Länk kopierad!
Bilder Redo

Visningar

Detta är en redo bostad. Kontakta mäklaren för mer information.
Läs mer om våra Redo-bostäder här.

Bevaka slutpriset

Fyll i dina uppgifter så skickar SkandiaMäklarna slutpriset till dig om säljaren och köparen godkänner det vid försäljningen.

Pris
Kontakta Mäklaren
Adress
Tollareslingan 3, Tollare, Saltsjö-Boo
Typ
Bostadsrättslägenhet
KVM
102 kvm
Avgift
5 081 SEK / mån
Rum
4 rum

Intresseanmälan

Ta del av vår integritetspolicy

Unik 4:a med egen takterrass på 55 kvm

Välkommen till en lägenhet utöver det vanliga i Tobin Properties populära projekt "5Hus" där stort fokus har lagts på exklusiva och tidlösa materialval. Tobin Proberties erbjuder sina medlemmar avgiftsfritt fram till maj 2019 vilket du som köpare också får ta del av.
Till lägenheten tillhör en privat och magnifik takterrass på hela 55 kvm som ger dig sol hela dagen och en underbar utsikt över havet och området.

Lägenheten har genomgående vitpigmenterade golv, terrazzosten i hall/fönsterbänkar och golvvärme i samtliga rum. Planlösningen är genomtänkt med öppen sällskapsdel med härligt ljusinsläpp från båda sidor. Köket som ligger öppet och centralt placerat i vardagsrummet är smakfullt med detaljer som läckert bänk- och stänkskydd i rostfritt. Intill finns naturlig matplats med gott om utrymme för stora sällskap. De tre sovrummen ligger i fil med ingång från hall samtliga med insynsskyddat läge och trevlig utsikt med havsglimt. I det stora sovrummet finns god plats för dubbelsäng och övrig möblering. Förvaringen i lägenheten är god med platsbyggd förvaring i både sovrum och hall.

Lägenheten erbjuder två fullutrustade och stilfulla badrum med enhetlig ljusbeige kakelsättning vilket ger en lyxig hotellkänsla. I ena badrummet finns dusch och i det andra finns både badkar och tvättdel med tvättmaskin och torktumlare bakom specialsytt draperi.

I föreningen finns festlokal med uteplats och hela tre gemensamma takterrasser med olika teman; middag med utekök och sittplatser, utsikt med sittplatser och tid för reflektion och odling med möjligheter att odla i egna odlingslotter. Ett modernt boende!

Bättre än såhär blir det inte för dig som vill slippa välja - här bor du nära vattnet (Lännerstasundet) och med tallskog runt husknuten, samtidigt som Slussen är beläget med goda kommunikationer endast dryga 15 minuter bort. Den planerade strandpromenaden kommer i framtiden ansluta till en småbåtshamn och på en nyanlagd flytbro kan man då fortsätta ut till den lilla ön Mårtens Holme för bad och lek. I området finns en mindre livsmedelsbutik, gym och yogastudio. I närområdet finns ytterligare butiker och närservice lättillgänglig.
Flertalet förskolor och skolor finns i närheten.

Beskrivning

Hall - Välkomnande hall som nås via säkerhetsdörr. Hallen har ljusgrått terrazzogolv och målade väggar i vitt. I hallen finns god förvaring i form av platsbyggd avhängning och flera platsbyggda garderober i ljus varmgrå kulör och runda knoppar i rostfritt.

VARDAGSRUM - Ljust och öppet vardagsrum/kök med vitpigmenterad enstavsparkett av ek och målade väggar i vitt. Flera fönster i 2 väderstreck. Vardagsrummet har ett centralt placerat kök och utgång till balkong och takterrass.

KÖK - Köket är mycket smakfullt med vitpigmenterad enstavsparkett av ek och målade väggar i vitt. Köksinredning i form av lackade luckor i varmgrått och runda knoppar i rostfritt, rostfri arbetsbänk med integrerad diskho och stänkskydd. Köksmaskiner i form av induktionsspishäll, rostfri frihängande fläkt, rostfri multifunktionsugn och integrerade maskiner såsom diskmaskin, kyl och frys. Samtliga maskiner från Siemens 2017. Öppen köksö med barplats.

BALKONG ? Trevlig balkong med havsutsikt och spiraltrappa upp till den magnifika takterrassen om hela 55 kvm. Takterrassen erbjuder sol hela dagen och en slående utsikt över havet och området.

SOVRUM - Stort och ljust sovrum med vitpigmenterad enstavsparkett av ek och målade väggar i vitt. Generösa fönster från vägg till vägg med havsutsikt. Tre platsbyggda garderober i ljus varmgrå kulör och runda knoppar i rostfritt.

SOVRUM - Trevligt sovrum med vitpigmenterad enstavsparkett av ek och målade väggar i vitt. Stort fönsterparti med havsutsikt.

SOVRUM - Trevligt sovrum med vitpigmenterad enstavsparkett av ek och målade väggar i vitt. Stort fönsterparti med havsutsikt.

BADRUM - Mycket smakfullt badrum med ljusbeige kakelsättning på golv och vägg som skapar ett enhetligt intryck. Här finns toalett, handfat, badrumsskåp med spegel samt badkar med takdusch. Tvättdel med tvättmaskin och torktumlare (Electrolux) placerade under en arbetsbänk i vitpigmenterad ek och vita överskåp. Maskinerna döljs bakom ett specialsytt draperi.

DUSCHRUM - Mycket smakfullt duschrum med ljusbeige kakelsättning på golv och vägg som skapar ett enhetligt uttryck. Här finns toalett, handfat, badrumsskåp med spegel och dusch med glasvägg och takdusch.

ÖVRIGT - Alla lägenhetsytor samt badrum har golvvärme för bästa komfort, därför finns ej några element i lägenheten. Genomgående vtpigmenterad enstavsparkett av ek och målade väggar i vitt. Fönsterbänkar i ljusgrå terrazzosten.

Dokument (pdf)

Planritningar Stadgar.pdf Ekonomisk Plan.pdf 5Hus-prospekt.pdf

Bostadsfakta

Kommun

Nacka kommun, Skattesats 31.53%.

Församling

Boo.

Storlek

Boarea 102 kvm. Areauppgifter enligt bostadsrättsföreningen.

Rum

4 rum, varav 3 sovrum.

Lägenhetsnummer

T7.3

Våning / hiss

Våning 6 av 6.
Hiss finns.

Byggnad

Byggnadsår: 2016-2017
Byggnadstyp: Flerfamiljhus
Fönster: 3-glasfönster
Ventilation: FTX

Uppvärmning och el

Uppvärmningssystem: Fjärrvärme

Föreningen

Föreningens namn: Brf Lord Lambourne
Organisationsnummer: 769629-5612
Föreningsform: Bostadsrättsförening
Lägenhetsnummer: T7.3
Antal lägenheter: 73
Antal lokaler: 0

Brf Lord Lambourne är en del av Tobin Properties exklusiva projekt i Tollare som kallas "5hus". Bostadsrättsföreningen upplåter 73 lägenheter i 3 hus. Föreningen äger marken. Juridisk person kan godkännas. Föreningen har gemensamt elabonnemang som innebär att man endast betalar för sin elförbrukning.

Projektet är ritat av den internationellt uppmärksammade arkitektbyrån ArrhovFrick och de prisbelönta landskapsarkitekterna URBIO. Materialen är utvalda för att harmonisera med omgivningen och tonvikten har legat på tidlösa material som tegel, stål, betong och trä. Stora glaspartier skapar en sömlös känsla mellan inne och ute.

Energideklaration

Status: Behövs ej

TV

TV/tele/bredband genom fiberanslutning (open net). Basutbud och nätavgift bredband ingår i avgiften.
Anslutningskostnad tillkommer.

Månadsavgift

Avgift: 5 081 SEK / mån
I avgiften ingår dessutom nätavgift bredband och grundutbud tv.

Övrigt som ingår i avgiften

Värme
Vatten
I avgiften ingår dessutom nätavgift bredband och grundutbud tv.

Driftskostnad

830 SEK varav:
Försäkring: 230 SEK
Elektricitet: 300 SEK
Övrigt: 300 SEK
Posten övrigt avser nätförbrukning bredband och varmvatten. Uppgifterna är beräknade enligt schablon.

Alla ovanstående belopp rörande driftskostnad är angivna i SEK/mån om inget annat anges.

Ekonomi

Andel i föreningen: 1.82000 %
Pantsättningsavgift: 465 SEK
Överlåtelseavgift: 1163 SEK
Betalas av: Köpare
Lägenheten är pantsatt. Detta innebär att nuvarande ägare har lån som belastar bostadsrätten. Dessa löses på tillträdesdagen.

Renoveringar

Byggnaderna är nyproducerade, inget underhållsbehov utöver löpande underhåll ej beräknas föreligga under år 1-11.

Bilplats

Föreningen upplåter 64 st garageplatser, där några av platserna kommer avsättas till en bilpool. Alla tre lägenhetshus har direktaccess till garaget. Separat kö föreligger.

Övriga utrymmen

Till lägenheten hör ett förråd. I föreningen finns en gemensamhetslokal om 53 kvm som kan hyras för fest/övernattning. Relaxavdelning med bastu, mindre verkstad, cykelrum, barnvagnsrum samt soprum med källsortering.

Huskropparna uppförs kring enebacken som ligger i rakt söderläge och både har ängsvegetation och skuggande träd. Backens små platåer kommer att möbleras med himmelsschäslonger. Mellan husen finns gårdstäppan, en mysig innergård med grill och sittgrupper.

Tre gemensamma takterrasser finns också att tillgå med 360 graders utsikt och sol hela dagen.

Övrigt

På södra delen av Boo-halvön med det soliga Lännerstasundet nedanför slänten, hittar du Tollare. Anlagt från grunden skapas detta område och håller på att utvecklas till Nackas mest moderna och genomtänkta område. Tollare byggs mitt bland klippor, tallar, vatten och holmar; grönskande natur omgärdar dessutom Tollare från alla håll som Nackareservatet i väst, värmdölandet i öst och bara några få minuters promenad till Tollare träsk. Områdets självklara mittpunkt är det nya torget som just nu håller på att växa fram med närlivs, gym, öppen förskola och yogastudio. I vår öppnar ett café och bageri. Intill ligger en stor nybyggd lekplats med fotbollsplan och en stor äng. Framöver kommer man kunna njuta av den mysiga strandpromenaden intill Lännerstasundet med cafeér, restauranger och fantastiska vyer. Här ligger också Mårtens holme, dit du kommer kunna ta dig till via en flytbro för bad och lek.

I Tollare får du det bästa av två världar. Å ena sidan ett liv mitt i naturen. Å andra sidan nära till allt du behöver av service som Björknäs C och Nacka Forum och kommunikationer. Här finns tät busskommunikation som också kommer utökas med nya linjedragningar som tar dig in till city på en dryg kvart. På sikt planeras även SL-båtar (Sjövägen) att trafikera Tollare.

Johannes Petri skola och förskola samt förskolan Lilla Tollare finns redan på plats och Nackas rika föreningsliv omfattar allt från fotboll, basket och handboll till segling, gymnastik och ridning.

Övrig viktig information
Budgivning

SkandiaMäklarnas budgivning följer gällande lag. Du som spekulant lämnar ditt bud till den ansvarige fastighetsmäklaren, som löpande redovisar alla bud till säljaren. Senast när förmedlingsuppdraget är avslutat överlämnar fastighetsmäklaren en budgivningslista till köpare och säljare med namn, kontaktuppgifter, bud, tidpunkt och eventuella villkor. Säljaren har alltid fri prövningsrätt och behöver inte sälja till den som lagt det högsta budet. Innan köpekontraktet är undertecknat av bägge parter har inget bindande avtal träffats. Om någon spekulant lämnar ett bud efter avslutad budgivning, men innan köpekontraktet undertecknats, är mäklaren skyldig att framföra detta bud till säljaren, som tar ställning till om budet skall beaktas.

Undersökningsplikt

Köparen har en långtgående undersökningsplikt. Fastighetens alla delar och funktioner ska undersökas. Köpare som inte har tillräckliga byggnadstekniska kunskaper bör anlita besiktningsman eller annan sakkunnig för undersökningen. Om symptom på fel finns utvidgas köparens undersökningsplikt. Säljaren svarar inte för fel och brister som köparen borde ha upptäckt vid en sådan undersökning av fastigheten som varit påkallad med hänsyn till fastighetens skick, den normala beskaffenheten hos jämförliga fastigheter samt omständigheterna vid köpet. Säljaren svarar inte heller för fel och brister som köparen borde ha räknat med eller borde ha förväntat sig med hänsyn till fastighetens ålder, pris, skick och användning. Säljarens uppgifter påverkar också omfattningen av undersökningsplikten. Om säljaren upplyser om misstänkt fel utökas undersökningsplikten. Om säljaren har lämnat uttryckliga utfästelser eller garantier som inte är för allmänt hållna ska köparen inte behöva undersöka sådana delar. För mer detaljerad information kontakta din lokala SkandiaMäklare, eller besök oss på www.skandiamaklarna.se

Energideklaration

Från och med årsskiftet 2008/2009 måste alla hus som säljs energideklareras. Deklarationen ska utföras tillsammans med en ackrediterad energiexpert och innehålla uppgifter om husets el- och värmeförbrukning, isolering och ventilation.

Kontakta din lokala SkandiaMäklare för mer information, eller besök oss på www.skandiamaklarna.se

Administrationsersättning för annonsering på Hemnet

För annons som publiceras utbetalar Hemnet Service HNS AB en ersättning till det publicerande mäklarkontoret.

Är du intresserad av denna bostad? Gör en intresseanmälan

Fyll i formuläret nedan för att göra en intresseanmälan på denna bostad. Våra mäklare kommer att kontakta dig via mail/telefon för uppföljning.

Ta del av vår integritetspolicy