Visningar

mån 23 jul 18:30 - 19:00
Bokad visning. Anmälan krävs.
Pris
1 895 000 SEK
Adress
Slussplan 3B, Slussen, Malmö
Typ
Bostadsrättslägenhet
KVM
40 kvm
Avgift
2 655 SEK / mån
Rum
1 rum

Intresseanmälan

Ta del av vår integritetspolicy

Toppmodern etta med stor balkong i bästa söderläge

Låt mig presentera denna välplanerade etta mitt i centrala Malmö!
Fastigheten byggdes 2013 och innehar alla de bekvämligheter som den moderna vardagen kräver. Bostaden är belägen på våning fyra med en stor balkong om hela 9 kvm som vetter ut mot söder med härlig utsikt över kanalen. Lägenheten erbjuder förutom ett stort badrum med tvättmöjligheter även gott om plats för både soffgrupp och matplats. Tack vare den smarta planlösningen finns det även ett naturligt utrymme för en större dubbelsäng.

Detta är en perfekt lägenhet för dig som önskar något mindre med låg avgift och hög standard. Närhet till Malmö central samt Malmö Universitet gör detta till en utmärkt lägenhet för dig som ska studera eller jobbar på annan ort. I föreningen finns det även en gemensam bastu samt en övernattningslägenhet att hyra!

Via charmiga Drottningtorget promenerar du bekvämt till city och shoppinggatorna och de båda shoppingcentren Caroli och Entré finns även de på kort promenadavstånd. Det finns gott om restauranger, caféer och matbutiker i närområdet. Stadsbussar går regelbundet på flera ställen i närheten. För pendlaren, antingen med tåg eller regionbuss, finns så väl Centralstationen och Värnhemstorget bara några minuter bort.
Varmt välkomna!

Beskrivning

HALL:
Klinkergolv och vita väggar. I hallen finns det två garderober med skjutdörrar.

BADRUM:
Grått klinkergolv och helkaklade väggar i vitt. Badrummet är utrustat med WC, dusch med glasväggar, handfat med kommod, arbetsbänk, el-buren handdukstork samt en kombinerad tvättmaskin med tork.

KÖK:
Ekparkett och vita väggar. Kök från Vedum med vit köksinredning samt vitt kakel ovan arbetsbänk. Köket är utrustat med häll, ung, mikrovågsugn, diskmaskin samt kyl & frys. Alla vitvaror är från Siemens.

VARDAGSRUM:
Ekparkett och vita väggar. Rymligt vardagsrum med plats för både soffgrupp och matplats. Här finns även en sovplats om ca 4 kvm.

BALKONG:
Stor balkong om 9 kvm i bästa söderläge med en härlig utsikt över kanalen.

Dokument (pdf)

Planritningar Stadgar.pdf Energideklaration.pdf Årsredovisning 2017

Bostadsfakta

Kommun

Malmö kommun, Malmö S:t Johannes församling. Skattesats 32.95%.

Storlek

Boarea 40 kvm.

Rum

1 rum.

Lägenhetsnummer

21401

Våning / hiss

Våning 4 av 12.
Hiss finns.

Byggnad

Byggnadsår: 2013
Byggnadstyp: Flerfamiljhus
Fönster: 3-glasfönster
Ventilation: Mekanisk frånluft med återvinning
Övrigt:

Samtliga lägenheter är utrustade med kombimaskin eller tvättmaskin och torktumlare. Till lägenheten hör ett förråd.

På våning åtta i B-trappan finns en gästlägenhet med bastu samt övernattningsmöjlighet, tillhörande balkong och uteplats på våning sju.

Uppvärmning och el

Uppvärmningssystem: Fjärrvärme

Bostadsrättsförening

Föreningens namn: BRF Slussbron
Organisationsnummer: 769616-5484
Föreningsform: Bostadsrättsförening
Lägenhetsnummer: 21401
Antal lägenheter: 78
Antal lokaler: 3
I Brf Slussbron finns 78 lägenheter och 3 lokaler på våning 2 till 12 fördelat på adresserna Slussplan 3A & 3B. Huset byggdes 2013 och föreningen äger marken. Bredablick sköter den ekonomiska förvaltningen.

Besök gärna föreningens hemsida på: http://www.hemsidan.com/slussbron/

Föreningens ekonomi

Det finns i dagsläget inga beslutade avgiftsförändringar.

Föreningens renoveringar

Föreningen har installerat solceller på taket.

Energideklaration

Energiklass: D
Energiprestanda: 96 kWh/kvm år.

TV

Kabel-tv via Telia.

Internet

Bredband. Hastighet: 100 Mbit/s. Leverantör: Telia.

Månadsavgift

Avgift: 2 655 SEK / mån
Ingår: Värme, kallvatten, kabel-tv, IP telefoni och bredband (100 mbit). (Telias TripplePlay)

Föreningen har gemensam EL till en kostnad av 17 kr/månad plus individuell mätning av lägenhetens konsumtion som debiteras på ordinarie avgiftsavi per kvartal. För varmvattnet debiteras varje hushåll separat.

Driftskostnad

250 SEK varav:
Försäkring: 100 SEK
VA: 50 SEK
Elektricitet: 100 SEK

Alla ovanstående belopp rörande driftskostnad är angivna i SEK/mån om inget annat anges.

Ekonomi

Andel i föreningen: 0.85050 %
Pantsättningsavgift: 455 SEK
Överlåtelseavgift: 1138 SEK
Betalas av: Köpare

Uteplats

Balkong om ca 9 m², läge söder.

Bilplats

På 2 våningar under mark (-1 och -2) finns garaget med plats för 56 bilar, 4 MC och cyklar. Kösystem tillämpas. Går att hyra för ca 900 kr/mån. I övrigt råder boendeparkering och fri parkering mellan 18:00 och 09:00 samt på helger i området.

Övrig viktig information
Budgivning

SkandiaMäklarnas budgivning följer gällande lag. Du som spekulant lämnar ditt bud till den ansvarige fastighetsmäklaren, som löpande redovisar alla bud till säljaren. Som utgångspunkt redovisas alla bud även till budgivare och spekulanter. Säljarens lagstadgade rätt att besluta om att inte alla bud ska redovisas under budgivningsprocessen gör dock att avvikelser kring denna utgångspunkt kan förekomma. Senast när förmedlingsuppdraget är avslutat överlämnar fastighetsmäklaren en budgivningslista till köpare och säljare med namn, kontaktuppgifter, bud, tidpunkt och eventuella villkor. Säljaren har alltid fri prövningsrätt och behöver inte sälja till den som lagt det högsta budet. Innan köpekontraktet är undertecknat av bägge parter har inget bindande avtal träffats. Om någon spekulant lämnar ett bud efter avslutad budgivning, men innan köpekontraktet undertecknats, är mäklaren skyldig att framföra detta bud till säljaren, som tar ställning till om budet skall beaktas.

Undersökningsplikt

Köparen har en långtgående undersökningsplikt. Fastighetens alla delar och funktioner ska undersökas. Köpare som inte har tillräckliga byggnadstekniska kunskaper bör anlita besiktningsman eller annan sakkunnig för undersökningen. Om symptom på fel finns utvidgas köparens undersökningsplikt. Säljaren svarar inte för fel och brister som köparen borde ha upptäckt vid en sådan undersökning av fastigheten som varit påkallad med hänsyn till fastighetens skick, den normala beskaffenheten hos jämförliga fastigheter samt omständigheterna vid köpet. Säljaren svarar inte heller för fel och brister som köparen borde ha räknat med eller borde ha förväntat sig med hänsyn till fastighetens ålder, pris, skick och användning. Säljarens uppgifter påverkar också omfattningen av undersökningsplikten. Om säljaren upplyser om misstänkt fel utökas undersökningsplikten. Om säljaren har lämnat uttryckliga utfästelser eller garantier som inte är för allmänt hållna ska köparen inte behöva undersöka sådana delar. För mer detaljerad information kontakta din lokala SkandiaMäklare, eller besök oss på www.skandiamaklarna.se

Energideklaration

Från och med årsskiftet 2008/2009 måste alla hus som säljs energideklareras. Deklarationen ska utföras tillsammans med en ackrediterad energiexpert och innehålla uppgifter om husets el- och värmeförbrukning, isolering och ventilation.

Kontakta din lokala SkandiaMäklare för mer information, eller besök oss på www.skandiamaklarna.se

Administrationsersättning för annonsering på Hemnet

För annons som publiceras utbetalar Hemnet Service HNS AB en ersättning till det publicerande mäklarkontoret.

Är du intresserad av denna bostad? Gör en intresseanmälan

Fyll i formuläret nedan för att göra en intresseanmälan på denna bostad. Våra mäklare kommer att kontakta dig via mail/telefon för uppföljning.

Ta del av vår integritetspolicy

HitCounter