Redo

Visningar

Detta är en redo bostad. Kontakta mäklaren för mer information.
Läs mer om våra Redo-bostäder här.
Pris
2 850 000 SEK
Adress
Norra Skeppargatan 3C, Centralt, Gävle
Typ
Bostadsrättslägenhet
KVM
67 kvm
Avgift
2 595 SEK / mån
Rum
2 rum

Exklusivt renoverad lägenhet, egen uteplats och jacuzzi - centralt läge med tillhörande garageplats!

Välkommen till denna smakfullt och exklusivt renoverade lägenhet mitt i centrum! Renoverad tvåa med genomgående hög standard, vitmålade väggar och ljuslaserat ekparkettgolv. Lägenheten har en öppen planlösning, snyggt kök i grått med bänkskiva och köksö i carrara-marmor. Från köket nås den egna uteplatsen med trätrall, härlig plats att umgås på med jacuzzibad och plats för utemöbel! Mycket fint helkaklat badrum med carrara-marmor, duschhörna och bubbelbadkar. Sovrum med målade väggar i grått, heltäckningsmatta och plats för dubbelsäng. Välkomnande hall med Jämtlandskalksten. Till lägenheten hör ett förråd och garageplats följer med lägenheten (1000 kr/mån).

Stabil och trivsam förening med ett mycket Centralt läge och låga avgifter. Här bor du ett stenkast ifrån all tänkbar service i centrum så som restauranger och butiker. Runt hörnet finns även fina promenadstråk kring Boulognerskogen.

Välkommen hem!

Bostadsfakta

Kommun

Gävle Norr 29:3, Gävle kommun,

Storlek

Boarea 67 kvm. Areauppgifter enligt fastighetsförvaltarna.

Rum

2 rum, varav 1 sovrum.

Lägenhetsnummer

4371-01-022

Våning / hiss

Våning 2 av 4.
Hiss finns.

Byggnad

Byggnadsår: 1954
Byggnadstyp: Flerfamiljhus
Fönster: 3-glasfönster
Övrigt: Föreningen äger flertalet lokaler som hyrs ut för inkomst.

Uppvärmning och el

Uppvärmningssystem: Fjärrvärme

Föreningen

Föreningens namn: Brf Stadsdiket
Organisationsnummer: 769622-7557
Föreningsform: Bostadsrättsförening
Lägenhetsnummer: 4371-01-022
Antal lägenheter: 24
Antal lokaler: 7

Parkering: Garageplats följer med lägenheten. 1000 kr/månad.

TV och bredband: ComHem

Gemensamma utrymmen: Cykelförråd, vindsförråd, tvättstuga, två uthyrningsrum

Föreningens renoveringar

Föreningen planerar att under året renovera balkonger och bygga fyra stycken vindslägenheter som ska säljas för att förbättra ekonomin ännu mer.

TV

Com Hem

Internet

Com Hem

Månadsavgift

Avgift: 2 595 SEK / mån
Värme, vatten och kabel-tv.

Driftskostnad

500 SEK varav:
Elektricitet: 300 SEK
Övrigt: 200 SEK
Övrigt i form av bredband. Försäkring tillkommer.

Alla ovanstående belopp rörande driftskostnad är angivna i SEK/mån om inget annat anges.

Ekonomi

Andel i föreningen: 4.15000 %
Andel av årsavgiften: 4.15610 %
Pantsättningsavgift: 445 SEK
Överlåtelseavgift: 880 SEK
Betalas av: Köpare

Renoveringar

Föreningen planerar att under året renovera balkonger och bygga fyra stycken vindslägenheter som ska säljas för att förbättra ekonomin ännu mer. Detta kommer inte att påverka månadsavgiften.

Uteplats

Egen uteplats med trätrall och jacuzzibad. Plats för loungemöbel och grill om så önskas.

Övriga utrymmen

Cykelförråd, vindsförråd, tvättstuga, två uthyrningsrum.

Övrig viktig information
Budgivning

SkandiaMäklarnas budgivning följer gällande lag. Du som spekulant lämnar ditt bud till den ansvarige fastighetsmäklaren, som löpande redovisar alla bud till säljaren. Senast när förmedlingsuppdraget är avslutat överlämnar fastighetsmäklaren en budgivningslista till köpare och säljare med namn, kontaktuppgifter, bud, tidpunkt och eventuella villkor. Säljaren har alltid fri prövningsrätt och behöver inte sälja till den som lagt det högsta budet. Innan köpekontraktet är undertecknat av bägge parter har inget bindande avtal träffats. Om någon spekulant lämnar ett bud efter avslutad budgivning, men innan köpekontraktet undertecknats, är mäklaren skyldig att framföra detta bud till säljaren, som tar ställning till om budet skall beaktas.

Undersökningsplikt

Köparen har en långtgående undersökningsplikt. Fastighetens alla delar och funktioner ska undersökas. Köpare som inte har tillräckliga byggnadstekniska kunskaper bör anlita besiktningsman eller annan sakkunnig för undersökningen. Om symptom på fel finns utvidgas köparens undersökningsplikt. Säljaren svarar inte för fel och brister som köparen borde ha upptäckt vid en sådan undersökning av fastigheten som varit påkallad med hänsyn till fastighetens skick, den normala beskaffenheten hos jämförliga fastigheter samt omständigheterna vid köpet. Säljaren svarar inte heller för fel och brister som köparen borde ha räknat med eller borde ha förväntat sig med hänsyn till fastighetens ålder, pris, skick och användning. Säljarens uppgifter påverkar också omfattningen av undersökningsplikten. Om säljaren upplyser om misstänkt fel utökas undersökningsplikten. Om säljaren har lämnat uttryckliga utfästelser eller garantier som inte är för allmänt hållna ska köparen inte behöva undersöka sådana delar. För mer detaljerad information kontakta din lokala SkandiaMäklare, eller besök oss på www.skandiamaklarna.se

Energideklaration

Från och med årsskiftet 2008/2009 måste alla hus som säljs energideklareras. Deklarationen ska utföras tillsammans med en ackrediterad energiexpert och innehålla uppgifter om husets el- och värmeförbrukning, isolering och ventilation.

Kontakta din lokala SkandiaMäklare för mer information, eller besök oss på www.skandiamaklarna.se

Administrationsersättning för annonsering på Hemnet

För annons som publiceras utbetalar Hemnet Service HNS AB en ersättning till det publicerande mäklarkontoret.

Är du intresserad av denna bostad? Gör en intresseanmälan

Fyll i formuläret nedan för att göra en intresseanmälan på denna bostad. Våra mäklare kommer att kontakta dig via mail/telefon för uppföljning.

Ta del av vår integritetspolicy