Detta objekt är sålt

Men vi har många andra objekt i området som kan vara av intresse. Klicka här.

Sålt

Detta objekt är sålt. Kontakta mäklaren för mer information eller kostnadsfri rådgivning och värdering av din bostad.
Pris
Kontakta mäklaren för mer information
Adress
Järla gårdsväg 9, Järla Sjö, Nacka
Typ
Bostadsrättslägenhet
KVM
82 kvm
Avgift
5 576 SEK / mån
Rum
3 rum

Charmig hörnlägenhet utan insyn

Välkommen hem till denna charmiga trea i populära Järla Sjö med nybyggnadsår 2006. Lägenheten har ett högt och trevligt hörnläge med många fönster, ostörd insyn och två stora burspråk. Från lägenhetens balkong, som nås från vardagsrummet, njuter man av solen från eftermiddag till kväll.

Lägenheten har en genomtänkt planlösning med öppna stora sociala ytor med vardagsrum och kök som flödar i ljus. Trevligt kök med matplats för 4-6 personer som ligger placerad i fint burspråk. De två sovrummen är båda rymliga med bra förvaring och master bedroom har även det ett vackert burspråk. Badrummet är välplanerat och stilrent med schackrutigt klinkergolv och vitt kakel, här finns såväl badkar som tvättdel med tvättmaskin, torktumlare, arbetsbänk i ek och förvaring. Från den rymliga hallen når man en väl tilltagen klädkammare. Det som kännetecknar denna lägenhet är dess trevliga läge i huset. Här bor man högt upp med fint ljusinsläpp.

Järla sjö är ett trevligt och barnvänligt område. Intill lägenheten finns en stor modern lekplats för stora och små med bland annat fotbollsplan med konstgräs, klätterställning och sandlåda m.m. Bra kommunikationer med flertalet busslinjer och Saltsjöbanan som tar dig in mot slussen (just nu går det ersättningsbussar från Danvikstull). Även tunnelbanans blå linje kommer att byggas ut till Nacka med en station i Järla sjö. Den planeras vara klar 2025.

Välkommen på visning!

Kontakta mig för en kostnadsfri värdering

Ta del av vår integritetspolicy