Visningar

Säljaren önskar att du kontaktar mäklaren för visning.
Pris
2 575 680 SEK
Adress
Köpmangatan 7, Söder, Eskilstuna
Typ
Bostadsrättslägenhet
KVM
54 kvm
Avgift
2 853 SEK / mån
Rum
2 rum

Nyproduktion på Söder med drömläge intill ån

Byggnationen fortlöper enligt tidsplanen och inflyttning beräknas till juni 2019. Det går nu att skapa sig en god uppfattning kring hur boendet kommer att se ut på Köpmangatan 7 nu när samtliga byggnader är resta. Vi erbjuder bokade visningar på plats med byggherren efter överenskommelse, både på vardagar och helger.

Originalfastigheten restaureras och byggs om till 13 lägenheter med rymlig hiss i trapphuset. Alla lägenheter har balkong, alternativt uteplats med vacker utsikt, högt i tak och charmiga höga fönster med spröjs. Det finns även två nya byggnader varav ett med fyra moderna stadsradhus om tre plan vardera. I stadsradhusen erbjuds uteplats på entréplan, balkong på andra planet och en härlig indragen takterrass på översta planet med en enastående utsikt över Eskilstunaån. Den andra nybyggnationen är ett enplanshus som består av två mindre lägenheter med stora fönster och uteplatser direkt mot ån.

Genomgående för projektet är en mycket hög standard och bra materialval där husen bär distinkt karaktär från sina respektive tidsepoker. Genomgående kommer lägenheterna ha vitlaserat ekparkettgolv, helkaklade badrum med golvvärme och Vedum kök med Miele vitvaror. Infällda spotlights i tak kommer att finnas i badrum, gemensamma sällskapsytor samt hall. I samtliga lägenheter ingår tvättmaskin, torktumlare och torkskåp som standard.

På innergården kommer det att skapas ett stort gemensamt trädäck mot vattnet där de boende kan spendera fina sommarkvällar med att grilla och umgås, eller bara sitta och njuta av utsikten över ån med en bok. Det kommer att finnas nio stycken parkeringsplatser med el-stolpe för 500 kr/mån, dessa kommer i första hand att erbjudas vissa lägenheter i projektet. Här kan du bo tryggt med låsta grindar till innergården och samtliga bostadsrättsinnehavare tilldelas en fjärrkontroll till den automatiska bilgrinden.

I månadsavgiften ingår värme, varm- och kallvatten. Kostnad för hushållsel tillkommer. Fastigheten kommer att vara ansluten till Stadsnätet där boende kan välja leverantör av abonnemang för internet, ip-telefoni samt TV.

Bostäderna har nära till grönområden och vackra promenadstråk på bägge sidor om ån. Inom närområdet finns även restauranger, livsmedelsaffär, gym, apotek, vårdcentral m.m. och till torget och city tar det endast 5-10 min att promenera.

För att läsa mer om projektet eller för att se bostadsväljaren, där du kan titta mer på varje lägenhet, finns bostadsrättsföreningens egna hemsida.
http://brfsvardsliljan1.se/

Välkommen hem!

Beskrivning

Mysig tvåa på tredje plan med trevlig planlösning.

I entréhallen finner du ett städskåp och två garderober med skjutdörrar, samt utrymme för att hänga av kläder. Med ingång från hallen finns ett helkaklat badrum med kakel och klinker från Höganäs. Badrummet, som har golvvärme, är utrustat med duschhörna med infällbara duschväggar, kommod med handfat, spegelskåp med LED-belysning, toalett och handdukstork. I badrummet ingår även tvättmaskin (Miele), torktumlare (Miele) och torkskåp som standard.

Köket som är från Vedum ligger i vinkel och har en mycket trevlig öppen planlösning mot vardagsrummet. Det stora fönstret från golv till tak ut mot terrassen bidrar till ett härligt ljusinsläpp i rummet och den höga takhöjden med infällda spotlights ger ett luftigt och trevligt intryck. Köket präglas av hög kvalitet, vilket även kännetecknas av vitvaror från det högkvalitativa märket Miele. Naturligtvis finns både induktionshäll, inbyggnadsugn och inbyggnadsmikrovågsugn i köket.

Från vardagsrummet leder balkongdörren ut till den härliga indragna balkongen som ger ett fint vindskydd och samtidigt har en fin utsikt över ån.

Bredvid vardagsrummet ligger ett mysigt sovrum med ett stort fönster. Sovrummet har gott om förvaringsutrymme med 4 garderober och ett linneskåp, alla med skjutdörrar.

Genomgående har lägenheten vitlaserat parkettgolv och infällda spotlights i badrum, sällskapsytor och hall.

Dokument (pdf)

Planritningar BRF Stadgar Brf Svärdsliljan 1.pdf Stadgar Brf Svärdsliljan 1.pdf

Bostadsfakta

Kommun

Eskilstuna kommun,

Storlek

Boarea 54 kvm.

Rum

2 rum, varav 1 sovrum.

Lägenhetsnummer

302

Våning / hiss

Våning 3 av 3.
Hiss finns.

Byggnad

Byggnadsår: 2019

Föreningen

Föreningens namn: Brf Svärdsliljan 1
Organisationsnummer: 769618-3065
Föreningsform: Bostadsrättsförening
Lägenhetsnummer: 302
Antal lägenheter: 19
Antal lokaler: 0

Föreningens ekonomi

Se ekonomisk plan.

Månadsavgift

Avgift: 2 853 SEK / mån

Ekonomi

Andel i föreningen: 2.84508 %

Är du intresserad av denna bostad? Gör en intresseanmälan

Fyll i formuläret nedan för att göra en intresseanmälan på denna bostad. Våra mäklare kommer att kontakta dig via mail/telefon för uppföljning.

Ta del av vår integritetspolicy

HitCounter