Detta är en förhandsgranskning av objektet. Informationen kan komma att uppdateras.
Länk kopierad!

Visningar

Säljaren önskar att du kontaktar mäklaren för visning.

Bevaka slutpriset

Fyll i dina uppgifter så skickar SkandiaMäklarna slutpriset till dig om säljaren och köparen godkänner det vid försäljningen.

Pris
2 195 000 SEK / bud
Adress
Lm Ericssons väg 14, Centrala Tyresö, Tyresö
Typ
Bostadsrättslägenhet
KVM
46 kvm
Avgift
2 492 SEK / mån
Rum
2 rum

Intresseanmälan

Ta del av vår integritetspolicy

Elegant och lyxig tvåa med enorm terrass!

Välkommen till LM Ericssons väg 14,

Här erbjuds en läcker bostad producerad av Oscar Properties med byggår 2015.
Huset innehar arkitektritade fasader i en modern och skandinavisk design där varje del av bostaden är elegant utformad med stilrena linjer, ljusa luftiga ytor samt högklassiga materialval för att låta just din inredningsstil sätta sin prägel på ditt hem.

När vi entrar bostaden möts vi av en ljus och rymlig hall där den vackra ekparketten som löper genom hela bostaden omedelbart gör sig påmind.
Vidare öppnar bostaden upp sig med kök och vardagsrum i halvöppen planlösning som inbjuder till ett socialt hem för familj och vänner.
Genom fönstren i ett rakt söderläge erbjuds här ett vackert ljusinsläpp till vardagsrummet med plats för matplats samt soffgrupp.

Köket från erkända Ballingslöv är av absolut toppklass där påkostade materialval i stilren design blandas med rejäla arbetsytor samt förvaring.
Allt för att göra matlagningen till en fröjd.

Vidare finner vi utgång till den enorma terrassen om 11 kvm som i ett rakt söderläge mot innergården ger dig en egen oas för att socialisera eller bara luta dig tillbaka och njuta av solens strålar.

Ytoptimerat sovrum där det idag finns en platsbyggt säng med smart förvaring under.

Vidare finns ett helkaklat badrum av lyxig karaktär med duschkabin, kommod, avlastningsbänk, tvättmaskin samt torktumlare.

I Tyresö Trädgårdar bor du i ett mycket attraktivt område av Centrala Tyresö där allt du kan önska finns på bekväma avstånd.
Mycket goda kommunikationer som tar dig till Gullmarsplan såväl som Stockholm City på under 30 min, perfekt för den som pendlar.
För föreningens bilresenärer finns ett varmgarage med avspolningsplats beläget under huset. Detta nås genom hissen som tar dig direkt ner i garaget.
I Närområdet finner vi flertalet idrottsanläggningar såsom golfbana, simhall, ishall, Bollmoravallen samt flertalet gym. Även vackert naturområde finns alldeles runt knuten.
Endast ett par minuter bort finner du såväl Willys som Tyresö Centrum med all sin dagligvaruhandel samt detaljhandel.
Även restauranger och fik finns det gott om.

Söker du ett problemfritt boende av högsta standard i en stabil förening med låg avgift? Då kan du sluta leta.

Välkommen Hem!

Beskrivning

Genomgående fin bostad i nyskick med kvalitativa materialval.

Hall: Välkomnande med hatthylla och avhängningsmöjligheter.
På väggar finner vi stockholmsvit färg samt på golvet en mattlackad stavparkett i ljus ek som är genomgående för hela bostaden.

Kök: Vackert från kvalitativa Ballingslöv med mattlackade snickerier i vitt, infällda spotlights samt vacker Carrara marmor ovanför arbetsytorna i vitt.
Induktionshäll, inbyggd micro, varmluftsugn, kombinerad kyl och frys.
Samtliga vitvaror från Cylinda i borstat stål.

Vardagsrum: Generöst och socialt vardagsrum i öppen planlösning mot kök. Här finns plats för både soffgrupp och övrig inredning. Utgång till balkongen finner vi här.

Balkong/terrass: Enormt läcker terrass om hela 11 kvm i ett perfekt och soligt läge emot den lugna innegården.

Sovrum: Ytoptimerat med platsbyggd säng med smart förvaring under.

Badrum: Helkaklat i lyxig stil innehållande duschkabin, tvättställ, kommod i sober valnöt samt stor spegel.
Även en arbetsbänk i vitt över tvättmaskin och torktumlare från Cylinda.

Övrigt:
Förråd finns att tillgå i källaren.
Garage finns under fastigheten.

Dokument (pdf)

Planritningar Brf Tyresö Trädgårdar Stadgar (1).pdf Årsredovisning 2018 BRF Årsredovisning 2018 BRF Stadgar BRF Tyresö Trädgårdar.pdf BRF Energideklaration Brf Tyresö Trädgårdar.pdf

Bostadsfakta

Kommun

Tyresö kommun, Skattesats 33.09%.

Församling

Tyresö.

Storlek

Boarea 46 kvm. Areauppgifter enligt bostadsrättsföreningen.

Rum

2 rum, varav 1 sovrum.

Våning / hiss

Våning 2 av 5.
1 trappa
Hiss finns.

Byggnad

Byggnadsår: 2015
Byggnadstyp: Flerfamiljhus

Uppvärmning och el

Uppvärmningssystem: Fjärrvärme

Föreningen

Föreningens namn: Brf Tyresö Trädgårdar
Organisationsnummer: 769625-3744
Föreningsform: Bostadsrättsförening
Antal lägenheter: 114
Antal lokaler: 3

Brf Tyresö Trädgårdar erbjuder vackra boenden med fokus på ljus och frihetskänsla. Föreningens fyra byggnader är trähus, varav fasad mot gata pryds av vacker puts varvat med trä vid portuppgångarna. Uteplatser och fasad mot innergård är av samma vackra träslag. Lägenheterna är byggda med öppen planlösning mellan kök och vardagsrum vilka ofta är centrerade i bostaden och ger bra ljusflöden i alla sovrum.

Brf Tyresö Trädgårdar bildades 2012 och husen byggdes av Oscar Properties under åren 2014-2015. Det finns 114 lägenheter varav 3 stycken nyttjas som övernattningslägenheter (2 rok) som kan hyras av föreningens medlemmar. Under husen finns varmgarage med avspolningsplats, 90 platser, som hyrs ut till föreningens medlemmar för 900 kr/månaden.

Grovtvätt finns på LM Ericssons väg 14.
Övernattningslägenheter finns på LM Ericssons väg 12.
I årsavgiften ingår vatten, värme, kabel-TV och internet. Basutbud från Canal Digital och bredband 100 Mbit/s från Ownit. Dekoder ingår och följer med lägenheten.

Bostäderna är placerade med närhet till Tyresövägen i Tyresö centrums norra kvarter.
Tyresö centrum erbjuder mycket god service med alla dess butiker, kaféer, restauranger. Här finns även sporthallar, ishall, fotbollsplaner och parker. I området finner du även Tyresö golfklubb som har en bana med 18 hål.

Nära utflyktsmål är vackra Tyresö Slott med dess kaféer och skärgårdsmiljö, Alby Naturreservat eller varför inte besöka Tyresta Nationalpark? Här finns extremt bra kommunikationer som tar dig till Gullmarsplan på en kvart och Stockholm C på 20 minuter.

Föreningens ekonomi

Enligt föreningen debiteras bostadsrättsinnehavaren 1 % av gällande prisbasbelopp för varje pantmeddelande. Enligt föreningen debiteras köparen 2,5 % av gällande prisbasbelopp i överlåtelseavgift.

Föreningens renoveringar

Föreningen har bytt ut porttelefoner med förbättrad funktion i alla portar.
Under 2020 färdigställs innergården med härliga trädgårdsarrangemang och grillplats.

TV

Ansluten till kabelnät. Leverantör: ComHem. Dekoder ingår.
Basutbud från Comhem ingår i månadsavgiften.

Internet

Bredband. Hastighet: 100 Mbit/s. Leverantör: Ownit.
Bashastighet ingår i månadsavgiften.

Månadsavgift

Avgift: 2 492 SEK / mån
Värme, vatten, bredband, kabel-tv, IP-telefoni, källarförråd.

Driftskostnad

350 SEK varav:
Elektricitet: 350 SEK

Alla ovanstående belopp rörande driftskostnad är angivna i SEK/mån om inget annat anges.

Ekonomi

Andel i föreningen: 0.54073 %
Andel av årsavgiften: 0.54000 %
Betalas av: Köpare
Lägenheten är pantsatt. Detta innebär att nuvarande ägare har lån som belastar bostadsrätten. Dessa löses på tillträdesdagen.

Uteplats

Stor trädäckad terass, läge söder.

Bilplats

90 garageplatser. Går att hyra för 900 kr/mån.
Avspolningsplats finns i garage.
Till garageplatserna är det separat kö men för tillfället finns platser lediga.

Övriga utrymmen

Det finns barnvagnsrum, cykelförråd, källarförråd och tvättstuga
såväl som 3 st gästlägenheter.

Övrig viktig information
Budgivning

SkandiaMäklarnas budgivning följer gällande lag. Du som spekulant lämnar ditt bud till den ansvarige fastighetsmäklaren, som löpande redovisar alla bud till säljaren. Senast när förmedlingsuppdraget är avslutat överlämnar fastighetsmäklaren en budgivningslista till köpare och säljare med namn, kontaktuppgifter, bud, tidpunkt och eventuella villkor. Säljaren har alltid fri prövningsrätt och behöver inte sälja till den som lagt det högsta budet. Innan köpekontraktet är undertecknat av bägge parter har inget bindande avtal träffats. Om någon spekulant lämnar ett bud efter avslutad budgivning, men innan köpekontraktet undertecknats, är mäklaren skyldig att framföra detta bud till säljaren, som tar ställning till om budet skall beaktas.

Undersökningsplikt

Köparen har en långtgående undersökningsplikt. Fastighetens alla delar och funktioner ska undersökas. Köpare som inte har tillräckliga byggnadstekniska kunskaper bör anlita besiktningsman eller annan sakkunnig för undersökningen. Om symptom på fel finns utvidgas köparens undersökningsplikt. Säljaren svarar inte för fel och brister som köparen borde ha upptäckt vid en sådan undersökning av fastigheten som varit påkallad med hänsyn till fastighetens skick, den normala beskaffenheten hos jämförliga fastigheter samt omständigheterna vid köpet. Säljaren svarar inte heller för fel och brister som köparen borde ha räknat med eller borde ha förväntat sig med hänsyn till fastighetens ålder, pris, skick och användning. Säljarens uppgifter påverkar också omfattningen av undersökningsplikten. Om säljaren upplyser om misstänkt fel utökas undersökningsplikten. Om säljaren har lämnat uttryckliga utfästelser eller garantier som inte är för allmänt hållna ska köparen inte behöva undersöka sådana delar. För mer detaljerad information kontakta din lokala SkandiaMäklare, eller besök oss på www.skandiamaklarna.se

Energideklaration

Från och med årsskiftet 2008/2009 måste alla hus som säljs energideklareras. Deklarationen ska utföras tillsammans med en ackrediterad energiexpert och innehålla uppgifter om husets el- och värmeförbrukning, isolering och ventilation.

Kontakta din lokala SkandiaMäklare för mer information, eller besök oss på www.skandiamaklarna.se

Administrationsersättning för annonsering på Hemnet

För annons som publiceras utbetalar Hemnet Service HNS AB en ersättning till det publicerande mäklarkontoret.

Är du intresserad av denna bostad? Gör en intresseanmälan

Fyll i formuläret nedan för att göra en intresseanmälan på denna bostad. Våra mäklare kommer att kontakta dig via mail/telefon för uppföljning.

Ta del av vår integritetspolicy