Detta är en förhandsgranskning av objektet. Informationen kan komma att uppdateras.
Länk kopierad!

Visningar

Säljaren önskar att du kontaktar mäklaren för visning.

Bevaka slutpriset

Fyll i dina uppgifter så skickar SkandiaMäklarna slutpriset till dig om säljaren och köparen godkänner det vid försäljningen.

Pris
Kontakta Mäklaren
Adress
Mjölnerbacken 26, 3 tr, Rissne, Sundbyberg
Typ
Bostadsrättslägenhet
KVM
82 kvm
Avgift
3 875 SEK / mån
Rum
3 rum

Intresseanmälan

Ta del av vår integritetspolicy

Renoverad 3:a

Accepterat pris! Varmt välkomna till Mjölnerbacken 26 och denna totalrenoverade 3:a. Här erbjuds en väldigt fin bostad som nyligen fått kök, ytskikt och badrum renoverade på ett stilfullt sätt.

Bostaden består av en hall med mycket god förvaring som leder till bostadens renoverade badrum. Därefter nås det fina köket i öppen planlösning till vardagsrummet. Köket är utrustat med gedigna arbetsytor, bra förvaring och kyl och frys i fullhöjd. Här finns matplats för 4-6 personer och från köket nås bostadens inglasade balkong där måltider kan avnjutas. Bostadens vardagsrum är rymlig och har ett fint ljusinsläpp från stora fönsterpartier. Från vardagsrummet nås bostadens båda sovrum som är i bra storlek och erbjuder plats för både dubbelsäng och garderober. I denna bostad finns allt man kan önska och lite till!

I brf Vikingen 2 bor ni i en förening med mycket god ekonomi. I föreningen finns trevliga innergårdar skyddade från trafik, flera lekplatser och möjlighet att låna lokal. Närheten till Rissne centrum är oslagbar med endast 5 minuters promenad till bl.a. tunnelbana, matbutik och vårdcentral. Läs gärna mer om området under "övrigt" - för det finns mycket gott att säga om Sundbybergs grönaste stadsdel Rissne.

Beskrivning

In genom en säkerhetsdörr når ni bostadens hall. Här finns bra förvaringsutrymme i stor skjutdörrsgarderob som går längs hela höger sida. Ljusa väggar och grått klinkergolv. Från hallen nås bostadens badrum.

BADRUM:
Renoverat badrum. Helkaklat med mörkt golv och vita väggar. Badrummet består av handfat med kommod, spegel, WC, väggskåp badkar samt tvättmaskin och torktumlare.

KÖK:
Renoverat, fint kök med vita skåpsluckor och stilren grå bänkskiva. Rymlig matplats för
4-6 personer. Köket är utrustat med kyl, frys, fläkt, diskmaskin samt keramikhäll och ugn. Här har ni utgång till den underbara balkongen.

BALKONG:
Stor inglasad balkong i sydostläge. Här har man plats för soffgrupp alt. bord och stolar. Golvet utgörs av trätrall.

Vardagsrum:
Generöst vardagsrum med parkettgolv och ljust målade väggar. Plats för både sällskapsdel
och ytterligare möblemang. Fint ljusinsläpp från stort fönsterparti.

SOVRUM 1:
Sovrum med plats för dubbelsäng och övrig sovrumsmöblemang. Ljusa väggar med en fondvägg i blått och ljust golv. Bra förvaring i skjutdörrsgarderob. Fönster ut mot föreningens grönskande innergård.

SOVRUM 2:
Sovrum med plats för stor säng och skrivbord. Ljusa målade väggar samt snygg fondvägg i ljusblått och ljust golv.

FÖRRÅD:
Till lägenheten hör ett källarförråd.

Dokument (pdf)

Planritningar Energideklaration Brf Vikingen Årsredovisningen 2017

Bostadsfakta

Kommun

Sundbyberg kommun.

Församling

Sundbyberg.

Storlek

Boarea 82 kvm. Areauppgifter enligt bostadsföreningen.

Rum

3 rum, varav 2 sovrum.

Lägenhetsnummer

74104301

Våning / hiss

Våning 3 av 0.
Hiss finns.

Byggnad

Byggnadsår: 1985
Fönster: 3-glas

Uppvärmning och el

Uppvärmningssystem: Fjärrvärme

Föreningen

Föreningens namn: Brf Vikingen 2
Organisationsnummer: 769616-6995
Föreningsform: Bostadsrättsförening
Lägenhetsnummer: 74104301
Antal lägenheter: 220
Antal lokaler: 4

Brf Vikingen 2 köpte fastigheterna Vikingen 1 och Vikingen 2 i februari 2009 vilka består av Mjölnerbacken 11-16 och Mjölnerbacken 21-26. Totalt är det 220 bostäder och fyra lokaler som bland annat hyrs ut till dagisverksamhet.

Föreningen har tecknat en gemensam bostadsrättstilläggsförsäkring så att du som bostadsrättsinnehavare inte behöver betala för det tillägget i din hemförsäkring. Det ingår i avgiften.

Föreningens hemsida: www.brfvikingen2.se

Parkering: Föreningen har ca 2/7 del av gemensamhetsanläggningen Lidret 1 (Mjölnerbackens parkeringshus). Till dessa är det separat kö som administreras av Deloitte, tel 0752-46 46 20. Priserna är inklusive moms och ligger på 500 kr/mån för uteplats och 688 kr/mån för bur i kallgarage.
Dessutom har föreningen ett varmgarage med 15 st bil-platser och 6 MC-platser som det är separat kö till. Dessa administreras av styrelsen.

TV och bredband: Indraget fiberanslutning som är anslutet till Sundbybergs stadsnät. Bostadsrättsinnehavaren tecknar själv abonnemang hos leverantör med respektive utbud av Internetanslutning, IP-telefoni, etc. För mer information om stadsnätet hänvisar vi till www.sundbybergsstadsnat.se. ComHem finns också tillgängligt.

Gemensamma utrymmen: Det finns cykelförråd, barnvagnsrum, tillgång till uthyrningsrum, källarförråd samt 2 st tvättstugor. Tvättstugorna ligger i port 26 och under port 11 (egen ingång).

Föreningens ekonomi

Föreningen har 35 hyresrätter kvar som ger mycket goda hyresintäkter/inkomster vid försäljning.

Föreningen har inga planerade avgiftshöjningar (kontrollerat 20/9-18). Observera att detta är en fråga som en styrelse i alla föreningar diskuterar flera gånger om året och bedömningen görs efter varje diskussion. Därför är det viktigt att man som blivande köpare själv tar kontakt med styrelsen för att få förstahandsinformation.

Föreningens renoveringar

KOMMANDE RENOVERINGAR:
Föreningen planerar att rusta upp innergårdarna.

GJORDA RENOVERINGAR:
- Energideklaration 2009
- Stamspolning 2010
- Elektroniskt lås till entréerna 2010
- Ny värmeväxlare samt nya ventilationsfläktar 2012
- Ny belysning i trapphusen 2012
- Relining utförd på varmvattencirkulationsskretsarna 2012
- Nya hissar 2011-2013
- Nya entreportar 2015
- Ommålning i trapphus 2015/16

Energideklaration

Energiförbrukning: 126 /per kvm (atemp) och år

TV

Kabel-TV via ComHem.

Internet

Internet via ComHem alt fiber via Sundbybergs stadsnät.

Månadsavgift

Avgift: 3 875 SEK / mån
I avgiften ingår värme, vatten, basutbud kabel-TV och bostadsrättstillägg.

Driftskostnad

500 SEK varav:
Försäkring: 150 SEK
Elektricitet: 350 SEK

Alla ovanstående belopp rörande driftskostnad är angivna i SEK/mån om inget annat anges.

Ekonomi

Andel i föreningen: 0.57500 %
Pantsättningsavgift: 455 SEK
Överlåtelseavgift: 1138 SEK
Betalas av: Köpare

Uteplats

Inglasad balkong i sydostläge.

Övriga utrymmen

Det finns cykelförråd, tillgång till uthyrningsrum, källarförråd samt 2 st tvättstugor.

Övrig viktig information
Budgivning

SkandiaMäklarnas budgivning följer gällande lag. Du som spekulant lämnar ditt bud till den ansvarige fastighetsmäklaren, som löpande redovisar alla bud till säljaren. Senast när förmedlingsuppdraget är avslutat överlämnar fastighetsmäklaren en budgivningslista till köpare och säljare med namn, kontaktuppgifter, bud, tidpunkt och eventuella villkor. Säljaren har alltid fri prövningsrätt och behöver inte sälja till den som lagt det högsta budet. Innan köpekontraktet är undertecknat av bägge parter har inget bindande avtal träffats. Om någon spekulant lämnar ett bud efter avslutad budgivning, men innan köpekontraktet undertecknats, är mäklaren skyldig att framföra detta bud till säljaren, som tar ställning till om budet skall beaktas.

Undersökningsplikt

Köparen har en långtgående undersökningsplikt. Fastighetens alla delar och funktioner ska undersökas. Köpare som inte har tillräckliga byggnadstekniska kunskaper bör anlita besiktningsman eller annan sakkunnig för undersökningen. Om symptom på fel finns utvidgas köparens undersökningsplikt. Säljaren svarar inte för fel och brister som köparen borde ha upptäckt vid en sådan undersökning av fastigheten som varit påkallad med hänsyn till fastighetens skick, den normala beskaffenheten hos jämförliga fastigheter samt omständigheterna vid köpet. Säljaren svarar inte heller för fel och brister som köparen borde ha räknat med eller borde ha förväntat sig med hänsyn till fastighetens ålder, pris, skick och användning. Säljarens uppgifter påverkar också omfattningen av undersökningsplikten. Om säljaren upplyser om misstänkt fel utökas undersökningsplikten. Om säljaren har lämnat uttryckliga utfästelser eller garantier som inte är för allmänt hållna ska köparen inte behöva undersöka sådana delar. För mer detaljerad information kontakta din lokala SkandiaMäklare, eller besök oss på www.skandiamaklarna.se

Energideklaration

Från och med årsskiftet 2008/2009 måste alla hus som säljs energideklareras. Deklarationen ska utföras tillsammans med en ackrediterad energiexpert och innehålla uppgifter om husets el- och värmeförbrukning, isolering och ventilation.

Kontakta din lokala SkandiaMäklare för mer information, eller besök oss på www.skandiamaklarna.se

Administrationsersättning för annonsering på Hemnet

För annons som publiceras utbetalar Hemnet Service HNS AB en ersättning till det publicerande mäklarkontoret.

Är du intresserad av denna bostad? Gör en intresseanmälan

Fyll i formuläret nedan för att göra en intresseanmälan på denna bostad. Våra mäklare kommer att kontakta dig via mail/telefon för uppföljning.

Ta del av vår integritetspolicy