Länk kopierad!
Bilder Redo

Visningar

Detta är en redo bostad. Kontakta mäklaren för mer information.
Läs mer om våra Redo-bostäder här.

Bevaka slutpriset

Fyll i dina uppgifter så skickar SkandiaMäklarna slutpriset till dig om säljaren och köparen godkänner det vid försäljningen.

Pris
1 895 000 SEK
Adress
Fredrik hasselqvists gata 3, Linköping
Typ
Bostadsrättslägenhet
KVM
48.7 kvm
Avgift
2 883 SEK / mån
Rum
2 rum

Intresseanmälan

Ta del av vår integritetspolicy

Exklusiv tvåa i ett attraktivt läge i Vallastaden!

På Fredrik Hasselqvists gata 3 har vi nu det stora nöjet att presentera den här tvåan där ingenting lämnats åt slumpen. Fritt läge och fantastisk utsikt över bäcken och Vallastadens myller av arkitektur från balkongen och loftgången.

Innanför ytterdörren möts man av en smakfull interiör av ljusa toner. Klinkergolv vid entrén som sedan övergår i ett snyggt ekparkettgolv som är enhetligt för hela bostaden. Rymligt och stilfullt Marbodalkök med påkostade vitvaror från Electrolux. Helkaklat duschrum med tvättmaskin och torktumlare från Electrolux. Vardagsrummet är avskilt från köket och erbjuder goda sällskapsytor och utgång till en fantastisk balkong i österläge.

Sammantaget en bostad i ett gediget compact-livingformat med en exklusiv touch. Här bor man bekymmersfritt och bekvämt.
Uppe på taket finns tillgång till ett gemensamt växthus. Möjligheten finns även att hyra ett felleshus i kvarteret som innehåller festlokal samt övernattningsrum.
Direkt närhet till Universitetet och Mjärdevi Science Park. Goda buss- och cykelförbindelser med övriga staden. På kort promenadavstånd ligger Djurgårdens centrum med dess serviceutbud. Perfekt bostad för studenten, förstagångsköparen eller för den som söker en övernattningslägenhet.
Flexibelt tillträde!

Varmt välkommen på visning!

Beskrivning

HALL
Entréhall med avhängning och rustikt klinkergolv innanför dörren. Här finns bra förvaring i två platsbyggda garderober, kapphylla och stång med krokar.

KÖK
Välplanerat Marbodalkök, Slät vitmålad köksinredning, Vit laminatbänkskiva med nedsänkt diskho i rostfritt utförande. Kökets maskinella utrustning utgörs av integrerad kyl och frys, induktionshäll, ugn, inbyggd mikrovågsugn, spisfläkt och diskmaskin samtliga vitvaror fråm Electrolux.. Parkettgolv i ek. Vitmålade väggytor.

VARDAGSRUM
Intill köket ligger det vardagsrummet med utgång till balkong i österläge. Parkettgolv i ek och vitmålade väggytor.

SOVRUM
Stort sovrum med Parkettgolvs och vitmålade väggytor och härlig utsikt.

BADRUM
Fräscht, helkaklat badrum med toalett, kommod, spegelskåp, dusch samt tvättmaskin och torktumlare. Golvvärme. Dimbara spotlights i tak.

Dokument (pdf)

BRF Stadgar Brf Paviljongen Vallastaden 2016-12-02.pdf BRF Ekonomisk plan Brf Paviljongen.pdf Ekonomisk plan Brf Paviljongen Vallastaden Stadgar Brf Paviljongen Vallastaden 2016-12-02 6038505_1-312-5_2D_web Stadgar Brf Paviljongen Vallastaden 2016-12-02.pdf Ekonomisk plan Brf Paviljongen.pdf 6038505_1-312-5_2D_web 6038505_1-312-5_2D_web 6038505_1-312-5_2D_web

Bostadsfakta

Kommun

Linköping kommun.

Storlek

Boarea 48.7 kvm.

Rum

2 rum, varav 1 sovrum.

Lägenhetsnummer

D 1302

Våning / hiss

Våning 4 av 5.
Våningsplan 4 av 5.

Byggnad

Byggnadsår: 2016-2017
Byggnadstyp: Flerfamiljhus
Fönster: 3-glasfönster

Föreningen

Föreningens namn: Brf Paviljongen Vallastaden
Organisationsnummer: 769627-1308
Föreningsform: Bostadsrättsförening
Lägenhetsnummer: D 1302
Antal lägenheter: 92
Antal lokaler: 0

Föreningen består av 92 bostadsrätter i 6 flerfamiljshus.
Mer info finns på http://vallastaden.info/bostader och http://www.vallastaden2017.se

Parkering: Via Dukaten. Kolla www.dukaten.se/vallastaden

TV och bredband: TV/tele/internet: Bostadsrättsföreningen är ansluten till Utsikt Bredbands fibernät. Bostadsrättshavaren väljer själv tjänsteleverantör. Kostnad för detta betalas av bostadsrättshavaren.

Gemensamma utrymmen: Till lägenheten hör ett vindsförråd och ett förråd utanför lägenheten på loftgången. Cykelupphängningsanordning utanför lägenheten på loftgången.
Dessutom finns det förråd där cykel samt barnvagnar kan förvaras.
I Kvarteret finns ett Felleshus som är ett gemensamhetshus som man delar med de övriga i kvarteret.

Föreningens ekonomi

Se prognos i ekonomisk plan.

Internet

TV/tele/internet: Bostadsrättsföreningen är ansluten till Utsikt Bredbands fibernät. Bostadsrättshavaren väljer själv tjänsteleverantör. Kostnad för detta betalas av bostadsrättshavaren.

Månadsavgift

Avgift: 2 883 SEK / mån
Värme ingår i avgiften.
Avgift för Varmvatten schablonavgift 145 kr per månad.
Avgift för avfall tillkommer 75kr/mån
Avgift för el 170kr/mån
Avgift för försäkring 85kr/mån

Övrigt som ingår i avgiften

Värme
Värme ingår i avgiften.
Avgift för Varmvatten schablonavgift 145 kr per månad.
Avgift för avfall tillkommer 75kr/mån
Avgift för el 170kr/mån
Avgift för försäkring 85kr/mån

Driftskostnad

Alla ovanstående belopp rörande driftskostnad är angivna i SEK/mån om inget annat anges.

Ekonomi

Andel i föreningen: 1.4131 %
Pantsättningsavgift: 672 SEK
Överlåtelseavgift: 1568 SEK
Betalas av: Köpare

Uteplats

Uteplats 1: Loftgång, läge sydväst.
Uteplats 2: Balkong, läge nordost.

Bilplats

Bostadsrättshavarna har möjlighet att hyra parkering/garageplatser inom Vallastaden av Dukaten Parkering.
Föreningen har även tecknat avtal med Sunfleet Carsharing AB avseende bilpool, vilket möjliggör för bostadsrättshavarna att mot viss avgift hyra bil i bilpoolen.

Övrig viktig information
Budgivning

SkandiaMäklarnas budgivning följer gällande lag. Du som spekulant lämnar ditt bud till den ansvarige fastighetsmäklaren, som löpande redovisar alla bud till säljaren. Senast när förmedlingsuppdraget är avslutat överlämnar fastighetsmäklaren en budgivningslista till köpare och säljare med namn, kontaktuppgifter, bud, tidpunkt och eventuella villkor. Säljaren har alltid fri prövningsrätt och behöver inte sälja till den som lagt det högsta budet. Innan köpekontraktet är undertecknat av bägge parter har inget bindande avtal träffats. Om någon spekulant lämnar ett bud efter avslutad budgivning, men innan köpekontraktet undertecknats, är mäklaren skyldig att framföra detta bud till säljaren, som tar ställning till om budet skall beaktas.

Undersökningsplikt

Köparen har en långtgående undersökningsplikt. Fastighetens alla delar och funktioner ska undersökas. Köpare som inte har tillräckliga byggnadstekniska kunskaper bör anlita besiktningsman eller annan sakkunnig för undersökningen. Om symptom på fel finns utvidgas köparens undersökningsplikt. Säljaren svarar inte för fel och brister som köparen borde ha upptäckt vid en sådan undersökning av fastigheten som varit påkallad med hänsyn till fastighetens skick, den normala beskaffenheten hos jämförliga fastigheter samt omständigheterna vid köpet. Säljaren svarar inte heller för fel och brister som köparen borde ha räknat med eller borde ha förväntat sig med hänsyn till fastighetens ålder, pris, skick och användning. Säljarens uppgifter påverkar också omfattningen av undersökningsplikten. Om säljaren upplyser om misstänkt fel utökas undersökningsplikten. Om säljaren har lämnat uttryckliga utfästelser eller garantier som inte är för allmänt hållna ska köparen inte behöva undersöka sådana delar. För mer detaljerad information kontakta din lokala SkandiaMäklare, eller besök oss på www.skandiamaklarna.se

Energideklaration

Från och med årsskiftet 2008/2009 måste alla hus som säljs energideklareras. Deklarationen ska utföras tillsammans med en ackrediterad energiexpert och innehålla uppgifter om husets el- och värmeförbrukning, isolering och ventilation.

Kontakta din lokala SkandiaMäklare för mer information, eller besök oss på www.skandiamaklarna.se

Administrationsersättning för annonsering på Hemnet

För annons som publiceras utbetalar Hemnet Service HNS AB en ersättning till det publicerande mäklarkontoret.

Är du intresserad av denna bostad? Gör en intresseanmälan

Fyll i formuläret nedan för att göra en intresseanmälan på denna bostad. Våra mäklare kommer att kontakta dig via mail/telefon för uppföljning.

Ta del av vår integritetspolicy