Länk kopierad!
Bilder Redo

Visningar

Detta är en redo bostad. Kontakta mäklaren för mer information.
Läs mer om våra Redo-bostäder här.

Bevaka slutpriset

Fyll i dina uppgifter så skickar SkandiaMäklarna slutpriset till dig om säljaren och köparen godkänner det vid försäljningen.

Pris
Kontakta Mäklaren
Adress
Ada Nilssons gata 11, Fruängen, Hägersten
Typ
Bostadsrättslägenhet
KVM
65 kvm
Avgift
3 415 SEK / mån
Rum
2 rum

Bra planerad med stor härlig uteplats i bästa solläge

Välkommen till denna ljusa och trevliga tvåa med stor härlig uteplats med bästa solläge. Från uteplatsen når ni föreningens gräsmatta och och lek/grillplats som också angränsar mot grönområde.
Lägenheten erbjuder en öppen planlösning mellan kök och vardagsrum med matplats för större middaggssällskap. Fint helkaklat badrum med tvättmaskin/torktumlare och sovrum med gott om plats för dubbelsäng. Lägenheten är i genomgående fint skick med en bra känsla.

Bra förening där månadsavgiften sänktes med 3 % vid årsskiftet. För mer information om föreningen https://brfsnoslungan.se/
I avgiften ingår värme, vatten, kabel-tv, bredband.

Lugnt och bra läge med promenadavstånd till Fruängen Centrum med bra kommunikationer med tunnelbana och bussar samt stort service utbud med matbutiker, restauranger, gym mm.
Från bostaden kan ni promenera till mysiga Långbro Park samt även ta en cykeltur till Långsjön med badplats.

Välkommen på visning!

Beskrivning

Hall: Välkomnade hall med plats för ytterkläder och skor. Förvaring med garderober och ingång till förråd. Parkettgolv och ljusa väggar.

Badrum: Snyggt helkaklat badrum med grått klinkergolv med golvvärme och vita kaklade väggar med svart fondvägg.
Bra arbetsyta över tvättmaskin/torktumlare. Förvaring med garderober. Glas duschväggar, wc, kommod, spegelskåp med belysning.

Vardagsrum: Ljust och härligt vardagsrum med öppen planlösning mot kök och matplats. Gott om plats för soffgrupp, större matbord för större middaggssälskap. Utgång till den härliga uteplatsen med sol större delen av dagen.
På uteplatsen finner ni plats för solstolar, bord med plats för större sällskap. Gräsmatta och uppväxt häck runt om.

Kök: Fint kök med bra arbetsyta och förvaring. Ljus köksluckor, vitt kakel ovanför den mörka bänkskivan. Utrustning: Kyl/frys, spis med ugn, köksfläkt, integrerad diskmaskin.

Sovrum: Sovrum med plats för dubbelsäng. Parkettgolv och ljusa väggar med fin fondtapet.

Övrigt

KÖPARENS UNDERSÖKNINGSPLIKT:
Bostadsrätten köpes i det skick den befinner sig i på kontraktsdagen och som köpare har man därför en undersökningsplikt.

VÄRDERING AV ER NUVARANDE BOSTAD:
Vi erbjuder alltid en kostnadsfri värdering av er nuvarande bostad. Detta för att ni lättare ska kunna beräkna en ungefärlig kontantinsats vid ert kommande bostadsköp. Dessutom tittar vi på en preliminär tidplan samt strategi för marknadsföringen i den mån ni önskar.
Ett bra förberedelsearbete tillsammans med vår långa erfarenhet från den lokala marknaden ökar tryggheten för er, när det blir dags att sälja er nuvarande bostad.

Dokument (pdf)

Planritningar Stadgar 2015 Brf Snöslungan.pdf Årsredovisning 2018.pdf

Bostadsfakta

Kommun

Stockholm kommun, Skattesats 30.64%.

Församling

Brännkyrka.

Storlek

Boarea 65 kvm. Areauppgifter enligt bostadsrättsföreningen.

Rum

2 rum, varav 1 sovrum.

Lägenhetsnummer

2 ( 1102 )

Våning / hiss

Våning 1 av 9.
Våningsplan 1 av 9. Huset ligger i souturäng.
Hiss finns.

Byggnad

Byggnadsår: 2010

Föreningen

Föreningens namn: Brf Snöslungan
Organisationsnummer: 769616-1152
Föreningsform: Bostadsrättsförening
Lägenhetsnummer: 2 ( 1102 )
Antal lägenheter: 78
Antal lokaler: 0

FÖRENINGEN
Brf Snöslungan äger två punkthus med putsade fasader som färdigställdes 2010. Antal lägenheter är 78 st, belägna på adresserna Ada Nilssons gata 5-11. Riksbyggen sköter förvaltningen av föreningen. Föreningen äger marken och ingår i samfälligheten Muffen som ansvarar för bl.a. trottoarer, belysning, gator och parkering. I Porten finns garage, soprum, cykelrum samt tvättstuga.
Föreningen har god ekonomi, är lågt belånade och har under de senaste åren gjort extra amorteringar.

FRUÄNGEN
I Fruängen finns all tänkbar service inom promenadavstånd! Livsmedelsbutiker, Systembolag, apotek, frisörer, optiker och andra butiker. Här finns även ett flertal trevliga lunchrestauranger, t.ex. välkända Erssons Fisk/Deli Catering & Restaurang. I Fruängen hittar du också Folktandvården och en vårdcentral.

Ett stenkast från Centrum finns Långbro Park med sitt berömda Värdshus och grönområde. I nära anslutning till tunnelbanan finns Fruängens Ungdomsgård. FUG erbjuder allt från musik till dans, spel och café med biljardbord. Här finns även en sporthall och gym. Tunnelbanans röda linje med slutstation Mörby Centrum har sin start i Fruängen. Efter ca 10 min är du på Södermalm och det tar endast ca 18 min in till Stockholms Central. Fruängen är dessutom en knutpunkt för många busslinjer. Buss 173 till Skärholmen centrum och Ikea, buss 144 mot Gullmarsplan via Älvsjö, buss 707 mot Tumba via Kungen Kurva, buss 704 via Huddinge Centrum till Flemingsberg. Nattetid går buss 192 till och från Fruängen. Fruängen har nära till både skolor och ett flertal dagis. Fruängsskolan, Kunskapsskolan i Fruängen samt friskolan Lögarebergets Montessoriskola finns i område

TV

Via Telia. ( Lagom ) Ingår i avgiften.

Internet

Via Telia. Ingår i avgiften.

Månadsavgift

Avgift: 3 415 SEK / mån
Inkl. Värme, Vatten, Kabel-TV, Bredband

Övrigt som ingår i avgiften

Värme
Vatten
KabelTV
Inkl. Värme, Vatten, Kabel-TV, Bredband

Driftskostnad

320 SEK varav:
Försäkring: 100 SEK
Elektricitet: 220 SEK

Alla ovanstående belopp rörande driftskostnad är angivna i SEK/mån om inget annat anges.

Ekonomi

Andel i föreningen: 1.34743 %
Andel av årsavgiften: 1.34743 %

Uteplats

Stor härlig uteplats

Bilplats

Parkering med garage och uteplats

Övriga utrymmen

Det finns cykelförråd, soprum, garage och tvättstuga i samma hus.

Övrig viktig information
Budgivning

SkandiaMäklarnas budgivning följer gällande lag. Du som spekulant lämnar ditt bud till den ansvarige fastighetsmäklaren, som löpande redovisar alla bud till säljaren. Senast när förmedlingsuppdraget är avslutat överlämnar fastighetsmäklaren en budgivningslista till köpare och säljare med namn, kontaktuppgifter, bud, tidpunkt och eventuella villkor. Säljaren har alltid fri prövningsrätt och behöver inte sälja till den som lagt det högsta budet. Innan köpekontraktet är undertecknat av bägge parter har inget bindande avtal träffats. Om någon spekulant lämnar ett bud efter avslutad budgivning, men innan köpekontraktet undertecknats, är mäklaren skyldig att framföra detta bud till säljaren, som tar ställning till om budet skall beaktas.

Undersökningsplikt

Köparen har en långtgående undersökningsplikt. Fastighetens alla delar och funktioner ska undersökas. Köpare som inte har tillräckliga byggnadstekniska kunskaper bör anlita besiktningsman eller annan sakkunnig för undersökningen. Om symptom på fel finns utvidgas köparens undersökningsplikt. Säljaren svarar inte för fel och brister som köparen borde ha upptäckt vid en sådan undersökning av fastigheten som varit påkallad med hänsyn till fastighetens skick, den normala beskaffenheten hos jämförliga fastigheter samt omständigheterna vid köpet. Säljaren svarar inte heller för fel och brister som köparen borde ha räknat med eller borde ha förväntat sig med hänsyn till fastighetens ålder, pris, skick och användning. Säljarens uppgifter påverkar också omfattningen av undersökningsplikten. Om säljaren upplyser om misstänkt fel utökas undersökningsplikten. Om säljaren har lämnat uttryckliga utfästelser eller garantier som inte är för allmänt hållna ska köparen inte behöva undersöka sådana delar. För mer detaljerad information kontakta din lokala SkandiaMäklare, eller besök oss på www.skandiamaklarna.se

Energideklaration

Från och med årsskiftet 2008/2009 måste alla hus som säljs energideklareras. Deklarationen ska utföras tillsammans med en ackrediterad energiexpert och innehålla uppgifter om husets el- och värmeförbrukning, isolering och ventilation.

Kontakta din lokala SkandiaMäklare för mer information, eller besök oss på www.skandiamaklarna.se

Administrationsersättning för annonsering på Hemnet

För annons som publiceras utbetalar Hemnet Service HNS AB en ersättning till det publicerande mäklarkontoret.

Är du intresserad av denna bostad? Gör en intresseanmälan

Fyll i formuläret nedan för att göra en intresseanmälan på denna bostad. Våra mäklare kommer att kontakta dig via mail/telefon för uppföljning.

Ta del av vår integritetspolicy