Länk kopierad!
Bilder Redo

Visningar

Detta är en redo bostad. Kontakta mäklaren för mer information.
Läs mer om våra Redo-bostäder här.

Bevaka slutpriset

Fyll i dina uppgifter så skickar SkandiaMäklarna slutpriset till dig om säljaren och köparen godkänner det vid försäljningen.

Pris
1 895 000 SEK / utgångspris
Adress
Plommonvägen 2D, Tullinge Trädgårdsstad, Tullinge
Typ
Bostadsrättslägenhet
KVM
53.5 kvm
Avgift
4 072 SEK / mån
Rum
2 rum

Intresseanmälan

Ta del av vår integritetspolicy

Trivsam tvåa i lugnt område

Välkommen till andra våningen på Plommonvägen 2, där vi hittar denna trivsamma och välplanerade tvåa på totalt ca 53,5 kvm. Här ryms ett rejält sovrum, ett helkaklat och fullt utrustat badrum och kök samt ett stort vardagsrum som badar i ljus från de vackra fönstrena i två väderstreck. Till lägenheten tillhör även ett förråd.

Välskött HSB-förening i ett mycket populärt område. Lägenheten ligger ett stenkast från Körsbärsparken och i närområdet finns flera förskolor och Trädgårdstorpsskolan med verksamhet från förskola till 9:an. Buss tar en vidare till Huddinge, Flemingsberg och Tullinge C där det finns matbutiker, service och vidare kommunikationer via fjärrtåg och pendeltåg.

Välkommen hem!

Beskrivning

HALL
Rymlig hall med ljus klinker i entrédelen som övergår i ekparkett. Bra förvaring i hatthylla direkt till höger om dörren, samt garderob och städskåp. Väggarna är tapetserade i ljusa färger.

BADRUM
Direkt till vänster om hallen finns lägenhetens helkaklade badrum med mörk klinker och ljus kakel. Badrummet är utrustat med handfat med kommod, spegelskåp, wc-stol, tvättmaskin (2017) och torktumlare. Dessutom finns duschhörna med vikbara glasdörrar, handdukstork och ett frostat vädringsfönster.

SOVRUM
På andra sidan hallen finns lägenhetens väl tilltagna sovrum med parkettgolv och ljusa tapeter. Här finns plats för stor dubbelsäng, skrivbord och övrig möblering efter tycke och smak. Bra med förvaring i en dubbelgarderob och en enkelgarderob.

KÖK
Vidare in i lägenheten finns lägenhetens kök och vardagsrum som ligger i öppen planlösning. Köket har vita luckor, ljust kakel samt bänkskiva i ek samt en rostfri diskbänk, och erbjuder gott om arbetsytor och förvaring. Den maskinella utrustningen utgörs av spis, spisfläkt, diskmaskin, mikrovågsugn samt kombinerad kyl/frys. Intill kylen finns ett stort skafferi.

VARDAGSRUM
Öppet och ljust med tapeter i ljusa kulörer och ekparkett. Dessutom så badar rummet i ljus tack vare totalt fyra fönster i två väderstreck. Här ryms en matplats för upp till 6?8 personer, samt en soffgrupp och mediamöbel efter tycke och smak.

Övrigt

Tullinge Trädgårdsstad är ett nytt modernt samhälle med ideér och principer efter den klassiska trädgårdsstaden som har spridit sig i flertalet länder i Europa och Norden.

Just Tullinge Trädgårdsstad har blivit omåttligt populärt bland de boende, mycket tack vare dess charmiga karaktär men även den trevliga gemenskap som har skapats.

Tanken med trädgårdsstaden är att kombinera det bästa ur stadens och landsbygdens bebyggelse. Stadskänsla från gator, torg och parker i kombination med service och verksamheter. Kvaliteér från landsbygden såsom grönska och egen trädgård till varje hushåll. Områdets charmiga utförande skall ge identitet och karaktär, men inte minst ett område med själ och hjärta.

Som huvudprincip gäller att en gemensam ordning gäller för gatubilden, det är den som håller samman bebyggelsen och ger den den identitet och karaktär, medan en större frihet gäller att gestalta, förändra, utveckla miljön på gårdssidan, den mer privata delen av samhället. Dvs. respektera den gemensamma gatumiljön för allas bästa och trevnad, kom loss med fantasin och drömmarna på gårdssidan.

Tullinge trädgårdsstad är ett mycket populärt område för folk i alla åldrar. I närheten så finns 3 stycken förskolor för de yngre barnen. Nya och populära Trädgårdstadsskolan finns inom ett par minuters promenad bort.

Kommunikationerna är goda och bussen från Trädgårdsstaden anpassas till pendeltågen för att resan skall gå snabbt och smidigt utan längre väntetider. Busshållsplatsen ligger runt knuten och du kan ta dig till Tullinge och Flemingsberg på ca 10 min. Från dessa platser går pendeltågen mot Såväl Stockholm C (21 min) som Södertälje (21 min). Till Huddinge sjukhus tar resan ca 5 min.

Tullinge Centrum har bland annat medborgarkontor, bank, apotek, vårdcentral, folktandvård, bibliotek och restauranger. Dessutom livsmedel, blommor, frisör, skomakeri/kem allmänna kommunikationer med mera.

Fritidssysselsättningar
För de som är intresserade av olika fritidssysselsättningar finns det mycket att välja mellan. Till exempel: idrottsplats, fotbollsplan, konstfrusen ishall, motionsspår, squash, boule, Stendalsbadet, kanotklubben, sjöscouter, närhet till Mälaren och naturligtvis Lida friluftsområde, allt med stor närhet.
Nej

Dokument (pdf)

Planritningar BRF Energideklaration Körsbärsvägen-Plommonvägen.pdf BRF Brf Norrgården - Stadgar.pdf BRF Brf Norrgården - Årsredovisning 2016.pdf BRF Brf Norrgården - Årsredovisning 2017.pdf

Bostadsfakta

Kommun

Lobelian 1, Botkyrka kommun, Skattesats 33.4%.

Församling

Botkyrka.

Storlek

Boarea 53.5 kvm. Areauppgifter enligt bostadsföreningen.

Rum

2 rum, varav 1 sovrum.

Lägenhetsnummer

32

Våning / hiss

Våning 2 av 2.
Hiss finns ej.

Byggnad

Byggnadsår: 2008
Byggnadstyp: Flerfamiljhus
Fönster: 3-glasfönster
Ventilation: Mekanisk frånluft

Uppvärmning och el

Uppvärmningssystem: Fjärrvärme

Föreningen

Föreningens namn: Brf Norrgården
Organisationsnummer: 769607-3217
Föreningsform: Bostadsrättsförening
Lägenhetsnummer: 32
Antal lägenheter: 40
Antal lokaler: 0

Föreningen äger fastigheten Lobelian 1 i vilken man upplåter bostadsrätter. Föreningens byggnader är uppförda 2008.

Parkering: Föreningen har totalt 40 parkeringsplatser, som går att hyra för 300 kr/mån. Till varje parkeringsplats finns elstolpe. Parkeringen förvaltas av HSB Södertörn.

TV och bredband: Lägenheterna är anslutna till ComHem, grundutbudet ingår i månadsavgiften. Bredband finns via Bredbandsbolaget, som också går ingår i avgiften.

Gemensamma utrymmen: Föreningen har ett gemensamt förråd/föreningslokal där styrelsen har sina möten och där föreningen har trädgårdsredskap.

Föreningens ekonomi

Föreningen har inte planerat höja avgiften i dagsläget (Avstämt med föreningen, 2/4 2018).

Föreningens renoveringar

Ommålning av husen kommer ske 2020.

Energideklaration

Status: Utförd
Energiförbrukning: 144 /per kvm (atemp) och år
Energideklarationsdatum: 2016-02-23

TV

ComHem, grundutbudet ingår i avgiften.

Internet

Bredbandsbolaget, ingår i avgiften.

Månadsavgift

Avgift: 4 072 SEK / mån
I avgiften ingår värme, vatten, grundutbud kabel-tv, bredband samt bostadsrättstillägg.

Driftskostnad

500 SEK varav:
Elektricitet: 500 SEK
Observera att driftkostnaden är individuell och kan variera beroende på avtal och förbrukning. Hemförsäkring tillkommer.

Alla ovanstående belopp rörande driftskostnad är angivna i SEK/mån om inget annat anges.

Ekonomi

Andel i föreningen: 2.00811 %
Andel av årsavgiften: 2.00811 %
Pantsättningsavgift: 465 SEK
Överlåtelseavgift: 1163 SEK
Betalas av: Säljare
Lägenheten är pantsatt. Detta innebär att nuvarande ägare har lån som belastar bostadsrätten. Dessa löses på tillträdesdagen.

Uteplats

Balkong vid entrén om ca 4 kvm med sol från morgon- och förmiddagssol.

Bilplats

Föreningen har totalt 40 parkeringsplatser som går att hyra för 300 kr/mån. För nuvarande kö.

Övriga utrymmen

Till varje lägenhet finns förråd i separat förrådsbyggnad intill husen.

Övrig viktig information
Budgivning

SkandiaMäklarnas budgivning följer gällande lag. Du som spekulant lämnar ditt bud till den ansvarige fastighetsmäklaren, som löpande redovisar alla bud till säljaren. Senast när förmedlingsuppdraget är avslutat överlämnar fastighetsmäklaren en budgivningslista till köpare och säljare med namn, kontaktuppgifter, bud, tidpunkt och eventuella villkor. Säljaren har alltid fri prövningsrätt och behöver inte sälja till den som lagt det högsta budet. Innan köpekontraktet är undertecknat av bägge parter har inget bindande avtal träffats. Om någon spekulant lämnar ett bud efter avslutad budgivning, men innan köpekontraktet undertecknats, är mäklaren skyldig att framföra detta bud till säljaren, som tar ställning till om budet skall beaktas.

Undersökningsplikt

Köparen har en långtgående undersökningsplikt. Fastighetens alla delar och funktioner ska undersökas. Köpare som inte har tillräckliga byggnadstekniska kunskaper bör anlita besiktningsman eller annan sakkunnig för undersökningen. Om symptom på fel finns utvidgas köparens undersökningsplikt. Säljaren svarar inte för fel och brister som köparen borde ha upptäckt vid en sådan undersökning av fastigheten som varit påkallad med hänsyn till fastighetens skick, den normala beskaffenheten hos jämförliga fastigheter samt omständigheterna vid köpet. Säljaren svarar inte heller för fel och brister som köparen borde ha räknat med eller borde ha förväntat sig med hänsyn till fastighetens ålder, pris, skick och användning. Säljarens uppgifter påverkar också omfattningen av undersökningsplikten. Om säljaren upplyser om misstänkt fel utökas undersökningsplikten. Om säljaren har lämnat uttryckliga utfästelser eller garantier som inte är för allmänt hållna ska köparen inte behöva undersöka sådana delar. För mer detaljerad information kontakta din lokala SkandiaMäklare, eller besök oss på www.skandiamaklarna.se

Energideklaration

Från och med årsskiftet 2008/2009 måste alla hus som säljs energideklareras. Deklarationen ska utföras tillsammans med en ackrediterad energiexpert och innehålla uppgifter om husets el- och värmeförbrukning, isolering och ventilation.

Kontakta din lokala SkandiaMäklare för mer information, eller besök oss på www.skandiamaklarna.se

Administrationsersättning för annonsering på Hemnet

För annons som publiceras utbetalar Hemnet Service HNS AB en ersättning till det publicerande mäklarkontoret.

Är du intresserad av denna bostad? Gör en intresseanmälan

Fyll i formuläret nedan för att göra en intresseanmälan på denna bostad. Våra mäklare kommer att kontakta dig via mail/telefon för uppföljning.

Ta del av vår integritetspolicy