Detta objekt är sålt

Men vi har många andra objekt i området som kan vara av intresse. Klicka här.

Sålt

Detta objekt är sålt. Kontakta mäklaren för mer information eller kostnadsfri rådgivning och värdering av din bostad.
Pris
Kontakta mäklaren för mer information
Adress
Slussplan 3B, Slussen, Malmö
Typ
Bostadsrättslägenhet
KVM
40 kvm
Avgift
2 655 SEK / mån
Rum
1 rum

Toppmodern etta med stor balkong i bästa söderläge

Låt mig presentera denna välplanerade etta mitt i centrala Malmö!
Fastigheten byggdes 2013 och innehar alla de bekvämligheter som den moderna vardagen kräver. Bostaden är belägen på våning fyra med en stor balkong om hela 9 kvm som vetter ut mot söder med härlig utsikt över kanalen. Lägenheten erbjuder förutom ett stort badrum med tvättmöjligheter även gott om plats för både soffgrupp och matplats. Tack vare den smarta planlösningen finns det även ett naturligt utrymme för en större dubbelsäng.

Detta är en perfekt lägenhet för dig som önskar något mindre med låg avgift och hög standard. Närhet till Malmö central samt Malmö Universitet gör detta till en utmärkt lägenhet för dig som ska studera eller jobbar på annan ort. I föreningen finns det även en gemensam bastu samt en övernattningslägenhet att hyra!

Via charmiga Drottningtorget promenerar du bekvämt till city och shoppinggatorna och de båda shoppingcentren Caroli och Entré finns även de på kort promenadavstånd. Det finns gott om restauranger, caféer och matbutiker i närområdet. Stadsbussar går regelbundet på flera ställen i närheten. För pendlaren, antingen med tåg eller regionbuss, finns så väl Centralstationen och Värnhemstorget bara några minuter bort.
Varmt välkomna!

Kontakta mig för en kostnadsfri värdering

Ta del av vår integritetspolicy