Visningar

mån 27 aug
Bokad visning på plats - välkommen att kontakta mäklaren för tidsbokning.
Pris
2 575 680 SEK
Adress
Köpmangatan 7, Söder, Eskilstuna
Typ
Bostadsrättslägenhet
KVM
54 kvm
Avgift
2 853 SEK / mån
Rum
2 rum

Nyproducerad tvåa med balkong i sydvästläge

Personlig visning på, välkommen att boka in en tid med ansvarig mäklare!

Högt belägen tvåa på våning 3 med hiss. Välplanerade 54 kvm med socialt öppen planlösning mellan kök och vardagsrum och ordentligt sovrum med förvaring i hel garderobslänga. Härlig balkong i sydvästläge som nås från vardagsrum. Helkaklat badrum med bekväm golvvärme och praktisk tvättavdelning utrustad med tvättmaskin, torktumlare och torkskåp.

Nyproduktion med drömläge alldeles invid Eskilstunaån. Den befintliga fastigheten byggs om till tretton lägenheter, alla med balkong alternativt uteplats med vacker utsikt, högt i tak och charmiga spröjsade höga fönster. Nybyggnation av fyra moderna stadsradhus i tre plan med uteplats på första plan, balkong på andra planet och en härlig indragen takterrass på översta planet mot ån. En fristående nybyggnad i ett plan bestående av två lägenheter, båda med uteplatser direkt mot vattnet. Genomgående för projektet är en mycket hög standard och bra materialval där det genuina och charmiga tillsammans med modern finish skapar en fin harmoni.

På den gemensamma gården mot vattnet kommer det att skapas ett stort trädäck för fina sommarstunder för de boende. I månadsavgiften ingår värme, varm- och kallvatten. Tillkommer gör kostnad för hushållsel. Internet kommer att erbjudas med ett antal leverantörer, bostadsrättsinnehavaren har eget abonnemang för internet, ip-telefoni samt TV.

Prel kommer det att finnas nio stycken parkeringsplatser med el-stolpe, (kostnaden är ännu preliminär. Kostnad ca 500:-/månad exkl el från el-stolpe). Dessa parkeringsplatser kommer i första hand erbjudas vissa lägenheter i projektet.

Attraktiva Söder alldeles vid Eskilstunaån. På bekvämt gångavstånd finns all service, livsmedelsaffär, apotek, vårdcentral m m. Promenadstråk runt den vackra ån och in till torget och city tar det endast 5-10 min att promenera. Gångavstånd till järnvägsstationen vilket gör det praktiskt och bekvämt även för arbetspendlare.

Inflytt juni 2019

Länkar till hemsidan Brf Svärdsliljan 1
http://brfsvardsliljan1.se/

Beskrivning

Dokument (pdf)

Planritningar

Bostadsfakta

Kommun

Eskilstuna kommun,

Storlek

Boarea 54 kvm.

Rum

2 rum, varav 1 sovrum.

Lägenhetsnummer

302

Våning / hiss

Våning 3 av 3.
Hiss finns.

Byggnad

Byggnadsår: 2019

Bostadsrättsförening

Föreningens namn: Brf Svärdsliljan 1
Organisationsnummer: 769618-3065
Föreningsform: Bostadsrättsförening
Lägenhetsnummer: 302
Antal lägenheter: 19
Antal lokaler: 0

Föreningens ekonomi

Se ekonomisk plan.

Månadsavgift

Avgift: 2 853 SEK / mån

Ekonomi

Andel i föreningen: 2.84508 %

Är du intresserad av denna bostad? Gör en intresseanmälan

Fyll i formuläret nedan för att göra en intresseanmälan på denna bostad. Våra mäklare kommer att kontakta dig via mail/telefon för uppföljning.

Ta del av vår integritetspolicy

HitCounter