Detta objekt är sålt

Men vi har många andra objekt i området som kan vara av intresse. Klicka här.

Sålt

Detta objekt är sålt. Kontakta mäklaren för mer information eller kostnadsfri rådgivning och värdering av din bostad.
Pris
Kontakta mäklaren för mer information
Adress
Lilla Möllevångsgatan 8, Slottshöjden, Helsingborg
Typ
Bostadsrättslägenhet
KVM
77 kvm
Avgift
3 728 SEK / mån
Rum
2.5 rum

Magisk 2,5:a med läckra detaljer om 77kvm! Slottshöjden!

Varmt välkommen till en av Slottshöjdens kanske läckraste bostadsrätt. En genomgående fräsch och detaljrik bostad som med sina 77kvm erbjuder en praktisk och perfekt planlösning med 2,5 rum. Lägenheten har genomgått en näst intill totalrenovering 2016-18 där läckra materialval och färger skapat en magisk känsla i bostaden.

Väl inne i bostaden erbjuds ett stort vardagsrum med plats för större soffmöblemang, i anslutning till rummet finns ett biblioteksrum som avskärmas med en riktigt fin industriglasvägg. Rummet går även att användas som matsal för den som önskar. Köket är praktiskt och stilrent och erbjuder gott om förvaringsmöjligheter samt en inbyggd vinkyl. Vidare har vi ett större sovrum med egen klädkammare, samt ett nyrenoverat badrum med plats för egen tvättmaskin!

Här bor du i en stabil och välskött bostadsrättsförening med bra avgifter och god ekonomi. Föreningen delar gemensam en trevlig innergård med bland annat grillplats. Från ytterdörren når du centrum och Olympia med några minuters gångavstånd, perfekt för den som inte minst vill bo nära stadens utbud av restauranger, shopping och nöjesliv.

För mer information eller tidsbokning; Omar.Akkache@skandiamaklarna.se alt. 073-386 74 74. Varmt välkommen på visning, anmälan krävs!

Kontakta mig för en kostnadsfri värdering

Ta del av vår integritetspolicy