Detta objekt är sålt

Men vi har många andra objekt i området som kan vara av intresse. Klicka här.

Sålt

Detta objekt är sålt. Kontakta mäklaren för mer information eller kostnadsfri rådgivning och värdering av din bostad.
Pris
Kontakta mäklaren för mer information
Adress
Jönköpingsvägen 73 D, Gränna, Jönköping
Typ
Bostadsrättslägenhet
KVM
79 kvm
Avgift
3 909 SEK / mån
Rum
4 rum

Det bästa av två världar!

Varmt välkomna till Jönköpingsvägen 73 D i Gränna och brf Vättervyn 3! Byggnaden stod klar 2015 så allt är endast några år gammalt, allt från väggar och tak till uppvärmningssystem. Nu erbjuds en 4rok om 79 kvm med hög standard rakt igenom. Bostaden är belägen i markplan vilket är optimalt för Er som vill slippa trapporna.

Villa eller bostadsrätt? Här får ni det bästa av två världar. Bekvämligheten att vara medlem i en bostadsrättsförening med allt vad det medför samtidigt som att Ni har ett härligt, inglasat uterum med tillhörande gräsmatta där utsikten över Vättern är slående. Genomgående i bostaden finner Ni ett återkommande parkettgolv som tillsammans med de vita väggarna och taken skapar ett stilrent intryck. Allt är från 2015. Köket har kaklat stänkskydd i grå kulör som tillsammans med den vita skåpsinredningen och den mörka bänkskivan inger en känsla av tidslöshet. Badrummet är i helkaklat utförande med bekvämligheter som tvättmaskin, torktumlare samt golvvärme. Här blir ni bortskämda med tre sovrum där det större har rejäl förvaring om inte "walk in closet" är nog. Den öppna planlösningen mellan köket och vardagsrummet bjuder in till umgänge på ett optimalt sätt. Väggen mellan vardagsrummet och sovrum 3 kan med kreativitet tas ned för att få ett öppnare utrymme. Något som inte bör tas för givet är den inglasade uteplatsen i härligt västerläge att avnjuta eftermiddagssolen på. Tänk Er att grilla på gräsmattan precis utanför för att sedan avnjuta måltiden i det inglasade uterummet. Nuvarande ägare har även installerat elektriska persienner samt lamellgardiner för att avskärma mot parkeringen. Från stora delar av bostaden har ni dessutom trevlig utsikt över Vättern vilket bidrar till härligt ljusflöde redan när ni kliver in i lägenheten! Denna bostad måste upplevas på plats! Ni bör uppmärksamma att varje bostadsrätt har förtur på en p-plats. Önskas en till är det kösystem.

Brf Vättervyn 3 är en trevlig förening med stabila resultat under första åren. Föreningen har 20 st bostadsrätter. Snöskottningen på gemensamma ytor sköter extern firma. Månadsavgiften är endast på 4138 kr med tillägg där värme, vatten, kabel-tv och bredband via fiber ingår, vilket bidrar till en behaglig boendekostnad.

Varmt välkomna på visning!

Kontakta mig för en kostnadsfri värdering

STEG
1
2
3
4

Påbörja din kostnadsfria värdering här

Ta del av vår integritetspolicy

STEG
1
2
3
4

Påbörja din kostnadsfria värdering här

Ta del av vår integritetspolicy

STEG
1
2
3
4

Påbörja din kostnadsfria värdering här

Ta del av vår integritetspolicy

STEG
1
2
3
4

Påbörja din kostnadsfria värdering här

Ta del av vår integritetspolicy