Länk kopierad!
Bilder Redo

Visningar

Detta är en redo bostad. Kontakta mäklaren för mer information.
Läs mer om våra Redo-bostäder här.

Bevaka slutpriset

Fyll i dina uppgifter så skickar SkandiaMäklarna slutpriset till dig om säljaren och köparen godkänner det vid försäljningen.

Pris
1 795 000 SEK
Adress
Holmgårdsvägen 2C, Solgård, Huddinge
Typ
Bostadsrättslägenhet
KVM
20 kvm, biarea 13 kvm
Avgift
1 983 SEK / mån
Rum
1 rum

Intresseanmälan

Ta del av vår integritetspolicy

Modernt attefalls-hus med väl tilltagen uteplats i perfekt solläge!

Välkomna till ett unikt boende!

I lugna och naturnära området Solgård finner ni denna charmiga bostadsrättslägenhet med egen uteplats där soffgrupp, grill och matplats för 6-8 personer får rum! Med Huddinge Centrum ca. 5 minuter bort (kort promenad och buss) är alltid service och kommunikationer nära.

Bostaden presenteras på följande vis:
Bostadsytan består av ett nedre plan (20 kvm) med en välutrustad köksdel, ett allrum med plats för matplats och soffa samt ett helkaklat badrum med golvvärme. Den mysiga loftvåningen rymmer en dubbelsäng och har goda förvaringsmöjligheter!

Köksdelen från danska HTH är elegant inredd med praktisk utrustning av hög kvalité. Här finns kyl och frys, praktisk arbetsbänk, diskmaskin och en kombinationsmaskin för tvätt och tork. Här finner ni även en köksö med praktiskt inbyggd förvaring! Nedre plan har i solens riktning fönster från golv till tak som blickar ut mot den insynsskyddade uteplatsen vilket ger lägenheten ett fantastiskt ljus!

Loftvåningen (13 kvm) har öppen rymd mot nedre plan och när det är dags att sova finns det praktiska solskyddspersienner inbyggda i de stora fönsterna för att dämpa ljusinsläppet.

Uteplatsen om ca 75 kvadratmeter är försedd med trädäck hela vägen runt huset, segeldukar på framsidan är uppsatta för att ge dig möjligheten att välja en plats antingen i solen eller i skuggan, det finns dessutom en elektronisk markis. Vidare så finns det plats för grill,stor matplats och utemöbler. På husets gavel finner ni planteringar som ger uteplatsen naturgröna inslag.

En bostadsrätt utöver det vanliga för dig som söker ett modernt boende med all praktisk utrustning och på samma gång vill kunna njuta av en egen uteplats med närhet till natur.

Ett hem utöver det vanliga!

Beskrivning

NEDRE PLAN:

Nedre plan är stilfullt inredd med vitmålade väggar och ljus betsad ekparkett, i den praktiska och minimalistiskt inspirerade köksdelen från danska HTH finns spishäll med fläkt, kombinerad kyl och frys, samt en kombimaskin för tvätt och tork. Utöver detta finner ni här en köksö med både diskmaskin och inbyggd förvaring.

Med öppen planlösning mot köket ligger en social yta som passar väl för matplats och tv-hörna. Mot baksidan sitter två stora fönster som ger hela bostaden ett vackert naturligt ljus.

Vidare på nedre plan finner ni ett helkaklat badrum utrustat med dusch, wc, golvvärme och spotlights i taket.

LOFTVÅNING

En trappa upp hittar vi den mysiga loftvåningen med plats för en dubbelsäng, här finns även 5 st förvaringsskåp mot den inre väggen samt ett förrådsutrymme placerat ovanför badrummet.

UTEPLATS
Till den här bostaden hör en unik trädäckad uteplats som sträcker sig runt hela huset. Här finns det plats för soffgrupp, grill och en större matplats för 6-8 personer. Både segeldukar och en elektronisk markis finns för att även hitta en plats i skuggan. Ni finner dessutom längs ena hussidan blomlådor med goda planteringsmöjligheter. Med perfekt solläge och flertalet spotlights är detta den perfekta sociala platsen för både dagen och kvällen!

Dokument (pdf)

Planritningar Stadgar.pdf Årsredovisning 2018.pdf

Bostadsfakta

Kommun

Huddinge kommun.

Storlek

Boarea 20 kvm, biarea 13 kvm. (20 + 13 kvm enligt mäklarbild).

Rum

1 rum, varav 1 sovrum.

Lägenhetsnummer

6

Våning / hiss

Hiss finns ej.

Byggnad

Byggnadsår: 2016
Byggnadstyp: 1 plan med loftvåning
Fönster: 3-glasfönster
Ventilation: Luftvärmepump (Diakin Inverter)
Övrigt: Varmvattenberedaren har en utökad kapacitet för totalt 4 personer.

Uppvärmning och el

Uppvärmningssystem: Luftvärmepump

Föreningen

Föreningens namn: Brf Rödingen 6
Föreningsform: Bostadsrättsförening
Lägenhetsnummer: 6
Antal lägenheter: 6
Antal lokaler: 0

Bostadsrätt förening i Solgård byggd 2016

Parkering: Gästparkering finns.

TV och bredband: TV och breband via telia fiber. Medlemmarna tecknar eget abonnemang.

Gemensamma utrymmen: Gästparkering i området. Förråd i området till varje bostad.

TV

Fiber-tv via Telia
(köparen tecknar eget abonnemang)

Internet

Fiber via Telia
(köparen tecknar eget abonnemang)

Månadsavgift

Avgift: 1 983 SEK / mån
Parkeringsplats, vatten och sophämtning ingår i avgiften.

Driftskostnad

816 SEK varav:
Uppvärmning: 333 SEK
Försäkring: 150 SEK
Elektricitet: 333 SEK

Alla ovanstående belopp rörande driftskostnad är angivna i SEK/mån om inget annat anges.

Ekonomi

Andel i föreningen: 8.34800 %
Andel av årsavgiften: 8.34807 %
Pantsättningsavgift: 455 SEK
Överlåtelseavgift: 1138 SEK
Betalas av: Köpare
Lägenheten är pantsatt. Detta innebär att nuvarande ägare har lån som belastar bostadsrätten. Dessa löses på tillträdesdagen.

Renoveringar

Nybyggd uteplats 2017, trädäck. ca 75-80 kvm (ingen kontrollerad uppgift)

Bilplats

Parkeringsplats på föreningens tomt, ingår i avgiften. Föreningen har gästparkering.

Övriga utrymmen

Förråd om ca 3,5 kvm.

Övrig viktig information
Budgivning

SkandiaMäklarnas budgivning följer gällande lag. Du som spekulant lämnar ditt bud till den ansvarige fastighetsmäklaren, som löpande redovisar alla bud till säljaren. Senast när förmedlingsuppdraget är avslutat överlämnar fastighetsmäklaren en budgivningslista till köpare och säljare med namn, kontaktuppgifter, bud, tidpunkt och eventuella villkor. Säljaren har alltid fri prövningsrätt och behöver inte sälja till den som lagt det högsta budet. Innan köpekontraktet är undertecknat av bägge parter har inget bindande avtal träffats. Om någon spekulant lämnar ett bud efter avslutad budgivning, men innan köpekontraktet undertecknats, är mäklaren skyldig att framföra detta bud till säljaren, som tar ställning till om budet skall beaktas.

Undersökningsplikt

Köparen har en långtgående undersökningsplikt. Fastighetens alla delar och funktioner ska undersökas. Köpare som inte har tillräckliga byggnadstekniska kunskaper bör anlita besiktningsman eller annan sakkunnig för undersökningen. Om symptom på fel finns utvidgas köparens undersökningsplikt. Säljaren svarar inte för fel och brister som köparen borde ha upptäckt vid en sådan undersökning av fastigheten som varit påkallad med hänsyn till fastighetens skick, den normala beskaffenheten hos jämförliga fastigheter samt omständigheterna vid köpet. Säljaren svarar inte heller för fel och brister som köparen borde ha räknat med eller borde ha förväntat sig med hänsyn till fastighetens ålder, pris, skick och användning. Säljarens uppgifter påverkar också omfattningen av undersökningsplikten. Om säljaren upplyser om misstänkt fel utökas undersökningsplikten. Om säljaren har lämnat uttryckliga utfästelser eller garantier som inte är för allmänt hållna ska köparen inte behöva undersöka sådana delar. För mer detaljerad information kontakta din lokala SkandiaMäklare, eller besök oss på www.skandiamaklarna.se

Energideklaration

Från och med årsskiftet 2008/2009 måste alla hus som säljs energideklareras. Deklarationen ska utföras tillsammans med en ackrediterad energiexpert och innehålla uppgifter om husets el- och värmeförbrukning, isolering och ventilation.

Kontakta din lokala SkandiaMäklare för mer information, eller besök oss på www.skandiamaklarna.se

Administrationsersättning för annonsering på Hemnet

För annons som publiceras utbetalar Hemnet Service HNS AB en ersättning till det publicerande mäklarkontoret.

Är du intresserad av denna bostad? Gör en intresseanmälan

Fyll i formuläret nedan för att göra en intresseanmälan på denna bostad. Våra mäklare kommer att kontakta dig via mail/telefon för uppföljning.

Ta del av vår integritetspolicy