Redo

Visningar

Detta är en redo bostad. Kontakta mäklaren för mer information.
Läs mer om våra Redo-bostäder här.

Bevaka slutpriset

Fyll i dina uppgifter så skickar SkandiaMäklarna slutpriset till dig om säljaren och köparen godkänner det vid försäljningen.

Pris
3 495 000 SEK
Adress
Thorells gata 12, Linköping
Typ
Bostadsrättslägenhet
KVM
93 kvm
Avgift
5 796 SEK / mån
Rum
4 rum

Frisikt mot Roxen från tre av lägenhetens fyra rum

Vill ni börja dagen med en kopp kaffe vid ett stort och bekvämt köksö medan ni tittar på soluppgången? Eller kanske en frukost i den svalkande luften på balkongen med vyn över Linköpings innerstad? Varför inte en romantisk middag i solnedgången med en sjöutsikt som får er att häpna? Då ska ni bo i denna rymliga fyra som ligger på våning 6 i en lyxig byggnad med ett fantastisk läge i Linköpings innerstad. Här erbjuds ett modernt och trivsamt boende med påkostade materialval och hög bekvämlighet
Mycket attraktivt område med direkt närhet till välsorterad matbutik och restauranger. I Övre Vasastaden bor ni med hela utbudet av staden i direkt närhet, perfekt även för den som pendlar med närhet till Resecentrum. Den här lägenheten måste upplevas på plats!


Välkommen på visning!

Beskrivning

Välkommen hem!
När du stiger in i ditt nya hem möts du redan i hallen en mörkgrått klinkergolv som sedan övergår till den vackra ekparketten som är genomgående för alla rum, utan våtutrymmen. Vid sidan om entrédörren finns kapphyllan och garderober med skjutdörrar som smidigt tar hand om dina och dina gästers ytterkläder.

VARDAGSRUM & KÖK
Köket och vardagsrummet skiljs åt genom en köksö och med den öppna planlösningen. Stort och ljust vardagsrum med en otrolig ljusinsläpp från fönster i tre väderstreck som en otrolig rymdkänsla.
Här har ni utsikt över Roxen som skapar oändliga möjligheter till såväl fina mysiga familjefrukostar till härliga middagar i solnedgången.
Gillar man att laga mat är detta kök ett måste med den fantastiska utsiken. Smakfullt kök från Ballingslöv med vit skåpsinredning, granitbänkskiva, kakel som stänkskydd och diskho i granitkomposit. Vitvaror från Electrolux. Köket är utrustat med kombinerad kyl/frys, ugn, inbyggd mikrovågsugn, induktionshäll, spisfläkt och diskmaskin.

BADRUM 1.
Helkaklat duschrum med toalett, dusch med vikbara glasdörrar, handfat i kommod, spegelskåp och handdukstork. Tvättavdelning med tvättmaskin, torktumlare, arbetsbänk och förvaringsskåp.

BADRUM 2
Rymligt, helkaklat duschrum med toalett, kommod, spegelskåp, dusch med vikbara glasdörrar och handdukstork.

SOVRUM 1
Frisikt mot Roxen från masterbädrummet. De ljusa väggarna och fönsterbänkarna i natursten bildar en lugn bas för dig att byggare vidare på med egna färgklickar i form av möbler och textiler.

SOVRUM 2
Ett mindre sovrum med utsikt även här mot Roxen bra, ljust sovrum med vitmålade väggar, prefekt gästrum

SOVRUM 3
Ett lagom stort sovrum som används som ett kontorsrum i nuläget, här har man utsikt mot linköpings innerstad.

BALKONG
Den generösa balkongen som nås från vardagsrummet har ett sydvästläge mot innergården.


Till lägenheten hör ett källarförråd märkt med lägenhetsnumret. Mer i föreningen finns gemensamma utrymmen som cykelrum, barnvagnsförråd och tvättstuga. Högst upp i föreningens två hus finns en gemensam takterrass med möblerade umgängesytor för att få uppleva Linköpings absolut häftigaste vyer. En plats för föreningens medlemmar att kunna mötas, njuta av solen samt utsikten över Linköpings takåsar. Takterrasserna är belägna på våning 15 och 8 i respektive hus och är ca 100 m² vardera. På innergården hittar du en lugn trevlig miljö med cityruset utanför.

Dokument (pdf)

Planritningar Ekonomisk plan Stadgar

Bostadsfakta

Kommun

Linköping kommun, Skattesats 32.28%.

Församling

Linköpings domkyrkoförs.

Storlek

Boarea 93 kvm.

Rum

4 rum, varav 3 sovrum.

Lägenhetsnummer

1166

Våning / hiss

Våning 6 av 14.
Våningsplan 6 av 14.
Hiss finns ej.

Byggnad

Byggnadsår: 2018
Fönster: 3-glasfönster
Ventilation: Mekanisk till- och frånluft med återvinning.

Uppvärmning och el

Uppvärmningssystem: Fjärrvärme

Föreningen

Föreningens namn: Brf Vasatornet
Organisationsnummer: 769629-5448
Föreningsform: Bostadsrättsförening
Lägenhetsnummer: 1166
Antal lägenheter: 102
Antal lokaler: 7

Föreningens ekonomi

Se ekonomisk plan.

TV

Basutbud TV-kanaler via Com Hem ingår i avgiften.

Internet

Tecknat gruppavtal bredband 50 via Comhem som ingår i avgiften. Gruppavtalet innebär att varje hushåll i föreningen får ett abonnemang på Bredband 50 (30-50 Mbit/s), trådlös router/modem för bredband och telefoni och 5 st e-postadresser.

Månadsavgift

Avgift: 5 796 SEK / mån
I avgiften ingår värme, vatten, kabel-tv och bredband.

Övrigt som ingår i avgiften

Värme
Vatten
KabelTV
I avgiften ingår värme, vatten, kabel-tv och bredband.

Driftskostnad

475 SEK varav:
Försäkring: 200 SEK
Elektricitet: 275 SEK

Alla ovanstående belopp rörande driftskostnad är angivna i SEK/mån om inget annat anges.

Ekonomi

Andel i föreningen: 1.62000 %
Pantsättningsavgift: 465 SEK
Överlåtelseavgift: 1163 SEK
Betalas av: Köpare

Uteplats

Balkong, läge sydväst.

Bilplats

Garageplats. Går att hyra för 900 kr/mån (normalstor plats) eller 750 kr/mån (mindre plats). Till garageplatsen är det separat kö.

Övrig viktig information
Budgivning

SkandiaMäklarnas budgivning följer gällande lag. Du som spekulant lämnar ditt bud till den ansvarige fastighetsmäklaren, som löpande redovisar alla bud till säljaren. Senast när förmedlingsuppdraget är avslutat överlämnar fastighetsmäklaren en budgivningslista till köpare och säljare med namn, kontaktuppgifter, bud, tidpunkt och eventuella villkor. Säljaren har alltid fri prövningsrätt och behöver inte sälja till den som lagt det högsta budet. Innan köpekontraktet är undertecknat av bägge parter har inget bindande avtal träffats. Om någon spekulant lämnar ett bud efter avslutad budgivning, men innan köpekontraktet undertecknats, är mäklaren skyldig att framföra detta bud till säljaren, som tar ställning till om budet skall beaktas.

Undersökningsplikt

Köparen har en långtgående undersökningsplikt. Fastighetens alla delar och funktioner ska undersökas. Köpare som inte har tillräckliga byggnadstekniska kunskaper bör anlita besiktningsman eller annan sakkunnig för undersökningen. Om symptom på fel finns utvidgas köparens undersökningsplikt. Säljaren svarar inte för fel och brister som köparen borde ha upptäckt vid en sådan undersökning av fastigheten som varit påkallad med hänsyn till fastighetens skick, den normala beskaffenheten hos jämförliga fastigheter samt omständigheterna vid köpet. Säljaren svarar inte heller för fel och brister som köparen borde ha räknat med eller borde ha förväntat sig med hänsyn till fastighetens ålder, pris, skick och användning. Säljarens uppgifter påverkar också omfattningen av undersökningsplikten. Om säljaren upplyser om misstänkt fel utökas undersökningsplikten. Om säljaren har lämnat uttryckliga utfästelser eller garantier som inte är för allmänt hållna ska köparen inte behöva undersöka sådana delar. För mer detaljerad information kontakta din lokala SkandiaMäklare, eller besök oss på www.skandiamaklarna.se

Energideklaration

Från och med årsskiftet 2008/2009 måste alla hus som säljs energideklareras. Deklarationen ska utföras tillsammans med en ackrediterad energiexpert och innehålla uppgifter om husets el- och värmeförbrukning, isolering och ventilation.

Kontakta din lokala SkandiaMäklare för mer information, eller besök oss på www.skandiamaklarna.se

Administrationsersättning för annonsering på Hemnet

För annons som publiceras utbetalar Hemnet Service HNS AB en ersättning till det publicerande mäklarkontoret.

Är du intresserad av denna bostad? Gör en intresseanmälan

Fyll i formuläret nedan för att göra en intresseanmälan på denna bostad. Våra mäklare kommer att kontakta dig via mail/telefon för uppföljning.

Ta del av vår integritetspolicy