Länk kopierad!
Bilder Redo

Visningar

Detta är en redo bostad. Kontakta mäklaren för mer information.
Läs mer om våra Redo-bostäder här.

Bevaka slutpriset

Fyll i dina uppgifter så skickar SkandiaMäklarna slutpriset till dig om säljaren och köparen godkänner det vid försäljningen.

Pris
4 095 000 SEK
Adress
Krouthéns gata 4, Vasastaden, Linköping
Typ
Bostadsrättslägenhet
KVM
106 kvm
Avgift
5 442 SEK / mån
Rum
4 rum

Övrig kontakt

Ebba Bentzer
Övrig kontakt

Unik fyra i toppskick i populära Övre Vasastaden

En mycket välplanerad och stilren fyra om 106 kvm. Bostaden erbjuder ett stort vardagsrum och kök, stora sovrummet har man gott om förvaring, två nästan lika stora sovrum, ett rymligt duschrum och ett större duschrum som erbjuder tvättavdelning med tvättmaskin, torktumlare, arbetsbänk och förvaringsskåp. Som pricken över i:et har lägenheten en underbar balkong som vetter mot en lugn och grönskande innergård som ger en trygg känsla för barnfamiljer för dess lekplatser. Interiören präglas av enhetliga färg- och materialval med vitmålade väggytor och parkettgolv i ljus ask.

Bostadsrätten ligger placerad i ett riktigt bra och centralt läge i den nya stadsdelen Övre Vasastans. En redan nu populär stadsdel som bara växer. Här bor ni strax intill citypulsen och dess utbud av restauranger. Precis intill finns även ett flertal nyöppnade restauranger, bageri och mataffär som ger en utomlandskänsla.
Bra cykelväg in till Universitetet, Gångavstånd till city och resecentrum.

Beskrivning

Välkommen hem!
När du stiger in i ditt nya hem möts du redan i hallen av den vackra parkettgolvet i ljus ask. och vitmålade väggytskikt som är genomgående för alla rum, utan våtutrymmen. Vid sidan om entrédörren finns kapphyllan och skjutdörrsgarderoben som smidigt tar hand om dina och dina gästers ytterkläder.


Öppna vardagsrum
Från hallen kommer du vidare in till vardagsrummet där fönstren med låga bröstningar släpper in maximalt med ljus och utgången till terrassen. De ljust målade väggarna och det nära sambandet mellan vardagsrum och kök förstärker känslan av ljus och rymd. En av väggarna är förstärkt för TV-vägg.

Moderna kök
Här har man valt att inreda ett stilrent kök från Marbodal. Det har vita släta luckor och rostfria handtag, en heltäckande diskbänksplåt och en laminatbänksskiva som ger goda arbetsytor. Mellan bänkskiva och väggskåp sitter kakelplattor. I köket återfinns energisnåla vitvaror från Siemens i rostfritt

Badrum/wc
I badrummet sätter vi en harmonisk bas med mörka klinkerplattor på golvet som en kontrast till väggarnas vita, blanka kakel. Stort badrum som är utrustat med wc, ett vägghängt badrumsskåp med spegel, handfat i kommod, handdukstork och badkar. Här finner du även en tvättavdelning med arbetsbänk, överskåp och tvättmaskin samt torktumlare.

Dusch/wc
Duschrum med wc, ett vägghängt badrumsskåp med spegel, handfat i kommod och duschutrymme. Vitt kakel och grått klinker.

Sovrum
Bostaden har 3 rymliga sovrum med mycket goda förvaringsmöjligheter. Det ena sovrummet har två skjutdörrsgarderob, med, den andra har en klädkammare med fastmonterad inredning och den tredje en garderob.


Balkong eller uteplats
Den generösa balkongen om 14kvm som vetter mot husets innergård som ligger i söder. Här kan du njuta av morgonsolen och beskåda den fina utsikten över domkyrkan. Gott om plats för stora utemöbler och kryddväxter.

Dokument (pdf)

6075 Brf Sveahov 2 ÅR17.pdf 6075 Stadgar 2017-02-21.pdf

Bostadsfakta

Kommun

Linköping kommun, Skattesats 32.28%.

Församling

Linköpings domkyrkoförs.

Storlek

Boarea 106 kvm.

Rum

4 rum, varav 3 sovrum.

Lägenhetsnummer

61401

Våning / hiss

Våning 5 av 5.
Våningsplan 5 av 5.

Föreningen

Föreningens namn: Brf Sveahov 2
Organisationsnummer: 769631-1427
Föreningsform: Bostadsrättsförening
Lägenhetsnummer: 61401
Antal lägenheter: 0
Antal lokaler: 0

Månadsavgift

Avgift: 5 442 SEK / mån
Värme, vatten och Telia triple play(tv, bredband och telefoni) ingår i avgiften
El ca 400kr
Hemförsärking 100kr

Driftskostnad

500 SEK varav:
Försäkring: 100 SEK
Elektricitet: 400 SEK

Alla ovanstående belopp rörande driftskostnad är angivna i SEK/mån om inget annat anges.

Ekonomi

Andel i föreningen: 2.72090 %
Pantsättningsavgift: 450 SEK
Överlåtelseavgift: 1100 SEK
Betalas av: Köpare

Uteplats

Balkong, läge nordost 14kvm

Övrig viktig information
Budgivning

SkandiaMäklarnas budgivning följer gällande lag. Du som spekulant lämnar ditt bud till den ansvarige fastighetsmäklaren, som löpande redovisar alla bud till säljaren. Senast när förmedlingsuppdraget är avslutat överlämnar fastighetsmäklaren en budgivningslista till köpare och säljare med namn, kontaktuppgifter, bud, tidpunkt och eventuella villkor. Säljaren har alltid fri prövningsrätt och behöver inte sälja till den som lagt det högsta budet. Innan köpekontraktet är undertecknat av bägge parter har inget bindande avtal träffats. Om någon spekulant lämnar ett bud efter avslutad budgivning, men innan köpekontraktet undertecknats, är mäklaren skyldig att framföra detta bud till säljaren, som tar ställning till om budet skall beaktas.

Undersökningsplikt

Köparen har en långtgående undersökningsplikt. Fastighetens alla delar och funktioner ska undersökas. Köpare som inte har tillräckliga byggnadstekniska kunskaper bör anlita besiktningsman eller annan sakkunnig för undersökningen. Om symptom på fel finns utvidgas köparens undersökningsplikt. Säljaren svarar inte för fel och brister som köparen borde ha upptäckt vid en sådan undersökning av fastigheten som varit påkallad med hänsyn till fastighetens skick, den normala beskaffenheten hos jämförliga fastigheter samt omständigheterna vid köpet. Säljaren svarar inte heller för fel och brister som köparen borde ha räknat med eller borde ha förväntat sig med hänsyn till fastighetens ålder, pris, skick och användning. Säljarens uppgifter påverkar också omfattningen av undersökningsplikten. Om säljaren upplyser om misstänkt fel utökas undersökningsplikten. Om säljaren har lämnat uttryckliga utfästelser eller garantier som inte är för allmänt hållna ska köparen inte behöva undersöka sådana delar. För mer detaljerad information kontakta din lokala SkandiaMäklare, eller besök oss på www.skandiamaklarna.se

Energideklaration

Från och med årsskiftet 2008/2009 måste alla hus som säljs energideklareras. Deklarationen ska utföras tillsammans med en ackrediterad energiexpert och innehålla uppgifter om husets el- och värmeförbrukning, isolering och ventilation.

Kontakta din lokala SkandiaMäklare för mer information, eller besök oss på www.skandiamaklarna.se

Administrationsersättning för annonsering på Hemnet

För annons som publiceras utbetalar Hemnet Service HNS AB en ersättning till det publicerande mäklarkontoret.

Är du intresserad av denna bostad? Gör en intresseanmälan

Fyll i formuläret nedan för att göra en intresseanmälan på denna bostad. Våra mäklare kommer att kontakta dig via mail/telefon för uppföljning.

Ta del av vår integritetspolicy