Visningar

Säljaren önskar att du kontaktar mäklaren för visning.

Bevaka slutpriset

Fyll i dina uppgifter så skickar SkandiaMäklarna slutpriset till dig om säljaren och köparen godkänner det vid försäljningen.

Pris
1 900 000 SEK / Accepterat Pris
Adress
Vasavägen 29, Järfälla
Typ
Bostadsrättslägenhet
KVM
42.5 kvm
Avgift
2 874 SEK / mån
Rum
1 rum

Ansvarig mäklare

Johan Magnusson
Ansvarig mäklare

Intresseanmälan

Ta del av vår integritetspolicy

STOR INGLASAD BALKONG I HÖGT LÄGE - NÄRA CENTRUM

ACCEPTERAT PRIS, KONTAKTA MÄKLAREN FÖR MER INFORMATION. I populära "Symaskinhuset" finns nu tillfälle för dig och förvärva en mycket fin och välplanerad lägenhet om ca 42 kvm. Här finns en inbjudande hall med plats för avhängning av ytterkläder. I anslutning till hallen finns en rymlig klädkammare och stambytt badrum med badkar, klinkergolv och helkaklade väggar. Snyggt renoverat kök i öppen planlösning med vardagsrum. Köksö för förvaring med sittplatser för upp till fyra personer. Bra ljusinsläpp till vardagsrummet från de stora fönsterpartierna med fönsterdörr ut mot balkong. Praktiska garderober som separerar kök från sovplats. Uppskattat är den stora inglasade balkongen i högt läge med kvällssol och fantastisk utsikt över takåsar och grönskande områden. Hus med dubbla hissar. Kort promenadavstånd till Jakobsberg centrum med all service och kommunikationer. Med pendeltåg tar du dig till Stockholm C på 19 minuter. Välkommen på visning!

Beskrivning

HALL
Inbjudande hall med plats för avhängning av ytterkläder. I anslutning till hallen finns klädkammare och badrum. Laminatgolv och vitmålade väggar.

KLÄDKAMMARE
Rymlig klädkammare med gott om plats för förvaring. Här finns hyllplan och klädstång. Ljusa laminatgolv och vitmålade väggar.

BADRUM
Stambytt badrum med badkar. Klinkergolv och helkaklade väggar. Tvättställ på kommod, handdukstork, WC-stol och spegel. Förberett för tvättmaskin.

KÖK
Snyggt renoverat kök i öppen planlösning med vardagsrum. Fullt utrustat med integrerad diskmaskin (Cylinda), kombinerad kyl/frys (ElektroHelios), inbyggd mikro (Whirlpool), infälld spishäll (Electrolux), inbyggd ugn (Electrolux), och spisfläkt från Gorenje. Bra förvaringsmöjligheter bakom dem vita blanka skåpluckorna. Här finns även en köksö med förvaringsmöjligheter och sittplatser för fyra personer. Laminatgolv och vitmålade väggar med vitt kakel mellan arbetsbänk och överskåp.

SOVPLATS
Praktiska garderober som separerar kök från sovplatsen. Fönster som ger bra ljusinsläpp. Laminatgolv och vitmålade väggar.

VARDAGSRUM
Lättmöblerat och ljust vardagsrum med fönster och fönsterdörr ut mot balkong. Laminatgolv och vitmålade väggar.

BALKONG
Stor inglasad balkong med plats för utemöbler. Härlig utsikt mot takåsar och grönskande områden. Här kan du njuta av eftermiddagssol efter jobbet.

Dokument (pdf)

Planritningar Stadgar.pdf Årsredovisning 2016.pdf 856270-deklaration.pdf

Bostadsfakta

Kommun

Järfälla-Jakobsberg 2:1183, Järfälla kommun.

Storlek

Boarea 42.5 kvm.

Rum

1 rum, varav 0 sovrum.

Lägenhetsnummer

19

Våning / hiss

Våning 4 av 11.
Våningsplan 4 av 11 (4 trappor).
Hiss finns.
Det finns två hissar.

Byggnad

Byggnadsår: 1958

Föreningen

Föreningens namn: HSB:s brf Sture
Organisationsnummer: 713200-0907
Föreningsform: Bostadsrättsförening
Lägenhetsnummer: 19
Antal lägenheter: 62
Antal lokaler: 2
Huset på Vasavägen 29 ("Symaskinhuset") är välkänt och mycket efterfrågat. Huset är 11 våningar högt med fint planerade lägenheter.

Gemensamma utrymmen: Det finns källarförråd.

Föreningens ekonomi

Stabil ekonomi i föreningen.
Inga planerade avgiftshöjningar

Föreningens renoveringar

2017 Fönsterbyte
2009 Stambyte och el samt ventilation.
2009 Nya tvättmaskiner i tvättstugan.
2008 Hissarna har renoverats.

Energideklaration

Status: Utförd
Energiklass: D
Energiförbrukning: 100 /per kvm (atemp) och år
Energideklarationsdatum: 2018-06-28

TV

Ansluten till kabelnät. Leverantör: ComHem.

Internet

Bredband. Leverantör: Bredbandsbolaget. Går även att beställa via ComHem.

Månadsavgift

Avgift: 2 874 SEK / mån

Ekonomi

Andel i föreningen: 1.16572 %
Andel av årsavgiften: 1.16572 %
Pantsättningsavgift: 455 SEK
Överlåtelseavgift: 1138 SEK
Betalas av: Säljare
Lägenheten är pantsatt. Detta innebär att nuvarande ägare har lån som belastar bostadsrätten. Dessa löses på tillträdesdagen.

Uteplats

Inglasad balkong, läge väster.

Bilplats

18 parkeringsplatser med eluttag. Till parkeringsplatsen är det separat kö.

Övriga utrymmen

Det finns förråd, källarförråd och tvättstuga.

Övrigt

NÄROMRÅDET
Huset ligger endast ett stenkast från Jakobsbergs Centrum och pendeltåg. I entréplanet finns en skönhetssalong.

KOMMUNIKATIONER
Pendeltåget går mellan Nynäshamn och Bålsta. Dagtid går tågen 4-8 ggr per timme och kvällstid 2 ggr per timme. Tåget tar 19 minuter till Stockholm Central. Det finns också en busstation med bussar som trafikerar norra och västra delen av Stockholm. Läs mer på www.sl.se

Avståndet till Stockholm City är ca 20 km, med bil tar man E18. Det är även lätt att ansluta till E4:an om man vill det.

NÄRSERVICE
I området finns en kvartersbutik med postombud, bageri, restaurang, pizzeria och mataffär.

Jakobsbergs Centrum är ett väl ansett centrum där man hittar nästan allt man kan tänkas behöva. I den inglasade gallerian Stråket finns ett 100-tal butiker, mataffärer och systembolaget. Läs mer på www.jakobsbergscentrum.se I centrum finns också flera restauranger, konditori, biograf, skräddare, frisörer, banker, bibliotek, apotek, folktandvård, sjukhus, postservice och närpolis.

Strax utanför centrala Jakobsberg ligger Barkarby Handelsplats som växer hela tiden. Här finns bland annat IKEA, Bauhaus, Elgiganten, Plantagen, Max-hamburgeria, Rusta, Skopunkten och Stockholm Quality Outlet.

FRITID OCH NATUR
Ett nät av natursköna gång- och cykelvägar binder samman Järfälla kommun, här är det aldrig långt till naturen och inom cykelavstånd finns både badplatser och stora friluftsområden. Järvafältet, Görväln och undersköna Ängsjö för att nämna några.

För den träningsintresserade finns Sats sportsclub, Friskis & Svettis, Fitness24Seven och badhus nära centrum och Komethallen i Veddesta.

Mer information om föreningsliv, barnomsorg och annat som är viktigt att veta om kommunen finns på kommunens hemsida: www.jarfalla.se, du kan också ringa kommunens växel 08- 580 285 00.

Övrig viktig information
Budgivning

SkandiaMäklarnas budgivning följer gällande lag. Du som spekulant lämnar ditt bud till den ansvarige fastighetsmäklaren, som löpande redovisar alla bud till säljaren. Senast när förmedlingsuppdraget är avslutat överlämnar fastighetsmäklaren en budgivningslista till köpare och säljare med namn, kontaktuppgifter, bud, tidpunkt och eventuella villkor. Säljaren har alltid fri prövningsrätt och behöver inte sälja till den som lagt det högsta budet. Innan köpekontraktet är undertecknat av bägge parter har inget bindande avtal träffats. Om någon spekulant lämnar ett bud efter avslutad budgivning, men innan köpekontraktet undertecknats, är mäklaren skyldig att framföra detta bud till säljaren, som tar ställning till om budet skall beaktas.

Undersökningsplikt

Köparen har en långtgående undersökningsplikt. Fastighetens alla delar och funktioner ska undersökas. Köpare som inte har tillräckliga byggnadstekniska kunskaper bör anlita besiktningsman eller annan sakkunnig för undersökningen. Om symptom på fel finns utvidgas köparens undersökningsplikt. Säljaren svarar inte för fel och brister som köparen borde ha upptäckt vid en sådan undersökning av fastigheten som varit påkallad med hänsyn till fastighetens skick, den normala beskaffenheten hos jämförliga fastigheter samt omständigheterna vid köpet. Säljaren svarar inte heller för fel och brister som köparen borde ha räknat med eller borde ha förväntat sig med hänsyn till fastighetens ålder, pris, skick och användning. Säljarens uppgifter påverkar också omfattningen av undersökningsplikten. Om säljaren upplyser om misstänkt fel utökas undersökningsplikten. Om säljaren har lämnat uttryckliga utfästelser eller garantier som inte är för allmänt hållna ska köparen inte behöva undersöka sådana delar. För mer detaljerad information kontakta din lokala SkandiaMäklare, eller besök oss på www.skandiamaklarna.se

Energideklaration

Från och med årsskiftet 2008/2009 måste alla hus som säljs energideklareras. Deklarationen ska utföras tillsammans med en ackrediterad energiexpert och innehålla uppgifter om husets el- och värmeförbrukning, isolering och ventilation.

Kontakta din lokala SkandiaMäklare för mer information, eller besök oss på www.skandiamaklarna.se

Administrationsersättning för annonsering på Hemnet

För annons som publiceras utbetalar Hemnet Service HNS AB en ersättning till det publicerande mäklarkontoret.

Är du intresserad av denna bostad? Gör en intresseanmälan

Fyll i formuläret nedan för att göra en intresseanmälan på denna bostad. Våra mäklare kommer att kontakta dig via mail/telefon för uppföljning.

Ta del av vår integritetspolicy