Länk kopierad!
Bilder Redo

Visningar

Detta är en redo bostad. Kontakta mäklaren för mer information.
Läs mer om våra Redo-bostäder här.

Bevaka slutpriset

Fyll i dina uppgifter så skickar SkandiaMäklarna slutpriset till dig om säljaren och köparen godkänner det vid försäljningen.

Pris
Kontakta Mäklaren
Adress
Göran Perssons väg 27, 2tr, Huvudsta/Solna, Solna
Typ
Bostadsrättslägenhet
KVM
83 kvm
Avgift
4 843 SEK / mån
Rum
3 rum

Intresseanmälan

Ta del av vår integritetspolicy

Välplanerad bostad med stilrent kök och stambytt badrum. Stor & stabil BRF i höjdar läge.

Välplanerad 3:a på populära Göran Perssons väg. Här bor man i en stor och stabil förening med trevliga gemensamma utrymmen. Ett stambyte är gjort så nu kan man njuta av trevlig badrum och stillsamhet i området. Från bostadens balkong har man en vacker vy över grönska och träd med förmiddagssol där man kan njuta av morgonkaffet. Stora sovrum och renoverat, stilrent kök samt stambytt badrum med dusch gör bostaden väldigt hemtrevlig och i genomgående fint skick. Här är det bara att flytta in!

Här bor man med endast 4-5 minuter från T-bana Huvudsta Centrum. I centrumet finns allt man kan önska sig med träningsmöjligheter, mataffär, restauranger, apotek och diverse butiker. I närområdet finner du även promenadstråk längs med Bällstaviken och Ulvsundasjön. Här kan man ta en löprunda bort mot Karlbergs fina motionsområde eller unna sig en middag ute längs Hornsbergs strand med solnedgången som granne. I området kring bostaden finns även flera dagis/ förskolor, skolor och goda kommunikationer med buss mot Solna centrum,, Sundbybergs station, Brommaplan och Spånga.

Beskrivning

HALL
Välkomnande hall med sko- och hatthylla till höger. På höger sida finns det även yta för extra garderober om så önskas. Ljusa väggar och fint golv.

KÖK
Stilrent kök med smarta lösningar. Utrustat med kyl och frys, diskmaskin, micro, ugn och spishäll med induktion och dubbel diskho. Förlängd diskbänk in mot matplats för extra mycket förvaringsmöjligheter. Hel och rejäl bänkskiva i massiv ek. Trevlig matplatsdel med plats för ca 6 personer.

VARDAGSRUM
Charmigt inramad dörr med glaspartier som entré till rummet. Ljusa väggar, parkett på golvet och i direkt anslutning till balkongen, bostadens pärla. Här finns det gott om plats för en soffgrupp samt ett matbord/ arbetsbord.

BALKONG
Bostadens hjärta med inglasning. Förmiddagssol som bjuder in till att sitta ned och ta en kopp kaffe på morgonen. En vy mot grönska samt med gräsyta nedanför. På golvet ligger en trall och här finns det även plats för extra förvaring för den som behagar.

BADRUM
Charmigt fönster hjälper till med naturligt ljusinsläpp. Dusch med duschväggar i klarglas, toalett, handfat, handdukstork med värmefunktion. Stambytt och klart juni 2018. Här finns det plats för tvättmaskin som även det är förberett efter stambytet.

SOVRUM 1
4 garderober från golv till tak i original, plats för dubbelsäng med golvyta för extra förvaring och fönster som vetter mot innergård. Fortsatt ljusa väggar och vacker parkett på golvet.

SOVRUM 2
3 garderober från golv till tak för ytterligare förvaring. Plats för gästsäng, nattduksbord, fåtölj och extra förvaringsmöjligheter Ljusa väggar och parkett på golvet.


Väldisponerad 3:a med möjlighet att göra om till en 3,5:a/ 4:a. Välkommen hem!

Dokument (pdf)

Planritningar BRF Stadgar Anderstorp 2014.pdf BRF Årsredovisning Anderstorp 2017.pdf BRF 42355-deklaration Göran Perssons väg 27.pdf

Bostadsfakta

Kommun

Solna kommun, Skattesats 30.13%.

Församling

Solna.

Storlek

Boarea 83 kvm. Areauppgifter enligt bostadsföreningen.

Rum

3 rum, varav 2 sovrum.

Våning / hiss

Våning 2 av 5.
Hiss finns.
Stor och rymlig hiss med plats för barnvagn.

Byggnad

Byggnadsår: 1969
Byggnadstyp: Flerfamiljhus

Föreningen

Föreningens namn: HSB´s Brf Anderstorp i Solna
Föreningsform: Bostadsrättsförening
Antal lägenheter: 0
Antal lokaler: 0

Parkering: Det finns parkeringsplatser utomhus i nära anslutning till föreningen. Solna Stad utfärdar parkeringstillstånd som berättigar till boendeparkering. Det finns även ett parkeringsgarage som företaget Wåhlins äger där man via dem kan hyra plats.

TV och bredband: Fastigheterna är anslutna till ComHem och Com Hems grundpaket ingår i årsavgiften. Ytterligare kanaler bekostas av lägenhetsinnehavaren. Gällande bredband är föreningen är gruppansluten till Bredbandsbolaget, vilket innebär att du inte behöver teckna eget abonnemang. Avgiften är 125 kr/mån och debiteras på hyresavin.

Gemensamma utrymmen: Föreningen har tillgång till tvättstugor, 2 st gästlägenheter, fritidslokal för uthyrning, hobbyrum, bastu, trädgård med lekpats/grillplats samt gym.

TV

Kabel-TV grundutbud via ComHem ingår.

Internet

Bredband kommer som tillägg på 125 kr och betalas till föreningen.

Månadsavgift

Avgift: 4 843 SEK / mån
inklusive internetuppkoppling 125 kr.

Driftskostnad

373 SEK varav:
Försäkring: 173 SEK
Elektricitet: 200 SEK

Alla ovanstående belopp rörande driftskostnad är angivna i SEK/mån om inget annat anges.

Ekonomi

Andel i föreningen: 0.4013 %
Andel av årsavgiften: 0.4013 %
Pantsättningsavgift: 455 SEK
Överlåtelseavgift: 1137 SEK
Betalas av: Säljare
Lägenheten är pantsatt. Detta innebär att nuvarande ägare har lån som belastar bostadsrätten. Dessa löses på tillträdesdagen.

Renoveringar

Stambyte utfört och klart.

Uteplats

Inglasad balkong

Bilplats

Varm och kallgarage med platser tillgängliga finns i närområdet.

I Solna råder även boendeparkering som kostar 300 kr/mån samt 750kr/mån.

Övrig viktig information
Budgivning

SkandiaMäklarnas budgivning följer gällande lag. Du som spekulant lämnar ditt bud till den ansvarige fastighetsmäklaren, som löpande redovisar alla bud till säljaren. Senast när förmedlingsuppdraget är avslutat överlämnar fastighetsmäklaren en budgivningslista till köpare och säljare med namn, kontaktuppgifter, bud, tidpunkt och eventuella villkor. Säljaren har alltid fri prövningsrätt och behöver inte sälja till den som lagt det högsta budet. Innan köpekontraktet är undertecknat av bägge parter har inget bindande avtal träffats. Om någon spekulant lämnar ett bud efter avslutad budgivning, men innan köpekontraktet undertecknats, är mäklaren skyldig att framföra detta bud till säljaren, som tar ställning till om budet skall beaktas.

Undersökningsplikt

Köparen har en långtgående undersökningsplikt. Fastighetens alla delar och funktioner ska undersökas. Köpare som inte har tillräckliga byggnadstekniska kunskaper bör anlita besiktningsman eller annan sakkunnig för undersökningen. Om symptom på fel finns utvidgas köparens undersökningsplikt. Säljaren svarar inte för fel och brister som köparen borde ha upptäckt vid en sådan undersökning av fastigheten som varit påkallad med hänsyn till fastighetens skick, den normala beskaffenheten hos jämförliga fastigheter samt omständigheterna vid köpet. Säljaren svarar inte heller för fel och brister som köparen borde ha räknat med eller borde ha förväntat sig med hänsyn till fastighetens ålder, pris, skick och användning. Säljarens uppgifter påverkar också omfattningen av undersökningsplikten. Om säljaren upplyser om misstänkt fel utökas undersökningsplikten. Om säljaren har lämnat uttryckliga utfästelser eller garantier som inte är för allmänt hållna ska köparen inte behöva undersöka sådana delar. För mer detaljerad information kontakta din lokala SkandiaMäklare, eller besök oss på www.skandiamaklarna.se

Energideklaration

Från och med årsskiftet 2008/2009 måste alla hus som säljs energideklareras. Deklarationen ska utföras tillsammans med en ackrediterad energiexpert och innehålla uppgifter om husets el- och värmeförbrukning, isolering och ventilation.

Kontakta din lokala SkandiaMäklare för mer information, eller besök oss på www.skandiamaklarna.se

Administrationsersättning för annonsering på Hemnet

För annons som publiceras utbetalar Hemnet Service HNS AB en ersättning till det publicerande mäklarkontoret.

Är du intresserad av denna bostad? Gör en intresseanmälan

Fyll i formuläret nedan för att göra en intresseanmälan på denna bostad. Våra mäklare kommer att kontakta dig via mail/telefon för uppföljning.

Ta del av vår integritetspolicy