omfattningen av undersökningsplikten. Om säljaren upplyser om misstänkt fel utökas undersökningsplikten. Om säljaren har lämnat uttryckliga utfästelser eller garantier som inte är för allmänt hållna ska köparen inte behöva undersöka sådana delar. För mer detaljerad information kontakta din lokala SkandiaMäklare, eller besök oss på www.skandiamaklarna.se

Energideklaration

Från och med årsskiftet 2008/2009 måste alla hus som säljs energideklareras. Deklarationen ska utföras tillsammans med en ackrediterad energiexpert och innehålla uppgifter om husets el- och värmeförbrukning, isolering och ventilation.

Kontakta din lokala SkandiaMäklare för mer information, eller besök oss på www.skandiamaklarna.se

Administrationsersättning för annonsering på Hemnet

För annons som publiceras utbetalar Hemnet Service HNS AB en ersättning till det publicerande mäklarkontoret.

Är du intresserad av denna bostad? Gör en intresseanmälan

Fyll i formuläret nedan för att göra en intresseanmälan på denna bostad. Våra mäklare kommer att kontakta dig via mail/telefon för uppföljning.

Ta del av vår integritetspolicy