Visningar

Säljaren önskar att du kontaktar mäklaren för visning.
Pris
2 395 000 SEK / utgångspris
Adress
Råbyvägen 38, Kvarngärdet, Uppsala
Typ
Bostadsrättslägenhet
KVM
68.5 kvm
Avgift
3 758 SEK / mån
Rum
2 rum

Intresseanmälan

Ta del av vår integritetspolicy

Rymlig tvåa (möjlig trea) högt upp i huset

Välkommen hem till en välskött tvåa (möjlig trea) på vån 4 av 5 med öppen och social planlösning, två balkonger och gott om förvaring.

Med hiss från markplan når du denna bostad på fjärde våningen. Här möts du av en praktisk hall med gott om förvaringsmöjligheter. På hallens vänstra sida når du bostadens förråd vilket är stort nog att användas som kontor. Vidare genom hallen når du vardagsrum och kök i en luftig, öppen planlösning. Vardagsrummet leder ut till bostadens inglasade balkong i läge nordöst. Det välutrustade köket har gott om såväl bänkyta som skåpförvaring och erbjuder modern köksutrustning i rostfritt material. Plats för matbord finns invid de stora fönsterpartierna. Bostadens badrum är helkaklat med tvättmaskin, torktumlare och duschhörna med vikbara väggar i frostat glas. Intill badrummet finns en praktisk klädkammare där det även finns gott om förvaringsmöjligheter. Bostadens sovrum är väl tilltaget och har två garderober i nisch, stort fönsterparti samt utgång till balkong i läge sydväst.

Det geografiska läget vittnar också om bekvämlighet. Från bostaden är det promenadavstånd till centrum och resecentrum, vilket kompletteras väl med busshållplatser och fina cykelstråk strax utanför porten. Direkt närhet till E4:an finns via Tycho Hedéns väg genom norra påfarten för de som bilpendlar. I bostadens närområde finns dessutom ett brett serviceutbud som gym, restauranger samt Kvarnengallerian med ICA-butik, systembolag och apotek m.m. Därtill finns även närhet till Kapellgärdsparkens vida gräsytor och lummiga parkområde.

Välkommen hem!

Beskrivning

HALL
Praktisk hall med plats för garderob om så önskas. Här möts du av det fina parkettgolvet som även fortsätter genom bostadens övriga rum.

KONTOR/FÖRRÅD
Rymligt rum med garderob som i nuläget används som kontor. Det går naturligtvis bra att använda rummet som klädkammare alt. förråd.

VARDAGSRUM
Härligt rymligt och öppet vardagsrum med flera stora fönster. Här finns gott om möbleringsmöjligheter samt utgång till den inglasade balkongen. Vardagsrummet och köket i öppen planlösning - vilket tillsammans med tillgång till balkongen gör detta till en utmärkt bostad för dem som gillar att bjuda över familj och vänner.

INGLASAD BALKONG
Mysig helinglasad balkong med plats för loungemöbler eller matbord för flera personer. Denna balkong når du via helglasad dörr från vardagsrummet. Läge nordöst vilket innebär morgonsol.

KÖK
Genomtänkt hörnkök med gott om såväl bänkyta som skåpförvaring. Köket är utrustat med integrerad ugn, integrerad mikro, kyl i fullhöjd, frys i fullhöjd, induktionshäll, integrerad diskmaskin samt integrerad köksfläkt. I direktanslutning till köket finns en ypperlig plats för matbord invid de stora fönsterpartierna.

BADRUM
Helkaklat och välutrustat badrum med tvättmaskin och torktumlare med en bänkyta ovanför. Dusch med vikbara väggar i frostat glas, golvvärme, handdukstork, två väggskåp, ett spegelskåp, wc, samt ett tvättställ med kommod. Gott om både förvaring och bekvämligheter med andra ord.

KLÄDKAMMARE
I passagen mittemot badrummet finner du en rejäl klädkammare med gott om förvaring.

SOVRUM
Stort sovrum med gott om plats för en dubbelsäng. Här finns dubbelgarderob i nisch, stort fönsterparti samt utgång till bostadens andra balkong.

BALKONG
Öppen balkong med utsikt över innergården. Plats finns för cafébord eller loungemöbler. Balkongen når du genom helglasad dörr från sovrummet. Läge sydväst vilket innebär både eftermiddag och kvällssol.

Dokument (pdf)

Planritningar Stadgar Årsredovisning 2017 Energideklarataion.pdf

Bostadsfakta

Kommun

KVARNGÄRDET 67:2, Uppsala kommun,

Storlek

Boarea 68.5 kvm. Areauppgifter enligt säljaren och bostadsrättsföreningen.

Rum

2 rum, varav 1-2 sovrum.

Lägenhetsnummer

5501

Våning / hiss

Våning 4 av 5.
Hiss finns.
Hiss från markplan.

Byggnad

Byggnadsår: 2014
Byggnadstyp: Flerfamiljhus

Uppvärmning och el

Uppvärmningssystem: Fjärrvärme

Föreningen

Föreningens namn: Brf Jaktfalken
Organisationsnummer: 769622-4570
Föreningsform: Bostadsrättsförening
Lägenhetsnummer: 5501
Antal lägenheter: 65
Antal lokaler: 1
I föreningen finns totalt 65 lägenheter samt 1 st. gemensamhetslokal som delas med BRF Tornfalken.
Föreningen har följande lägenhetsfördelning:
8 st 1 rum och kök
19 st 2 rum och kök
24 st 3 rum och kök
10 st 4 rum och kök
4 st 5 rum och kök

Föreningens ekonomi

I nuläget finns det inga planerade avgiftsändringar (Kontrollerat 2017-03-08).

Föreningens renoveringar

Inga planerade renoveringar. (Kontrollerat 2017-03-08).

Energideklaration

Energiklass: D
Energiprestanda: 101 kWh/kvm år.
Status: Utförd

TV

Kabel-tv via Telia ingår i månadsavgiften.

Internet

Bredband via Telia ingår i månadsavgiften.

Månadsavgift

Avgift: 3 758 SEK / mån
I månadsavgiften ingår värme, kallvatten samt Telia Triple-play (kabel-tv, bredband och ip-telefoni).

Driftskostnad

250 SEK varav:
Försäkring: 150 SEK
VA: 100 SEK
Observera att schablonvärden har använts.

Alla ovanstående belopp rörande driftskostnad är angivna i SEK/mån om inget annat anges.

Ekonomi

Andel i föreningen: 1.43947 %
Andel av årsavgiften: 1.41381 %
Lägenheten är pantsatt. Detta innebär att nuvarande ägare har lån som belastar bostadsrätten. Dessa löses på tillträdesdagen.

Uteplats

Två balkonger, en inglasad i läge nordöst och en öppen i läge sydväst.

Övriga utrymmen

Cykelrum och barnvagnsrum finns i källarplan.

Det finns ett övernattningsrum på Råbyvägen 22 vilket kan bokas för 200kr/dygnet.

Bilplats

Det finns 45 st garageplatser som hyrs för 800 kr/mån. Separat kösystem tillämpas.

I nuläget är det INGEN KÖ.

(Uppgifter kontrollerade 11/07-18).

Övrig viktig information
Budgivning

SkandiaMäklarnas budgivning följer gällande lag. Du som spekulant lämnar ditt bud till den ansvarige fastighetsmäklaren, som löpande redovisar alla bud till säljaren. Som utgångspunkt redovisas alla bud även till budgivare och spekulanter. Säljarens lagstadgade rätt att besluta om att inte alla bud ska redovisas under budgivningsprocessen gör dock att avvikelser kring denna utgångspunkt kan förekomma. Senast när förmedlingsuppdraget är avslutat överlämnar fastighetsmäklaren en budgivningslista till köpare och säljare med namn, kontaktuppgifter, bud, tidpunkt och eventuella villkor. Säljaren har alltid fri prövningsrätt och behöver inte sälja till den som lagt det högsta budet. Innan köpekontraktet är undertecknat av bägge parter har inget bindande avtal träffats. Om någon spekulant lämnar ett bud efter avslutad budgivning, men innan köpekontraktet undertecknats, är mäklaren skyldig att framföra detta bud till säljaren, som tar ställning till om budet skall beaktas.

Undersökningsplikt

Köparen har en långtgående undersökningsplikt. Fastighetens alla delar och funktioner ska undersökas. Köpare som inte har tillräckliga byggnadstekniska kunskaper bör anlita besiktningsman eller annan sakkunnig för undersökningen. Om symptom på fel finns utvidgas köparens undersökningsplikt. Säljaren svarar inte för fel och brister som köparen borde ha upptäckt vid en sådan undersökning av fastigheten som varit påkallad med hänsyn till fastighetens skick, den normala beskaffenheten hos jämförliga fastigheter samt omständigheterna vid köpet. Säljaren svarar inte heller för fel och brister som köparen borde ha räknat med eller borde ha förväntat sig med hänsyn till fastighetens ålder, pris, skick och användning. Säljarens uppgifter påverkar också omfattningen av undersökningsplikten. Om säljaren upplyser om misstänkt fel utökas undersökningsplikten. Om säljaren har lämnat uttryckliga utfästelser eller garantier som inte är för allmänt hållna ska köparen inte behöva undersöka sådana delar. För mer detaljerad information kontakta din lokala SkandiaMäklare, eller besök oss på www.skandiamaklarna.se

Energideklaration

Från och med årsskiftet 2008/2009 måste alla hus som säljs energideklareras. Deklarationen ska utföras tillsammans med en ackrediterad energiexpert och innehålla uppgifter om husets el- och värmeförbrukning, isolering och ventilation.

Kontakta din lokala SkandiaMäklare för mer information, eller besök oss på www.skandiamaklarna.se

Administrationsersättning för annonsering på Hemnet

För annons som publiceras utbetalar Hemnet Service HNS AB en ersättning till det publicerande mäklarkontoret.

Är du intresserad av denna bostad? Gör en intresseanmälan

Fyll i formuläret nedan för att göra en intresseanmälan på denna bostad. Våra mäklare kommer att kontakta dig via mail/telefon för uppföljning.

Ta del av vår integritetspolicy

HitCounter