Detta objekt är sålt

Men vi har många andra objekt i området som kan vara av intresse. Klicka här.

Sålt

Detta objekt är sålt. Kontakta mäklaren för mer information eller kostnadsfri rådgivning och värdering av din bostad.
Pris
Kontakta mäklaren för mer information
Adress
Skånegatan 113, Södermalm / Sofia, Stockholm
Typ
Bostadsrättslägenhet
KVM
58 kvm
Avgift
3 506 SEK / mån
Rum
2 rum

Ansvarig mäklare

Linnea Wisenfelt
Ansvarig mäklare Linnea Wisenfelt

Unik renoveringschans i fantastisk 2:a med kungsbalkong om 16 kvm!

Högt upp med ett insynsskyddat läge ligger denna tvåa med 16 kvm Kungsbalkong! Sällsynt renoveringschans för den som verkligen vill skapa sin egen lägenhet. Stora möjligheter för den som vill behålla 30-talets härliga originalstil, förstås i kombination med modernisering. Funkisen gör sig påmind genom den yteffektiva planlösningen, högt i tak (ca 2.80 m) vackra golv, fönsterbänkar i marmor, beslag i kök och på garderober etc.

Lägenheten har ett högt, trivsamt läge med fantastisk utsikt över Sofia Kyrka och Hammarbybacken, helt utan insyn. Ena sidan av lägenheten erbjuder ett stort vardagsrum med utgång till lägenhetens balkong. Möjlighet att öppna upp mot köket för en social och luftig planlösning. På andra sidan ett stort sovrum, även det med utgång till balkongen som sträcker sig längt hela lägenheten. Balkongen ligger i söder och har förmiddagssol samt eftermiddagssol. Rymliga klädkammare i passage mot hallen. Stort badrum med eget fönster för maximalt med ljus. Möjlighet att göra detta till ett sovrum och flytta badrummet till klädkammaren för att göra om till en 3:a. Se alternativ planlösning.

Ett fantastiskt boende i en stabil och mycket välskött förening vid lugnet i Vitabergsparken och Sofia kyrka, men samtidigt endast ett stenkast från pulsen vid Nytorget, ett av Söders mest trendiga och efterfrågade kvarter mitt i SoFo. Längs bl.a. Skånegatan och Bondegatan finns ett stort utbud av mysiga restauranger, caféer, barer och butiker. En kort promenad åt andra hållet finns Åsöbergets vackra strövområden med kulturhus, smala kullerstensgator och utsikt över Stockholms inlopp. Läget erbjuder även bra kommunikationer till övriga staden med buss nr 2, 66 samt linje 3 på Renstiernas Gata. En kortare promenad bort finns även tunnelbana vid Slussen, Skanstull och Medborgarplatsen.

Varmt välkomna på visning!

Kontakta mig för en kostnadsfri värdering

STEG
1
2
3
4

Påbörja din kostnadsfria värdering här

Ta del av vår integritetspolicy

STEG
1
2
3
4

Påbörja din kostnadsfria värdering här

Ta del av vår integritetspolicy

STEG
1
2
3
4

Påbörja din kostnadsfria värdering här

Ta del av vår integritetspolicy

STEG
1
2
3
4

Påbörja din kostnadsfria värdering här

Ta del av vår integritetspolicy