Länk kopierad!

Visningar

Säljaren önskar att du kontaktar mäklaren för visning.

Bevaka slutpriset

Fyll i dina uppgifter så skickar SkandiaMäklarna slutpriset till dig om säljaren och köparen godkänner det vid försäljningen.

Pris
2 750 000 SEK / /Högstbjudande
Adress
Alängsgränd 4, Tyresö Strand, TYRESÖ
Typ
Bostadsrättslägenhet
KVM
60 kvm
Avgift
3 469 SEK / mån
Rum
2 rum

Intresseanmälan

Ta del av vår integritetspolicy

En magnifik tvåa i markplan med uteplats i bästa solläge!

Sällsynt tvåa med uteplats i storslaget solläge!

Välkommen till ett boende som verkligen andas hemtrevnad beläget intill Erstavikens vatten. Här bor du lugnt och trivsamt med närhet till både Erstaviks naturreservat, båtklubb och strandbad.
På kort avstånd når ni Tyresö Strandtorg med butik, skola, utegym och restauranger. I området finns busshållplats med avgångar till city såväl som resterande delar av Tyresö.

- Tillträde enligt önskemål
- Stor och lummig trädgård/uteplats i bästa solläge väster
- Öppen planlösning med delvis havsutsikt
- Rymligt förråd
- Parkering tillhör
- Stabil förening med trevlig grannsämja
- Närhet till natur såväl som vardagens praktiska delar

Den magnifika uteplatsen är belägen i härligt sydväst-läge med eftermiddags-/kvällssol och erbjuder både trädäckad altan samt gräsyta att nyttja.

Bostaden är i hög standard med fina materialval där du bara flyttar in och kan trivas från första sekund.

Optimal planlösning där kök och vardagsrum går i ett med utsikt över Erstaviken. Ekparkett pryder genomgående alla rum och god förvaring finns. Badrummet är stilrent helkaklat med tvättmaskin och torktumlare. Ovan tvättdel finns installerad förvaring såväl som arbetsyta.

Strandängarna erbjuder en lugn skärgårdsmiljö med strandbad i området och härliga Erstaviks naturreservat såväl som en växande båtklubb. Spendera sommardagarna på stranden och vinterdagarna på Erstavikens is där du tar skridskor eller längdskidorna över till solsidan.

Trots det rogivande och lugna läget finns det goda kommunikationer som tar dig till Gullmarsplan på ca 35 min. För föreningens bilresenärer finns det en parkeringsplats tillhörande var lägenhet och där resan in till Stockholm tar dig ca 25 minuter.

På bekvämt promenad- och cykelavstånd finns många förskolor och två skolor såväl som Tyresö Strandtorg. Här erbjuds flertalet restauranger, frisörsalonger, ett omtyckt café och dagligvaruhandel.
Fortsätter man en liten bit till ut finns även sköna Tyresö Slott med dess vackra park, muséum, caféer och restaurang.

Söker ni efter en lyxig och rogivande bostad i skärgårdsmiljö med närhet till service och stadens puls? Leta inte längre...

Kontakta ansvarig fastighetsmäklare eller gör en intresseanmälan för att erbjudas förhandsvisning.

VÄLKOMMEN HEM!

Beskrivning

HALL
Välkomnande och rymlig hall med gott om plats för avhängning av ytterkläder och säsongens alla accessoarer. Utrymme finns för mindre möblemang.

BADRUM
Helkaklat badrum i stilrena färger med golvvärme, dusch och tvättdel. Utrustningen består av: wc, tvättställ med vit kommod under och spegel över och dusch. Här finns även en tvättmaskin och torktumlare under en praktisk arbetsbänk och med väggskåp över för utmärkt förvaring.

KÖK
Ett modernt och fullt utrustat arbetskök i vinkel med fönster och utgång till den härliga uteplatsen. Rejäla arbets- och avlastningsytor samt gott om förvaring i flertalet skåp och lådor. Kökets maskinella utrustning består av: kyl/frys, induktionshäll, inbyggd ugn och en diskmaskin. Matplats finns för 6 personer intill fönster med utsikt mot Erstaviken.

VARDAGSRUM
I öppen och social planlösning med kök och matplats finner vi vardagsrummet med stora fönster partier som skänker rikligt med dagsljus åt rummet samt med utsikt mot Erstaviken. Utrymme finns att inreda efter eget tycke och smak med en större soffgrupp med tillhörande möblemang.

SOVRUM
Stort sovrum med fönster i svalt och skönt läge. Här finns plats för en dubbelsäng, sängbord, förvaringsmöbler samt mindre möblemang.

VÄLKOMMEN HEM

Övrigt

Omgivningarna i Tyresö Strand är helt suveräna med en känsla i naturen som är svårfunnen.
Området Strandängarna ligger invid Erstaviken och är ett fantastiskt alternativ för dig som uppskattar ett modernt och bekvämt boende vid havet och ändå ha närhet till skolor, matbutiker samt bra kommunikationer in till Stockholm.
Området har över tid utvecklas till en havsnära mötesplats med havsbad, båtklubb och strandpromenad, samtidigt som områdets naturvärden tas tillvara. På korta avstånd når du populära utflyktsmål som Alby friluftsområde samt Tyresö Slottspark.
Nackareservatet ligger endast ett stenkast bort och det är nära till Tyresta Nationalpark och vackra Sörmlandsleden.
I Tyresö bor du också nära badplatser, svampplockning, waxholmsbåtar och det finns oändliga möjligheter till aktiviteter som ridning, sportfiske och golf.

Dokument (pdf)

Planritningar BRF Årsredovisning 2018 Brf Trädgårdshusen 1.pdf BRF Stadgar.pdf

Bostadsfakta

Kommun

Tyresö kommun, Skattesats 32.28%.

Storlek

Boarea 60 kvm. Areauppgift enligt bostadsrättsföreningen.

Rum

2 rum, varav 1 sovrum.

Lägenhetsnummer

51-1001

Våning / hiss

Entréplan.
Hiss finns ej.

Byggnad

Byggnadsår: 2013
Byggnadstyp: Flerfamiljhus
Fönster: 3-glasfönster

Uppvärmning och el

Uppvärmningssystem: Fjärrvärme

Föreningen

Föreningens namn: Brf Trädgårdshusen 1
Organisationsnummer: 769624-9957
Föreningsform: Bostadsrättsförening
Lägenhetsnummer: 51-1001
Antal lägenheter: 20
Antal lokaler: 0

Brf Trädgårdshusen 1 är fint beläget intill Erstaviken och utgör 20 lägenheter med följande storlekar: 4 st två rum och kök, 6 st tre rum och kök, 8 st fyra rum och kök, 2 st fem rum och kök. Föreningens alla hus byggdes av Besqab 2013, och har fina materialval. Alla med öppen planlösning mellan kök och vardagsrum med generösa fönsterpartier som ger stora ljusflöden och en härlig rymd. Mellan husen finns den gemensamma och trygga innergården med lekplats och ytor att umgås på. Intill Fastigheten avgår bussar mot Trollbäcken via Tyresö centrum så väl som direkt till Gullmarsplan.
I området har ni nära till strandbad, marina och härliga Erstaviks naturreservat. Alla lägenheter har ett uppvärmt förråd i anslutning till uteplatsen. Här finns värmeväxlare som hjälper de boende med energisnål förbrukning. Alla lägenheter har ett FTX ventilationssystem.
I omnejd finns flertalet skolor och förskolor, infartsparkering med direktbussar till Stockholm C. Vid Tyresö Strandtorg finns både butiker, restauranger och frisörsalonger. En förening med mysig, trygg och familjär miljö precis intill havet.

För mer information besök föreningens hemsida:
https://www.allabrf.se/brf-tradgardshusen-1-tyreso

Parkering: 28 st parkeringar. 200 kr/mån.

TV och bredband: Operatör för fiberbredband och tv kanaler är Telia. Föreningen har gemensamt och fördelaktigt abonnemang där 100 Mbit/s bredband samt Tv-paket mellan. En kostnad för detta tillkommer.

Föreningens ekonomi

Föreningen tar ut en överlåtelseavgift om 2,5% av året prisbasbelopp som betalas av Säljaren vid överlåtelse.
Föreningen tar ut en pantsättningsavgift om 1% av årets prisbasbelopp som betalas vid upptagande av nya lån av pantsättaren.

Energideklaration

Status: Utförd
Energiförbrukning: 91 kWh/kvm och år
Energideklarationsdatum: 2016-11-15

TV

Telia triple play.

Internet

Fiber samt IP-telefoni

Månadsavgift

Avgift: 3 469 SEK / mån
Ingår: Kallvatten.
Till månadsavgiften tillkommer obligatorisk avgift för Telia Triple Play på 259:-

Driftskostnad

1 200 SEK varav:
Elektricitet: 1 200 SEK

I "El" ingår: Uppvärmning, varmvatten och hushållsel.

Alla ovanstående belopp rörande driftskostnad är angivna i SEK/mån om inget annat anges.

Ekonomi

Andel i föreningen: 3.866 %
Andel av årsavgiften: 3.866 %
Betalas av: Säljare
Lägenheten är pantsatt. Detta innebär att nuvarande ägare har lån som belastar bostadsrätten. Dessa löses på tillträdesdagen.

Uteplats

En helt fantastisk uteplats i bästa sydväst-läge med trädäckad altan samt gräsmatta.
Delvis utsikt över Erstaviken.

Bilplats

P-platser att hyra längs gatan kostar 200/mån (går till BRF:en), finns en p-plats till varje lägenhet (denna ligger precis utanför lägenheten). Det dras tomrör i mark fram till p-platserna om föreningen i framtiden vill installera el-stolpar.

Övriga utrymmen

Förråd i anslutning till altan.

Övrig viktig information
Budgivning

SkandiaMäklarnas budgivning följer gällande lag. Du som spekulant lämnar ditt bud till den ansvarige fastighetsmäklaren, som löpande redovisar alla bud till säljaren. Senast när förmedlingsuppdraget är avslutat överlämnar fastighetsmäklaren en budgivningslista till köpare och säljare med namn, kontaktuppgifter, bud, tidpunkt och eventuella villkor. Säljaren har alltid fri prövningsrätt och behöver inte sälja till den som lagt det högsta budet. Innan köpekontraktet är undertecknat av bägge parter har inget bindande avtal träffats. Om någon spekulant lämnar ett bud efter avslutad budgivning, men innan köpekontraktet undertecknats, är mäklaren skyldig att framföra detta bud till säljaren, som tar ställning till om budet skall beaktas.

Undersökningsplikt

Köparen har en långtgående undersökningsplikt. Fastighetens alla delar och funktioner ska undersökas. Köpare som inte har tillräckliga byggnadstekniska kunskaper bör anlita besiktningsman eller annan sakkunnig för undersökningen. Om symptom på fel finns utvidgas köparens undersökningsplikt. Säljaren svarar inte för fel och brister som köparen borde ha upptäckt vid en sådan undersökning av fastigheten som varit påkallad med hänsyn till fastighetens skick, den normala beskaffenheten hos jämförliga fastigheter samt omständigheterna vid köpet. Säljaren svarar inte heller för fel och brister som köparen borde ha räknat med eller borde ha förväntat sig med hänsyn till fastighetens ålder, pris, skick och användning. Säljarens uppgifter påverkar också omfattningen av undersökningsplikten. Om säljaren upplyser om misstänkt fel utökas undersökningsplikten. Om säljaren har lämnat uttryckliga utfästelser eller garantier som inte är för allmänt hållna ska köparen inte behöva undersöka sådana delar. För mer detaljerad information kontakta din lokala SkandiaMäklare, eller besök oss på www.skandiamaklarna.se

Energideklaration

Från och med årsskiftet 2008/2009 måste alla hus som säljs energideklareras. Deklarationen ska utföras tillsammans med en ackrediterad energiexpert och innehålla uppgifter om husets el- och värmeförbrukning, isolering och ventilation.

Kontakta din lokala SkandiaMäklare för mer information, eller besök oss på www.skandiamaklarna.se

Administrationsersättning för annonsering på Hemnet

För annons som publiceras utbetalar Hemnet Service HNS AB en ersättning till det publicerande mäklarkontoret.

Är du intresserad av denna bostad? Gör en intresseanmälan

Fyll i formuläret nedan för att göra en intresseanmälan på denna bostad. Våra mäklare kommer att kontakta dig via mail/telefon för uppföljning.

Ta del av vår integritetspolicy