Visningar

Säljaren önskar att du kontaktar mäklaren för visning.
Pris
1 995 000 SEK / Eller högst erbjudande.
Adress
Lilla Möllevångsgatan 8, Slottshöjden, Helsingborg
Typ
Bostadsrättslägenhet
KVM
77 kvm
Avgift
3 728 SEK / mån
Rum
2.5 rum

Intresseanmälan

Ta del av vår integritetspolicy

Magisk 2,5:a med läckra detaljer om 77kvm! Slottshöjden!

Varmt välkommen till en av Slottshöjdens kanske läckraste bostadsrätt. En genomgående fräsch och detaljrik bostad som med sina 77kvm erbjuder en praktisk och perfekt planlösning med 2,5 rum. Lägenheten har genomgått en näst intill totalrenovering 2016-18 där läckra materialval och färger skapat en magisk känsla i bostaden.

Väl inne i bostaden erbjuds ett stort vardagsrum med plats för större soffmöblemang, i anslutning till rummet finns ett biblioteksrum som avskärmas med en riktigt fin industriglasvägg. Rummet går även att användas som matsal för den som önskar. Köket är praktiskt och stilrent och erbjuder gott om förvaringsmöjligheter samt en inbyggd vinkyl. Vidare har vi ett större sovrum med egen klädkammare, samt ett nyrenoverat badrum med plats för egen tvättmaskin!

Här bor du i en stabil och välskött bostadsrättsförening med bra avgifter och god ekonomi. Föreningen delar gemensam en trevlig innergård med bland annat grillplats. Från ytterdörren når du centrum och Olympia med några minuters gångavstånd, perfekt för den som inte minst vill bo nära stadens utbud av restauranger, shopping och nöjesliv.

För mer information eller tidsbokning; Omar.Akkache@skandiamaklarna.se alt. 073-386 74 74. Varmt välkommen på visning, anmälan krävs!

Beskrivning

ENTRÉ/HALL
Avhängningmöjlighet direkt till höger. Bevarat vitnyanserat brädgolv som sträcker sig in till köket. Slätspacklade och vita väggar. Från hallen når vi badrummet till höger.

KÖKET
Renoverat kök från 2016 med vita köksluckor och en ljus bänkskiva. Fullutrustat kök med kyl/frys, diskmaskin, induktionshäll, köksfläkt, ugn och micro. Den läckra inbyggda vinkylen som stängs med industriglasfönster, skapar en magisk känsla i köket. I rummet ryms ett matbord för 2-4 personer.

BIBLIOTEK/MATSAL
Man-Cave, matsal eller bibliotek? Du bestämmer. Rummet är läckert och avskilt från vardagsrummet med hjälp av den läckra industriväggen. På golvet vilar ett vitlaserat fiskbensparkett som sträcker sig in till vardagsrummet och väggarna är delvis målade i läcker grå nyans.

VARDAGSRUM
Rymligt och riktigt stort vardagsrum med plats för större soffmöblemang samt annat tänkbart rumsmöblemang. Trevliga detaljer som bland annat takrosetter. Härligt rum med plats för större sociala tillställningar.

SOVRUM
Stort sovrum med fönster in mot innergården. Här får man plats en större dubbelsäng samt förvaringsmöblemang. Från sovrummet når vi även den praktiska klädkammaren.

BADRUM
Helkaklat badrum 2018 med bronsfärgat klinkergolv och vita kaklade väggar. Badrummet är utrustat med: duschdörrar, kommod, wc, golvvärme, spotlights samt förberett för tvättmaskin.

Dokument (pdf)

Stadgar Brf Uven 10 Energideklaration Brf Uven 10 Årsredovisning Brf Uven 10 2017

Bostadsfakta

Kommun

Helsingborg kommun, Helsingborgs Maria församling. Skattesats 32.17%.

Storlek

Boarea 77 kvm. Area enligt säljaren är 77kvm. Enligt fastighetsutdraget är dock boarean 75kvm..

Rum

2,5 rum, varav 1 sovrum.

Lägenhetsnummer

1002

Våning / hiss

Våning 1 av 5.
Halv trappa upp med minimal insyn.
Hiss finns ej.

Byggnad

Byggnadsår: 1936
Byggnadstyp: Flerfamiljhus

Bostadsrättsförening

Föreningens namn: Brf Uven 10
Organisationsnummer: 769622-2160
Föreningsform: Bostadsrättsförening
Lägenhetsnummer: 1002
Antal lägenheter: 17
Antal lokaler: 0

Energideklaration

Energiprestanda: 155 kWh/kvm år.
Status: Utförd

TV

Kabel-tv.

Internet

Bredband från Comhem.

Månadsavgift

Avgift: 3 728 SEK / mån
Ink. värme, vatten, tvättstuga, digital-tv, bredband samt bostadsrättstillägget för hemförsäkringen.

Driftskostnad

235 SEK varav:
Försäkring: 85 SEK
Elektricitet: 100 SEK
Övrigt: 50 SEK

Alla ovanstående belopp rörande driftskostnad är angivna i SEK/mån om inget annat anges.

Ekonomi

Andel i föreningen: 6.35780 %
Andel av årsavgiften: 6.35780 %
Betalas av: Köpare
Lägenheten är pantsatt. Detta innebär att nuvarande ägare har lån som belastar bostadsrätten. Dessa löses på tillträdesdagen.

Uteplats

Mindre balkonger finns på vart halvplan inåt gården och delas mellan medlemmarna. Dessutom finns en nyanlagd innergård med grillplats.

Övriga utrymmen

Det finns cykelförråd och tvättstuga.

Bilplats

Regelriktig parkering i området.

Övrig viktig information
Budgivning

SkandiaMäklarnas budgivning följer gällande lag. Du som spekulant lämnar ditt bud till den ansvarige fastighetsmäklaren, som löpande redovisar alla bud till säljaren. Som utgångspunkt redovisas alla bud även till budgivare och spekulanter. Säljarens lagstadgade rätt att besluta om att inte alla bud ska redovisas under budgivningsprocessen gör dock att avvikelser kring denna utgångspunkt kan förekomma. Senast när förmedlingsuppdraget är avslutat överlämnar fastighetsmäklaren en budgivningslista till köpare och säljare med namn, kontaktuppgifter, bud, tidpunkt och eventuella villkor. Säljaren har alltid fri prövningsrätt och behöver inte sälja till den som lagt det högsta budet. Innan köpekontraktet är undertecknat av bägge parter har inget bindande avtal träffats. Om någon spekulant lämnar ett bud efter avslutad budgivning, men innan köpekontraktet undertecknats, är mäklaren skyldig att framföra detta bud till säljaren, som tar ställning till om budet skall beaktas.

Undersökningsplikt

Köparen har en långtgående undersökningsplikt. Fastighetens alla delar och funktioner ska undersökas. Köpare som inte har tillräckliga byggnadstekniska kunskaper bör anlita besiktningsman eller annan sakkunnig för undersökningen. Om symptom på fel finns utvidgas köparens undersökningsplikt. Säljaren svarar inte för fel och brister som köparen borde ha upptäckt vid en sådan undersökning av fastigheten som varit påkallad med hänsyn till fastighetens skick, den normala beskaffenheten hos jämförliga fastigheter samt omständigheterna vid köpet. Säljaren svarar inte heller för fel och brister som köparen borde ha räknat med eller borde ha förväntat sig med hänsyn till fastighetens ålder, pris, skick och användning. Säljarens uppgifter påverkar också omfattningen av undersökningsplikten. Om säljaren upplyser om misstänkt fel utökas undersökningsplikten. Om säljaren har lämnat uttryckliga utfästelser eller garantier som inte är för allmänt hållna ska köparen inte behöva undersöka sådana delar. För mer detaljerad information kontakta din lokala SkandiaMäklare, eller besök oss på www.skandiamaklarna.se

Energideklaration

Från och med årsskiftet 2008/2009 måste alla hus som säljs energideklareras. Deklarationen ska utföras tillsammans med en ackrediterad energiexpert och innehålla uppgifter om husets el- och värmeförbrukning, isolering och ventilation.

Kontakta din lokala SkandiaMäklare för mer information, eller besök oss på www.skandiamaklarna.se

Administrationsersättning för annonsering på Hemnet

För annons som publiceras utbetalar Hemnet Service HNS AB en ersättning till det publicerande mäklarkontoret.

Är du intresserad av denna bostad? Gör en intresseanmälan

Fyll i formuläret nedan för att göra en intresseanmälan på denna bostad. Våra mäklare kommer att kontakta dig via mail/telefon för uppföljning.

Ta del av vår integritetspolicy

HitCounter