Länk kopierad!
Bilder Redo

Visningar

Detta är en redo bostad. Kontakta mäklaren för mer information.
Läs mer om våra Redo-bostäder här.

Bevaka slutpriset

Fyll i dina uppgifter så skickar SkandiaMäklarna slutpriset till dig om säljaren och köparen godkänner det vid försäljningen.

Pris
1 495 000 SEK
Adress
Centrumvägen 2B, Centralt - Vagnhärad, Vagnhärad
Typ
Bostadsrättslägenhet
KVM
48 kvm
Avgift
2 814 SEK / mån
Rum
2 rum

Fin lägenhet med bra planlösning i nyskick

Välkommen till en central lägenhet i nyskick. Snyggt kök med tillhörande matplats, öppet mot vardagsrum. Stor och härlig balkong i soligt läge med utgång från vid vardagsrum. Sovrum med plats för dubbelsäng. Lägenheten ligger mycket centralt i Vagnhärad med gångavstånd både till förskolor, skola, simhall, köpcentrum och kommunikationer. Från Vagnhärads station går både regionaltåg till Stockholm C och Norrköping/Linköping samt den populära pendlarbussen "Trosabussen" som går till Liljeholmen.
Till Södertälje går bussar med Linjetrafik.
Närheten till både Skavsta och Arlanda gör att Vagnhärad har ett mycket bra pendlarläge.
Till Trosa med närhet till hav och skärgårdsliv, finns fin cykelväg, ca 6 km

Beskrivning

Välkommen in! Väggarna är genomgående vitmålade. I rummen finns 3-stavig ekparkett från Parador samt grått klinker i anslutning till lägenhetsdörren.

I hallen finns garderob samt möjlighet till avhängning. Köket är från Ballingslöv, med lucka "Solid" i vitt. Vitvaror i vitt; Spishäll, inbyggnadsugn, kyl/frys, spisfläkt och diskmaskin. Bänkskiva i laminat och stänkskydd i form av kakel. Vardagsrummet är är ljust och är i anslutning till matplats och kök samt utgång till den stora balkongen.

Badrummet är helkaklat med klinker och kakel och golvvärme. Kombinationsmaskin tvätt/torktumlare. Vit handfatskommod från Ballingslöv, hörndusch med glasdörrar. Spotlight i taket för bra belysning.

Välkommen till ditt nästa boende där allt är fräscht och i hög standard!

Dokument (pdf)

Planritningar STADGAR Brf Valhall 20180420.pdf Brf Valhall Årsredovisning 2017 sign.pdf

Bostadsfakta

Kommun

Trosa kommun, Skattesats 33.64%.

Församling

Trosa.

Storlek

Boarea 48 kvm.

Rum

2 rum, varav 1 sovrum.

Lägenhetsnummer

1102

Våning / hiss

Våning 2 av 2.
Hiss finns ej.

Byggnad

Byggnadstyp: 2 plan
Fönster: 3-glasfönster
Ventilation: Mekanisk frånluft

Uppvärmning och el

Uppvärmningssystem: Fjärrvärme via Statkraft
Elförbrukning: 4 500 kWh/år.

Föreningen

Föreningens namn: Brf Valhall
Föreningsform: Bostadsrättsförening
Lägenhetsnummer: 1102
Antal lägenheter: 18
Antal lokaler: 0

Internet

TV, Telefoni och Internet via fiber, TroFi

Månadsavgift

Avgift: 2 814 SEK / mån
I avgiften ingår värme, VA

Driftskostnad

1 046 SEK varav:
Försäkring: 106 SEK
Elektricitet: 500 SEK
Övrigt: 440 SEK

Övriga kostnader om 440 kr innefattar tv-bredband: 290 kr, garage/parkering: 150 kr.

Alla ovanstående belopp rörande driftskostnad är angivna i SEK/mån om inget annat anges.

Ekonomi

Andel i föreningen: 4.761 %
Andel av årsavgiften: 4.561 %
Betalas av: Köpare
Lägenheten är pantsatt. Detta innebär att nuvarande ägare har lån som belastar bostadsrätten. Dessa löses på tillträdesdagen.

Uteplats

Till lägenheten hör en balkong.

Bilplats

Parkeringsplats följer med lägenheten.

Övriga utrymmen

Det finns förråd om ca 3 kvm i en fristående byggnad på gården och ett gemensamt allhus "Valhall" om ca 70 kvm inrett med gästrum, dusch/WC, kök och allrum. Kommer att kunna hyras för BRF medlemmar. Prel kostnad ca 500 kr/ggn. "Valhall" tillhöra bostadsrättsföreningen och kommer bara ges möjlighet för medlemmarna att nyttja. Kanske för övernattande gäster, den större festen eller för andra trevliga aktiviteter.

Övrig viktig information
Budgivning

SkandiaMäklarnas budgivning följer gällande lag. Du som spekulant lämnar ditt bud till den ansvarige fastighetsmäklaren, som löpande redovisar alla bud till säljaren. Senast när förmedlingsuppdraget är avslutat överlämnar fastighetsmäklaren en budgivningslista till köpare och säljare med namn, kontaktuppgifter, bud, tidpunkt och eventuella villkor. Säljaren har alltid fri prövningsrätt och behöver inte sälja till den som lagt det högsta budet. Innan köpekontraktet är undertecknat av bägge parter har inget bindande avtal träffats. Om någon spekulant lämnar ett bud efter avslutad budgivning, men innan köpekontraktet undertecknats, är mäklaren skyldig att framföra detta bud till säljaren, som tar ställning till om budet skall beaktas.

Undersökningsplikt

Köparen har en långtgående undersökningsplikt. Fastighetens alla delar och funktioner ska undersökas. Köpare som inte har tillräckliga byggnadstekniska kunskaper bör anlita besiktningsman eller annan sakkunnig för undersökningen. Om symptom på fel finns utvidgas köparens undersökningsplikt. Säljaren svarar inte för fel och brister som köparen borde ha upptäckt vid en sådan undersökning av fastigheten som varit påkallad med hänsyn till fastighetens skick, den normala beskaffenheten hos jämförliga fastigheter samt omständigheterna vid köpet. Säljaren svarar inte heller för fel och brister som köparen borde ha räknat med eller borde ha förväntat sig med hänsyn till fastighetens ålder, pris, skick och användning. Säljarens uppgifter påverkar också omfattningen av undersökningsplikten. Om säljaren upplyser om misstänkt fel utökas undersökningsplikten. Om säljaren har lämnat uttryckliga utfästelser eller garantier som inte är för allmänt hållna ska köparen inte behöva undersöka sådana delar. För mer detaljerad information kontakta din lokala SkandiaMäklare, eller besök oss på www.skandiamaklarna.se

Energideklaration

Från och med årsskiftet 2008/2009 måste alla hus som säljs energideklareras. Deklarationen ska utföras tillsammans med en ackrediterad energiexpert och innehålla uppgifter om husets el- och värmeförbrukning, isolering och ventilation.

Kontakta din lokala SkandiaMäklare för mer information, eller besök oss på www.skandiamaklarna.se

Administrationsersättning för annonsering på Hemnet

För annons som publiceras utbetalar Hemnet Service HNS AB en ersättning till det publicerande mäklarkontoret.

Är du intresserad av denna bostad? Gör en intresseanmälan

Fyll i formuläret nedan för att göra en intresseanmälan på denna bostad. Våra mäklare kommer att kontakta dig via mail/telefon för uppföljning.

Ta del av vår integritetspolicy