Visningar

sön 16 dec
Kontakta Mäklaren för tidsbokning!
Pris
615 000 SEK
Adress
Jönköpingsgatan 42a, Husensjö, Helsingborg
Typ
Bostadsrättslägenhet
KVM
26.5 kvm
Avgift
2 148 SEK / mån
Rum
1 rum

Intresseanmälan

Ta del av vår integritetspolicy

Välplanerad 1:a på Husensjö!

Välkommen till denna rymliga 1:a med sovalkov och balkong. Lägenheten är utrustad med en renoverad kokvrå samt ett kaklat badrum med dusch! I källaren finns förråd och modern tvättstuga. Här bor du i närheten av livsmedelsbutik och andra bekvämligheter och med goda busskommunikationer till centrala Helsingborg. Stabil förening med väl underhållna fastigheter. Välkommen att höra av dig för att boka visning!

Beskrivning

HALL
RUM med sovalkov och dörr till balkong.
KOKVRÅ med kylskåp, spishäll och fläkt.
BADRUM med kakel, klinker, handfat, toalett och dusch.

Dokument (pdf)

Planritningar Stadgar Brf Vanja i Helsingborg.pdf Brf Vanja årsredovisning 2017

Bostadsfakta

Kommun

Helsingborg kommun, Helsingborgs Gustav Adolf församling. Skattesats 32.17%.

Storlek

Boarea 26.5 kvm.

Rum

1 rum, varav 0 sovrum.

Lägenhetsnummer

11

Våning / hiss

Våning 2 av 3.
Hiss finns ej.

Byggnad

Byggnadstyp: Flerfamiljhus

Uppvärmning och el

Uppvärmningssystem: Fjärrvärme

Föreningen

Föreningens namn: Hsb Brf Vanja
Lägenhetsnummer: 11
Antal lägenheter: 120
Antal lokaler: 19
Bostadsrättsföreningen är ett privatbostadsföretag som bildades 1950. Föreningen äger fastigheterna Sebran 14 och Vanja 18 där man upplåter lägenheter, lokaler, garage samt parkeringsplatser. Inflyttning skedde år 1953. Föreningen har 120 bostadsrättslägenheter med en totalyta på 6.658,5 kvm, 1 bostadsrättslokal om 285 kvm, 6 affärslokaler och 13 mindre lokaler om 821,5 kvm. Föreningen har 34 garage och 38 parkeringsplatser.

Föreningens renoveringar

De senaste åren har föreningen bland annat genomfört stambyte med badrumsrenovering (2006), fönsterbyte (2010), renoverat utemiljön (2013 & 2015) samt renoverat garage- och parkeringsplatser.

Kommande renoveringar:
Renovering av balkonger
Fogar på fasader

TV

Comhem

Internet

Comhem

Månadsavgift

Avgift: 2 148 SEK / mån

Övrigt som ingår i avgiften

Värme
Vatten
KabelTV

Driftskostnad

250 SEK varav:
Elektricitet: 250 SEK

Alla ovanstående belopp rörande driftskostnad är angivna i SEK/mån om inget annat anges.

Ekonomi

Andel i föreningen: 0.43014 %
Andel av årsavgiften: 0.43014 %

Uteplats

Balkong

Övriga utrymmen

Det finns källarförråd och tvättstuga.

Övrig viktig information
Budgivning

SkandiaMäklarnas budgivning följer gällande lag. Du som spekulant lämnar ditt bud till den ansvarige fastighetsmäklaren, som löpande redovisar alla bud till säljaren. Som utgångspunkt redovisas alla bud även till budgivare och spekulanter. Säljarens lagstadgade rätt att besluta om att inte alla bud ska redovisas under budgivningsprocessen gör dock att avvikelser kring denna utgångspunkt kan förekomma. Senast när förmedlingsuppdraget är avslutat överlämnar fastighetsmäklaren en budgivningslista till köpare och säljare med namn, kontaktuppgifter, bud, tidpunkt och eventuella villkor. Säljaren har alltid fri prövningsrätt och behöver inte sälja till den som lagt det högsta budet. Innan köpekontraktet är undertecknat av bägge parter har inget bindande avtal träffats. Om någon spekulant lämnar ett bud efter avslutad budgivning, men innan köpekontraktet undertecknats, är mäklaren skyldig att framföra detta bud till säljaren, som tar ställning till om budet skall beaktas.

Undersökningsplikt

Köparen har en långtgående undersökningsplikt. Fastighetens alla delar och funktioner ska undersökas. Köpare som inte har tillräckliga byggnadstekniska kunskaper bör anlita besiktningsman eller annan sakkunnig för undersökningen. Om symptom på fel finns utvidgas köparens undersökningsplikt. Säljaren svarar inte för fel och brister som köparen borde ha upptäckt vid en sådan undersökning av fastigheten som varit påkallad med hänsyn till fastighetens skick, den normala beskaffenheten hos jämförliga fastigheter samt omständigheterna vid köpet. Säljaren svarar inte heller för fel och brister som köparen borde ha räknat med eller borde ha förväntat sig med hänsyn till fastighetens ålder, pris, skick och användning. Säljarens uppgifter påverkar också omfattningen av undersökningsplikten. Om säljaren upplyser om misstänkt fel utökas undersökningsplikten. Om säljaren har lämnat uttryckliga utfästelser eller garantier som inte är för allmänt hållna ska köparen inte behöva undersöka sådana delar. För mer detaljerad information kontakta din lokala SkandiaMäklare, eller besök oss på www.skandiamaklarna.se

Energideklaration

Från och med årsskiftet 2008/2009 måste alla hus som säljs energideklareras. Deklarationen ska utföras tillsammans med en ackrediterad energiexpert och innehålla uppgifter om husets el- och värmeförbrukning, isolering och ventilation.

Kontakta din lokala SkandiaMäklare för mer information, eller besök oss på www.skandiamaklarna.se

Administrationsersättning för annonsering på Hemnet

För annons som publiceras utbetalar Hemnet Service HNS AB en ersättning till det publicerande mäklarkontoret.

Är du intresserad av denna bostad? Gör en intresseanmälan

Fyll i formuläret nedan för att göra en intresseanmälan på denna bostad. Våra mäklare kommer att kontakta dig via mail/telefon för uppföljning.

Ta del av vår integritetspolicy

HitCounter