Detta objekt är sålt

Men vi har många andra objekt i området som kan vara av intresse. Klicka här.

Sålt

Detta objekt är sålt. Kontakta mäklaren för mer information eller kostnadsfri rådgivning och värdering av din bostad.
Pris
Kontakta mäklaren för mer information
Adress
Holmgårdsvägen 2C, Solgård, Huddinge
Typ
Bostadsrättslägenhet
KVM
20 kvm, biarea 13 kvm
Avgift
1 983 SEK / mån
Rum
1 rum

Modernt attefalls-hus med väl tilltagen uteplats i perfekt solläge!

Välkomna till ett unikt boende!

I lugna och naturnära området Solgård finner ni denna charmiga bostadsrättslägenhet med egen uteplats där soffgrupp, grill och matplats för 6-8 personer får rum! Med Huddinge Centrum ca. 5 minuter bort (kort promenad och buss) är alltid service och kommunikationer nära.

Bostaden presenteras på följande vis:
Bostadsytan består av ett nedre plan (20 kvm) med en välutrustad köksdel, ett allrum med plats för matplats och soffa samt ett helkaklat badrum med golvvärme. Den mysiga loftvåningen rymmer en dubbelsäng och har goda förvaringsmöjligheter!

Köksdelen från danska HTH är elegant inredd med praktisk utrustning av hög kvalité. Här finns kyl och frys, praktisk arbetsbänk, diskmaskin och en kombinationsmaskin för tvätt och tork. Här finner ni även en köksö med praktiskt inbyggd förvaring! Nedre plan har i solens riktning fönster från golv till tak som blickar ut mot den insynsskyddade uteplatsen vilket ger lägenheten ett fantastiskt ljus!

Loftvåningen (13 kvm) har öppen rymd mot nedre plan och när det är dags att sova finns det praktiska solskyddspersienner inbyggda i de stora fönsterna för att dämpa ljusinsläppet.

Uteplatsen om ca 75 kvadratmeter är försedd med trädäck hela vägen runt huset, segeldukar på framsidan är uppsatta för att ge dig möjligheten att välja en plats antingen i solen eller i skuggan, det finns dessutom en elektronisk markis. Vidare så finns det plats för grill,stor matplats och utemöbler. På husets gavel finner ni planteringar som ger uteplatsen naturgröna inslag.

En bostadsrätt utöver det vanliga för dig som söker ett modernt boende med all praktisk utrustning och på samma gång vill kunna njuta av en egen uteplats med närhet till natur.

Ett hem utöver det vanliga!

Kontakta mig för en kostnadsfri värdering

STEG
1
2
3
4

Påbörja din kostnadsfria värdering här

Ta del av vår integritetspolicy

STEG
1
2
3
4

Påbörja din kostnadsfria värdering här

Ta del av vår integritetspolicy

STEG
1
2
3
4

Påbörja din kostnadsfria värdering här

Ta del av vår integritetspolicy

STEG
1
2
3
4

Påbörja din kostnadsfria värdering här

Ta del av vår integritetspolicy