Detta objekt är sålt

Men vi har många andra objekt i området som kan vara av intresse. Klicka här.

Sålt

Detta objekt är sålt. Kontakta mäklaren för mer information eller kostnadsfri rådgivning och värdering av din bostad.
Pris
Kontakta mäklaren för mer information
Adress
Albygatan 118, Sundbyberg / Lilla Alby, Sundbyberg
Typ
Bostadsrättslägenhet
KVM
62 kvm
Avgift
3 583 SEK / mån
Rum
2 rum

Ansvarig mäklare

Melanie Smedlund fd. Johansson
Ansvarig mäklare Melanie Smedlund fd. Johansson

Optimalt planerad tvåa!

Äntligen ges möjligheten att förvärva en gedigen tvåa med alla rätt! Här har man en optimalt planerad genomgående planlösning som erbjuder rymliga rum och ett fint ljusinsläpp. Delvis öppen planlösning mellan vardagsrum och kök som skapar sociala ytor. Via vardagsrummet nås bostadens härliga balkong med utsikt mot bl.a föreningens trivsamma gård. Utöver allt detta erbjuds man även ett helkaklat badrum med tvättmaskin, exemplariska förvaringsmöjligheter genom både garderobsvägg och förråd samt ett stort sovrum med fransk balkong och plats för både dubbelsäng och ytterligare förvaringsmöbler.

Till bostaden hör även nyttjanderätten till ett stort vindsförråd. Här är man boende i en stabil förening med god ekonomi. Många renoveringar genomförda och med trevliga faciliteter så som renoverad bastu och stor grill på gården.

Vill ni bo med närhet till allt som Sundbyberg har att erbjuda men även nära naturen, då är Albygatan 118 något för er. Nedanför bostaden finner ni lugnet vid mysiga Bällstaån som tar er längs Mälarens vatten och dess lummiga grönområden. Väljer ni att gå åt andra hållet möts ni av Sundbybergs pulserande stadsliv med ett stort utbud av restauranger, caféer och butiker. Bostaden ligger otroligt nära Solna strand tunnelbanestation. På kort avstånd nås även Sundbybergs C, vilket ger en stor valmöjlighet av kommunikationer. Från Sundbybergs station finns ett flertal busslinjer, tvärbana, citybana och flygbussar till både Bromma och Arlanda.

Välkomna på visning!

Kontakta mig för en kostnadsfri värdering

STEG
1
2
3
4

Påbörja din kostnadsfria värdering här

Ta del av vår integritetspolicy

STEG
1
2
3
4

Påbörja din kostnadsfria värdering här

Ta del av vår integritetspolicy

STEG
1
2
3
4

Påbörja din kostnadsfria värdering här

Ta del av vår integritetspolicy

STEG
1
2
3
4

Påbörja din kostnadsfria värdering här

Ta del av vår integritetspolicy