Länk kopierad!

Visningar

sön 15 dec 13:15 - 13:45
Öppen visning - välkommen!

Bevaka slutpriset

Fyll i dina uppgifter så skickar SkandiaMäklarna slutpriset till dig om säljaren och köparen godkänner det vid försäljningen.

Pris
2 450 000 SEK / Utg.pris
Adress
Stig Lindbergs gata 8, Gustavsberg, Gustavsberg
Typ
Bostadsrättslägenhet
KVM
60 kvm
Avgift
3 604 SEK / mån
Rum
2 rum

Intresseanmälan

Ta del av vår integritetspolicy

Mysig hörnlägenhet högst upp i huset med härligt ljus och solig insynsskyddad balkong

Tillfälle att förvärva en mycket fräsch lägenhet i populära Gustavsbergs Hamn, ett fantastiskt område som genomgår ytterligare förbättringar och är under mycket positiv utveckling. Lägenheten är ljus, rymlig och välplanerad med en varm och välkomnande atmosfär. Fönster i två väderstreck och solig balkong högst upp i huset.

Beskrivning

Rymlig hall med garderober och avhängningsplats för kläder. Parkettgolv och målade väggar och tak i vitt.

Helkaklat badrum kombinerad med tvättstuga. Wc, dusch med duschväggar av glas, handfat med underskåp och spegel med bakomliggande skåp för bra förvaring. Tvättmaskin och torktumlare. Vitt liggande kakel på vägg och gråsvart klinkergolv. Eluppvärmd handdukstork.

Härligt vardagsrum och kök i öppen planlösning med plats för både matplats och soffhörna. Detta är en hörnlägenhet vilket ger vardagsrummet fönster i två väderstreck och utgång till balkongen med morgon- och förmiddagssol. Parkettgolv samt vitmålade väggar och tak.
Köksluckor i ljust grått och bänkskivor i ek. Köket är utrustat med varmluftsugn, induktionshäll och spisfläkt, kyl, frys och integrerad diskmaskin samt inbyggd mikro. Alla vitvaror i rostfritt utförande. Rostfri diskho (två hoar) samt stänkskydd i vitt kakel över diskbänken. Fönster med fönsterbänk i sten. Parkettgolv samt vitmålade väggar och tak.

Sovrum med parkettgolv och vitmålade väggar och tak. Fönster. ingång till intilliggande rymlig klädkammare och plats för att sätta in extra garderober om så önskas.

Dokument (pdf)

Planritningar BRF 843756-deklaration.pdf BRF Stagdar BRF Dreja beslutade 8 maj 2018.pdf Ekonomisk plan, Brf DReja Registrerad 2016-02-12 på Bolagsverket.pdf Stagdar BRF Dreja beslutade 8 maj 2018.pdf Energideklaration Stig Lindbergs gata 8.pdf Brf Dreja ÅR 2018.pdf

Bostadsfakta

Kommun

Värmdö kommun, Skattesats 32.28%.

Församling

Gustavsberg-Ingarö.

Storlek

Boarea 60 kvm. Areauppgifter enligt bostadsrättsföreningen.

Rum

2 rum, varav 1 sovrum.

Lägenhetsnummer

353

Våning / hiss

Våning 5 av 5.
Hiss finns.

Byggnad

Byggnadsår: 2016
Byggnadstyp: Flerfamiljhus
Fönster: 3-glasfönster
Ventilation: Frånluftsåtervinning, FX aggregat

Uppvärmning och el

Uppvärmningssystem: Fjärrvärme via vattenburna radiatorer

Föreningen

Föreningens namn: Brf Dreja Porslinsfabriken
Organisationsnummer: 769628-4327
Föreningsform: Bostadsrättsförening
Lägenhetsnummer: 353
Antal lägenheter: 100
Antal lokaler: 1

Parkering: Föreningen är medlem i Porslinsgaragets samfällighetsförening med andel 9,42%
Föreningen har tillgång till 59 platser

Energideklaration

Status: Utförd
Energiklass: C
Energideklarationsdatum: 2018-05-21
Energiprestanda primärenergital: 78 /kWh per kvm och år

TV

Uttag för TV, bredband och telefoni. Anslutning till ComHem AB för leverans av detta. Grundutbudet för TV ingår i månadsavgiften.

Månadsavgift

Avgift: 3 604 SEK / mån
Inkl. värme, vatten och obligatoriskt tillägg för tv/internet (87 kr/mån)

Tillträde

Enl. överenskommelse

Driftskostnad

350 SEK varav:
Försäkring: 50 SEK
Elektricitet: 300 SEK
Driftskostnaderna är uppskattade.
Bostadsrättsföreningen tillhandahåller bostadsrättstillägget i försäkringen (är inkl. i månadsavgiften)

Alla ovanstående belopp rörande driftskostnad är angivna i SEK/mån om inget annat anges.

Ekonomi

Andel i föreningen: 1.01689 %
Andel av årsavgiften: 1.02118 %
Pantsättningsavgift: 465 SEK
Överlåtelseavgift: 1163 SEK
Betalas av: Säljare

Uteplats

Balkong med soligt söderläge nås från vardagsrummet, här finns eftermiddagssol från tidig vår till sen sommar. Under försommar och sommar når solens strålar dig även på morgonen och mitt på dagen.

Bilplats

Föreningen är medlem i Porslinsgaragets samfällighetsförening med andel 9,42%
Föreningen har tillgång till 59 platser

Övriga utrymmen

Vindsförråd (hiss finns i direkt anslutning).

Övrigt

OM OMRÅDET
Bostadsområdet i Gustavsbergs Hamn utvecklas nu till en modern småstad med nya bostäder där den kända porslinsfabriken tidigare låg. Här finns också vårdcentral, flera livsstilsbutiker, Hemköp, restauranger och caféer. Lägenheten ligger i direkt anslutning till mysiga Gustavsbergs hamn och Farsta Slottsvik och är en nyare del i det centrala Gustavsberg. Här bor ni mitt bland fina strövområden, mycket naturskönt beläget med vackra omgivningar och populära vandringsleder längs havet (Tjustviksrundan och Gottholmarundan).
Kvarnsjön, på kort promenadväg från lägenheten, är en populär badsjö i närområdet.
Värmdös nyaste kulturtillskott; konsthallen "Artipelag" ligger också på gångavstånd från lägenheten. För mer information, se: http://www.artipelag.se/
Ytterligare några minuter bort finns Gustavsbergs Centrum som erbjuder det mesta av den närservice man behöver: Coop Konsum, flera olika banker, systembolag, apotek, kiosk och frisör för att nämna något. Gustavsbergs Centrum är även knutpunkten för alla bussar på Värmdölandet med sin busscentral.
Utöver kommersiell service erbjuds mycket olika fritidsaktiviteter för alla åldrar. I centrum ligger Ekvallens idrottsplats med konstfrusen bandyplan, ishall, tennishall och sporthall. Gustavsbergsbadet, en badhusanläggning med bl.a. motionsbassäng, rehab bassäng samt en äventyrsavdelning med bl.a. vattenrutschbanor, finns också här.
Med en kort biltur nås både Mölnvik Köpcentrum och Värmdö Marknad finns på promenadavstånd, eller nås enkelt med buss eller bil.
Flera skolor och förskolor ligger i och runt Gustavsberg.
För mer information se kommunens hemsida: www.varmdo.se

För den hästintresserade finns "Gustavsbergs Ryttarsällskap och Skärgårdens Rid & Friskvårdscenter" i närområdet. Se www.gurs.se

Direktbuss till Slussen går varje 5:e minut i rusningstid. Övrig tid ca varje 10:e minut. Resan tar ca 20 minuter till Slussen.
Här får du alla fördelar med att bo nära naturen och ändå ha storstadens utbud på bekvämt avstånd.

ÖVRIGT
För stadgar, ekonomisk plan mm titta in på föreningens hemsida: www.brfdreja.se

Övrig viktig information
Budgivning

SkandiaMäklarnas budgivning följer gällande lag. Du som spekulant lämnar ditt bud till den ansvarige fastighetsmäklaren, som löpande redovisar alla bud till säljaren. Senast när förmedlingsuppdraget är avslutat överlämnar fastighetsmäklaren en budgivningslista till köpare och säljare med namn, kontaktuppgifter, bud, tidpunkt och eventuella villkor. Säljaren har alltid fri prövningsrätt och behöver inte sälja till den som lagt det högsta budet. Innan köpekontraktet är undertecknat av bägge parter har inget bindande avtal träffats. Om någon spekulant lämnar ett bud efter avslutad budgivning, men innan köpekontraktet undertecknats, är mäklaren skyldig att framföra detta bud till säljaren, som tar ställning till om budet skall beaktas.

Undersökningsplikt

Köparen har en långtgående undersökningsplikt. Fastighetens alla delar och funktioner ska undersökas. Köpare som inte har tillräckliga byggnadstekniska kunskaper bör anlita besiktningsman eller annan sakkunnig för undersökningen. Om symptom på fel finns utvidgas köparens undersökningsplikt. Säljaren svarar inte för fel och brister som köparen borde ha upptäckt vid en sådan undersökning av fastigheten som varit påkallad med hänsyn till fastighetens skick, den normala beskaffenheten hos jämförliga fastigheter samt omständigheterna vid köpet. Säljaren svarar inte heller för fel och brister som köparen borde ha räknat med eller borde ha förväntat sig med hänsyn till fastighetens ålder, pris, skick och användning. Säljarens uppgifter påverkar också omfattningen av undersökningsplikten. Om säljaren upplyser om misstänkt fel utökas undersökningsplikten. Om säljaren har lämnat uttryckliga utfästelser eller garantier som inte är för allmänt hållna ska köparen inte behöva undersöka sådana delar. För mer detaljerad information kontakta din lokala SkandiaMäklare, eller besök oss på www.skandiamaklarna.se

Energideklaration

Från och med årsskiftet 2008/2009 måste alla hus som säljs energideklareras. Deklarationen ska utföras tillsammans med en ackrediterad energiexpert och innehålla uppgifter om husets el- och värmeförbrukning, isolering och ventilation.

Kontakta din lokala SkandiaMäklare för mer information, eller besök oss på www.skandiamaklarna.se

Administrationsersättning för annonsering på Hemnet

För annons som publiceras utbetalar Hemnet Service HNS AB en ersättning till det publicerande mäklarkontoret.

Är du intresserad av denna bostad? Gör en intresseanmälan

Fyll i formuläret nedan för att göra en intresseanmälan på denna bostad. Våra mäklare kommer att kontakta dig via mail/telefon för uppföljning.

Ta del av vår integritetspolicy