Detta är en förhandsgranskning av objektet. Informationen kan komma att uppdateras.
Länk kopierad!

Visningar

Säljaren önskar att du kontaktar mäklaren för visning.

Bevaka slutpriset

Fyll i dina uppgifter så skickar SkandiaMäklarna slutpriset till dig om säljaren och köparen godkänner det vid försäljningen.

Pris
Kontakta Mäklaren
Adress
Lavettvägen 43, Sundbyberg
Typ
Bostadsrättslägenhet
KVM
61 kvm
Avgift
3 369 SEK / mån
Rum
2 rum

Intresseanmälan

Ta del av vår integritetspolicy

Fint renoverad 2:a omgiven av grönska

Varmt välkomna till mysiga Lavettvägen och denna renoverade 2:a. Här finner ni en unik bostad som har ett naturligt insynsskydd via grönska samt en stor balkong i attraktivt västläge. Här kan magiska solnedgångar avnjutas med trädtoppar som er närmsta granne. Denna 2:a har renoverade ytskikt med mörkt genomgående golv och målade väggar. Det rymliga badrummet är renoverat på ett mycket stilfullt sätt med mörkt golv och vita väggar och attiraljer såsom spotlights, fint handfat och golvvärme. Vidare finner ni ett sovrum med praktisk förvaring som omringar sängen och även ingång till en separat klädkammare för ytterligare förvaring. Bostadens hjärta, det öppna vardagsrummet - i öppen planlösning mot matplatsen och köket - skapar plats för sociala sammanhang och en familjär känsla. Planlösningen på denna 2:a har sina 61 kvadratmeter på precis rätt ställe, här finns plats för allt man kan önska och längs hela bostadens långsida kommer fint ljusinsläpp in från fönsterpartier.

Här bor ni i Brf Lavetten Örnen som är en bra förening med en trevlig grannsämja där de boende verkligen trivs. Föreningen består av två gårdar som är belägna med några få minuters gång till Rissne centrum där tunnelbana, bussar och matbutiker finns. Framtidsplanerna i Rissne är stora och området växer så det knakar, läs gärna mer under "övrigt".

Varmt välkomna till Lavettvägen 43.

Beskrivning

HALL:
I hallen möts du av fint målade väggar i blå kulör och mörkt golv. Hallen är rymlig med goda avhängningsmöjligheter. Härifrån nås bostadens badrum.

BADRUM:
Badrummet renoverades med 2011/2012 med inlagd golvvärme, mörkt klinkergolv och vita stora kakelplattor på väggarna. Här finns dusch med glasväggar, wc, handfat med kommod, spegel samt en förvaringsmöbel med utrymme för god förvaring. Badrummet är förberett för handdukstork om man skulle önska det.

VARDAGSRUM:
Stort och välkomnande vardagsrum med ljusa väggarna och mörkt genomgående golv. Här finns plats för större soffa med soffbord och tv-möblemang. Vardagsrummet har en öppen planlösning mot matplatsen och köket och här finns stora ytor för ytterligare möblemang om så önskas. Härligt ljusinsläpp från stora fönster med härlig grönska utanför.

KÖK:
Praktiskt kök med mycket förvaring via över och underskåp i ek. All nödvändigt köksutrustning finns att tillgå via kyl och frys i fullhöjd, spis med ugn, fläkt samt diskmaskin.. Här finns plats för ett stort matbord med öppen yta ut mot vardagsrummet.

BALKONG:
Fantastisk balkong omringad av grönska och träd belägen i sydvästläge. Här får sommarkvällarna gärna bli långa och solnedgångarna är magiska!

SOVRUM M. WALK IN CLOSET:
Rymligt sovrum med plats för stor säng och bra förvaring runtom via väggfasta skåp. Fönster som ger ett fint ljusinsläpp, ljusa väggar och mörkt golv. Från sovrummet når vi en Walk in closet som är lika delar lyxig som praktisk.

Övrigt

OMRÅDESBESKRIVNING
Rissne är ett mysigt område i Sundbyberg beläget med närhet till grönska och natur samtidigt som man har ett bra serviceutbud och mycket bra kommunikationer. Vid Rissne torg finns matbutiker, restauranger, frisörsalonger, vårdcentral och tunnelbana. Strax intill finns även serviceutbud i form av McDonalds, Statoil, bilhandlare, Willys, Hornbach och Coop.

I hjärtat av Rissne finns den stora skolan Grönkulla som är en förskola till årskurs 9. I Rissne finns även ett flertal förskolor. Gymnasieskolorna IT-gymnasiet och Löfströms gymnasium ligger 5 min gångväg från Rissne tunnelbana. Vid dem kommer inom kort Internationella Engelska Skolan (IES) etablera sig, läs mer på https://sundbyberg.engelska.se/

För den som vill åt natur och parkliv är Rissne ett optimalt område med närhet till flera olika naturalternativ. Vill du avnjuta en picknik i solen är Rissneängarna populärt med dess stora ytor och plats för alla. Under sommarhalvåret pågår roliga event på ängarna och barnen kan leka i utebadet "Plaskis". Härifrån har du dessutom gångavstånd till Golfängarna där du kan avnjuta en fika på mysiga "Gröna Stugan" eller promenera den 5 km långa "Hälsans stig" tar dig runt de två vackra sjöarna Lötsjön och Råstasjön (som sedan når Scandinaviens största shoppingcenter, Mall of Scandinavia). För dig som vill åt skogsliv har du 15 min promenadavstånd till Ursviks motionsspår som går genom ett vackert naturreservat mellan Kista, Ursvik och Järvastaden i varierande sträckor.

För att ta dig till centrala Sundbyberg kan du använda dig av flertalet kommunikationer men också promenera eller cykla utan problem. Sundbyberg centrum är otroligt populärt och här finns ett stort utbud av restauranger, butiker och inte minst kommunikationer som smidigt tar dig till alla delar i Stockholm och även städer utanför. Sundbyberg är en perfekt stad för pendlare som väljer att bo i denna underbara stad men som jobbar på annan ort. Sundbyberg i sig är omgivet av grönskande ängar, sjöar och trevliga bällstaån. Längs bällstaån kan man promenera, cykla eller varför inte paddla kajak in till centrala Stockholm. I Sundbyberg finns något för alla!

Många förändringar och förbättringar kommer att ske i Rissne inom de närmaste åren. Fler bostäder planeras att byggas, Rissne kommer att anslutas till tvärbanan och centrum kommer upprustas. För mer och detaljerad information hänvisar vi till kommunens hemsida: www.sundbyberg.se

KOMMUNIKATIONER:
Rissne har ett otroligt bra utbud av kommunikationer.
- Tunnelbanan (Blå linje) tar dig in till T-centralen på ca 10 min.
- Den stora bussterminalen i centrum tar dig till flertalet anslutande destinationer såsom Spånga pendeltågstation, Universitet (T-bana Röd linje), Brommaplan (T-bana Grön linje), Sundbyberg (Tvärbana) m.m.
- Flertalet nattbussar går genom Rissne i olika riktningar.
- Flygbussarna till Bromma flygplats och Arlanda går från centrala Sundbyberg eller Kista som man enkelt tar sig till från Rissne.
- Tvärbanan kommer anslutas till Rissne via en ny gren, Kistagrenen.

Dokument (pdf)

Planritningar Stadgar.pdf Energideklaration.pdf Årsredovisning 2017 BRF Stadgar.pdf BRF Energideklaration.pdf BRF Lavetten Örnen Årsredovisning 2018.pdf

Bostadsfakta

Kommun

Stockholm kommun.

Storlek

Boarea 61 kvm.

Rum

2 rum, varav 1 sovrum.

Lägenhetsnummer

73-66-1-103

Våning / hiss

Hiss finns.

Byggnad

Byggnadsår: 1983
Byggnadstyp: Flerfamiljhus
Fönster: 3-glasfönster

Uppvärmning och el

Uppvärmningssystem: Fjärrvärme

Föreningen

Föreningens namn: Brf Lavetten Örnen
Organisationsnummer: 769616-5856
Föreningsform: Bostadsrättsförening
Lägenhetsnummer: 73-66-1-103
Antal lägenheter: 155
Antal lokaler: 3

Brf Lavetten Örnen bildades 2007 och är en äkta bostadsrättsförening. Föreningen består av 155 lägenheter och 3 lokaler varav ca 137 st i dagsläget är upplåtna med bostadsrätt och ca 18 st är hyresrätter. Föreningens hus är belägna på två gårdar med adresserna Lavettvägen 31-35 samt 41-45.

Parkering: I föreningen finns fyra olika parkeringsmöjligheter:
1. Utomhusparkering på gatan på förhyrd plats, kostnad ca 400 kr/mån.
2. Garage, kostnad ca 550 kr/mån, lediga platser finns.
3. Del av garage i samfällighet, kostnad ca 600 kr/mån.
4. Sundbybergs boendeparkeringskort som ger dig möjlighet att stå på kommunens platser, ca 300 kr/mån.

TV och bredband: Kabel-TV via Comhem. Bredband via Comhem alt. Sundbybergs stadsnät (fiber). Kostnad för dessa läggs på som ett obligatoriskt tillägg på avgiften.

Gemensamma utrymmen: Det finns cykel- och barnvagnsförråd.

I föreningen finns två tvättstugor (port 35 och 45), en samlingslokal och övernattningslokal för föreningens medlemmar.

Föreningens ekonomi

Inga kommande avgiftsförändringar enligt styrelsen.

Föreningens renoveringar

GJORDA RENOVERINGAR enl. föreningen:
2017 OVK besiktning
2017 Utebelysning utbytt
2014 Stamspolning

KOMMANDE RENOVERINGAR:
Föreningen ser just nu över ventilationen i fastigheten och kommer göra åtgärder som behövs framåt.

Energideklaration

Energiförbrukning: 121 kWh/kvm och år

TV

Kabel-TV via Comhem. Basutbud ingår i avgiften.

Internet

Bredband via Comhem alt. Sundbybergs stadsnät (fiber). Anslutningsavgift för bredband på 40 kr ingår i avgiften.

Månadsavgift

Avgift: 3 369 SEK / mån
Vä, Va & kabel-TV basutbud.

Driftskostnad

Alla ovanstående belopp rörande driftskostnad är angivna i SEK/mån om inget annat anges.

Ekonomi

Andel i föreningen: 0.629234 %
Pantsättningsavgift: 465 SEK
Överlåtelseavgift: 1163 SEK
Betalas av: Köpare
Lägenheten är pantsatt. Detta innebär att nuvarande ägare har lån som belastar bostadsrätten. Dessa löses på tillträdesdagen.

Renoveringar

GJORDA RENOVERINGAR enl. föreningen:
2017 OVK besiktning
2017 Utebelysning utbytt
2014 Stamspolning

KOMMANDE RENOVERINGAR enl. föreningen:
Föreningen planerar att byta ut hissar, göra en ventilationsförbättring samt upprusta lekplatserna på innergården. När detta kommer ske är dock inte bestämt än men den näst kommande renoveringen är förbättringen av ventilationssystemet.

Bilplats

I föreningen finns fyra olika parkeringsmöjligheter:
1. Utomhusparkering på gatan, kostnad 350 kr/mån.
2. Garage, kostnad 550 kr/mån, lediga platser finns.
3. Del av garage i samfällighet, kostnad 600 kr/mån.
4. Sundbybergs boendeparkeringskort som ger dig möjlighet att stå på kommunens platser, 300 kr/mån.

Övriga utrymmen

Till bostaden hör ett källarförråd. Det finns även cykel- och barnvagnsförråd.

I föreningen finns två tvättstugor (port 35 och 45), en samlingslokal och övernattningslokal för föreningens medlemmar.

Övrig viktig information
Budgivning

SkandiaMäklarnas budgivning följer gällande lag. Du som spekulant lämnar ditt bud till den ansvarige fastighetsmäklaren, som löpande redovisar alla bud till säljaren. Senast när förmedlingsuppdraget är avslutat överlämnar fastighetsmäklaren en budgivningslista till köpare och säljare med namn, kontaktuppgifter, bud, tidpunkt och eventuella villkor. Säljaren har alltid fri prövningsrätt och behöver inte sälja till den som lagt det högsta budet. Innan köpekontraktet är undertecknat av bägge parter har inget bindande avtal träffats. Om någon spekulant lämnar ett bud efter avslutad budgivning, men innan köpekontraktet undertecknats, är mäklaren skyldig att framföra detta bud till säljaren, som tar ställning till om budet skall beaktas.

Undersökningsplikt

Köparen har en långtgående undersökningsplikt. Fastighetens alla delar och funktioner ska undersökas. Köpare som inte har tillräckliga byggnadstekniska kunskaper bör anlita besiktningsman eller annan sakkunnig för undersökningen. Om symptom på fel finns utvidgas köparens undersökningsplikt. Säljaren svarar inte för fel och brister som köparen borde ha upptäckt vid en sådan undersökning av fastigheten som varit påkallad med hänsyn till fastighetens skick, den normala beskaffenheten hos jämförliga fastigheter samt omständigheterna vid köpet. Säljaren svarar inte heller för fel och brister som köparen borde ha räknat med eller borde ha förväntat sig med hänsyn till fastighetens ålder, pris, skick och användning. Säljarens uppgifter påverkar också omfattningen av undersökningsplikten. Om säljaren upplyser om misstänkt fel utökas undersökningsplikten. Om säljaren har lämnat uttryckliga utfästelser eller garantier som inte är för allmänt hållna ska köparen inte behöva undersöka sådana delar. För mer detaljerad information kontakta din lokala SkandiaMäklare, eller besök oss på www.skandiamaklarna.se

Energideklaration

Från och med årsskiftet 2008/2009 måste alla hus som säljs energideklareras. Deklarationen ska utföras tillsammans med en ackrediterad energiexpert och innehålla uppgifter om husets el- och värmeförbrukning, isolering och ventilation.

Kontakta din lokala SkandiaMäklare för mer information, eller besök oss på www.skandiamaklarna.se

Administrationsersättning för annonsering på Hemnet

För annons som publiceras utbetalar Hemnet Service HNS AB en ersättning till det publicerande mäklarkontoret.

Är du intresserad av denna bostad? Gör en intresseanmälan

Fyll i formuläret nedan för att göra en intresseanmälan på denna bostad. Våra mäklare kommer att kontakta dig via mail/telefon för uppföljning.

Ta del av vår integritetspolicy