Detta objekt är sålt

Men vi har många andra objekt i området som kan vara av intresse. Klicka här.

Sålt

Detta objekt är sålt. Kontakta mäklaren för mer information eller kostnadsfri rådgivning och värdering av din bostad.
Pris
Kontakta mäklaren för mer information
Adress
Wargentinsgatan 5 D, 2 tr, Kungsholmen, Stockholm
Typ
Bostadsrättslägenhet
KVM
40 kvm
Avgift
2 257 SEK / mån
Rum
2 rum

Öppen planlösning - Ljusa materialval - lugnt gårdshus - välskött förening

Välkommen till denna otroligt fina 2:a belägen i lugnt gårdshus. Lägenheten har en perfekt planlösning med ett ordentligt sovrum, med förvaring och plats för dubbelsäng. Kök och vardagsrum har en öppen härlig planlösning med ljusa fräscha materialval och intill köket finns ett litet extrafönster. Socialt och charmigt rum med plats för många gäster. Vardagsrumsdelen bjuder på stort fönsterparti och plats för både sällskapsdel och matgrupp. Lägenheten har vitmålade trägolv som ger en ombonad känsla och ljusa väggar. På varje våningsplan finns gemensamma vädringsbalkonger som de boende kan nyttja.

Föreningen är välskött och har en mycket god ekonomi. Stor lummig innergård med flera grillplatser, hela sju tvättstugor, festlokal och nyligen renoverad bastu. Möjlighet att hyra garageplats under huset finns.

Toppläge på Kungsholmen med promenadavstånd till Centralen. Bo på attraktiv och central Kungsholmsadress endast ett stenkast från Norr Mälarstrand och härliga promenadstråk. Runt hörnet finns all tänkbar service, mysiga restauranger och trevliga barer. Fridhemsplans utmärkta kommunikationer finns några minuters promenad bort.

Varmt välkomna på visning!

Kontakta mig för en kostnadsfri värdering

Ta del av vår integritetspolicy