Visningar

sön 29 jul 12:00 - 12:30
Pris
1 045 000 SEK / Eller högst erbjudande.
Adress
Gustav adolfs gata 29, Söder, Helsingborg
Typ
Bostadsrättslägenhet
KVM
65 kvm
Avgift
4 649 SEK / mån
Rum
2 rum

Intresseanmälan

Ta del av vår integritetspolicy

Nyrenoverad 2:a om 65kvm. Centralt läge med närhet till campus & Söder-City!

Varmt välkommen till Gustav Adolfs gata 29 och denna nyrenoverade tvåa som ligger placerad ett stenkast från Furutorpsparken! Bostaden erbjuder 65 välplanerade kvadratmeter som disponeras över två rum och kök. Öppen och ljus planlösning med generösa sällskapsytor samt stora fönster ut mot Furutorsparken. Allmänt i väldigt fint skick med modernt kök med större matplats, stort sovrum med gott om förvaringsutrymme samt ett helkaklat och stilrent badrum. Två franska balkonger i västerläge, varav en från sovrum och en från vardagsrum. För nästa ägare är det bara att flytta rakt in och njuta!

Välskött och stabil HSB-förening med en trevlig inhägnad innergård. Här bor ni ett stenkast från Campus, Furutorpsparken samt Söder-City som erbjuder ett stort utbud av mataffärer, shopping, service och kollektivtrafik.

För mer informations eller tidbokning, varmt välkommen att kontakta fastighetsmäklare Alexander Akkache. 073-8217474 alt. alexander.akkache@skandiamaklarna.se.

Beskrivning

HALL/ENTRÉ
Stor och rymlig hall med avhängning direkt till vänster om ytterdörren. Brungråa klinker och vita väggar.

VARDAGSRUM
Stort vardagsrum med stora fönster och bra ljusinsläpp. Här ryms såväl en soffgrupp som övrig möblering. Mörkt laminatgolv och vita väggar.

KÖK
Nyrenoverat kök, svarta köksluckor samt matchande grå bänkskiva. Snyggt kaklade ytor ovan och stilig vask med blandare. Köket är utrustat med: induktionshäll, ugn, kyl/frys, köksfläkt och diskmaskin. Köket är gediget och väldigt trevligt, här finns dessutom plats för ett större matbord för ca. 6 personer. (renoverat -17)

BADRUM
Nytt och fräscht helkaklat badrum. Mörkgrå klinker på golvet och sandfärgade kakelplattor på väggarna. Badrummet är utrustat med: kommod med underskåp, spegelskåp, wc och duschhörna. Badrummet har plats för en framtida tvättmaskin. (renoverat -17)

SOVRUM
Bra storlek med ljusinsläpp genom fönster i västerläge. Här finns bra möjligheter för förvaring. Släta vita väggar och mörkgrått laminatgolv. Från sovrummet når vi dessutom den trevliga franska balkongen.

WALK-IN CLOSET
Används i dagsläget som ett litet sovrum, här finns dock stora förvaringsmöjligheter för den som önskar. Alt. ett mindre kontorsrum.


Dokument (pdf)

Planritningar 201 Stadgar Brf Ugnen 201 Ugnen årsredovisning 2017 Energideklaration Brf Ugnen

Bostadsfakta

Kommun

UGNEN 27, Helsingborg kommun, Helsingborgs Gustav Adolf församling. Skattesats 32.17%.

Storlek

Boarea 65 kvm. Areauppgifter enligt säljaren och bostadsrättsföreningen.

Rum

2 rum, varav 1 sovrum.

Lägenhetsnummer

0100

Våning / hiss

Våning 3 av 4.
Våningsplan 3, hiss från markplan.
Hiss finns.

Byggnad

Byggnadsår: 1992
Byggnadstyp: Flerfamiljhus

Bostadsrättsförening

Föreningens namn: Brf Ugnen
Organisationsnummer: 716438-5788
Föreningsform: Bostadsrättsförening
Lägenhetsnummer: 0100
Antal lägenheter: 101
Antal lokaler: 1

Föreningens ekonomi

Inga planerade avgiftshöjningar enligt styrelsen.

Föreningens renoveringar

Stadgeenlig fastighetsbesiktning har gjorts under 2017. Besiktningen har utförts av delar av styrelsen samt HSB Skåne. Under besiktningen konstaderades att inga akuta underhållsåtgärder behöver göras.


Större kommande underhåll under den närmsta 10-års perioden:
- Renovering av balkonger och fönster.

Energideklaration

Energiprestanda: 103 kWh/kvm år.

TV

Ansluten till kabelnät. Leverantör: ComHem.

Internet

Bredband från Comhem.

Månadsavgift

Avgift: 4 649 SEK / mån
Ink. värme, vatten, kabel-tv samt bostadsrättstillägget för hemförsäkringen.

Driftskostnad

250 SEK varav:
Försäkring: 100 SEK
Elektricitet: 100 SEK
Övrigt: 50 SEK

Alla ovanstående belopp rörande driftskostnad är angivna i SEK/mån om inget annat anges.

Ekonomi

Andel i föreningen: 0.81753 %
Andel av årsavgiften: 0.81753 %
Lägenheten är pantsatt. Detta innebär att nuvarande ägare har lån som belastar bostadsrätten. Dessa löses på tillträdesdagen.

Uteplats

Två stycken franska balkonger, varav en i vardagsrum och en i sovrum. Gemensam innergård som dessutom är inhägnad. 100m från Furutorpsparken.

Övriga utrymmen

Det finns cykelförråd, förråd och tvättstuga.

Bilplats

63 garageplatser. Går att hyra för 515 kr/mån. Till garageplatsen är det separat kö.
Parkeringsplats. Går att hyra.
Regelriktig parkering i området i övrigt.

Övrig viktig information
Budgivning

SkandiaMäklarnas budgivning följer gällande lag. Du som spekulant lämnar ditt bud till den ansvarige fastighetsmäklaren, som löpande redovisar alla bud till säljaren. Som utgångspunkt redovisas alla bud även till budgivare och spekulanter. Säljarens lagstadgade rätt att besluta om att inte alla bud ska redovisas under budgivningsprocessen gör dock att avvikelser kring denna utgångspunkt kan förekomma. Senast när förmedlingsuppdraget är avslutat överlämnar fastighetsmäklaren en budgivningslista till köpare och säljare med namn, kontaktuppgifter, bud, tidpunkt och eventuella villkor. Säljaren har alltid fri prövningsrätt och behöver inte sälja till den som lagt det högsta budet. Innan köpekontraktet är undertecknat av bägge parter har inget bindande avtal träffats. Om någon spekulant lämnar ett bud efter avslutad budgivning, men innan köpekontraktet undertecknats, är mäklaren skyldig att framföra detta bud till säljaren, som tar ställning till om budet skall beaktas.

Undersökningsplikt

Köparen har en långtgående undersökningsplikt. Fastighetens alla delar och funktioner ska undersökas. Köpare som inte har tillräckliga byggnadstekniska kunskaper bör anlita besiktningsman eller annan sakkunnig för undersökningen. Om symptom på fel finns utvidgas köparens undersökningsplikt. Säljaren svarar inte för fel och brister som köparen borde ha upptäckt vid en sådan undersökning av fastigheten som varit påkallad med hänsyn till fastighetens skick, den normala beskaffenheten hos jämförliga fastigheter samt omständigheterna vid köpet. Säljaren svarar inte heller för fel och brister som köparen borde ha räknat med eller borde ha förväntat sig med hänsyn till fastighetens ålder, pris, skick och användning. Säljarens uppgifter påverkar också omfattningen av undersökningsplikten. Om säljaren upplyser om misstänkt fel utökas undersökningsplikten. Om säljaren har lämnat uttryckliga utfästelser eller garantier som inte är för allmänt hållna ska köparen inte behöva undersöka sådana delar. För mer detaljerad information kontakta din lokala SkandiaMäklare, eller besök oss på www.skandiamaklarna.se

Energideklaration

Från och med årsskiftet 2008/2009 måste alla hus som säljs energideklareras. Deklarationen ska utföras tillsammans med en ackrediterad energiexpert och innehålla uppgifter om husets el- och värmeförbrukning, isolering och ventilation.

Kontakta din lokala SkandiaMäklare för mer information, eller besök oss på www.skandiamaklarna.se

Administrationsersättning för annonsering på Hemnet

För annons som publiceras utbetalar Hemnet Service HNS AB en ersättning till det publicerande mäklarkontoret.

Är du intresserad av denna bostad? Gör en intresseanmälan

Fyll i formuläret nedan för att göra en intresseanmälan på denna bostad. Våra mäklare kommer att kontakta dig via mail/telefon för uppföljning.

Ta del av vår integritetspolicy

HitCounter