Redo

Visningar

Detta är en redo bostad. Kontakta mäklaren för mer information.
Läs mer om våra Redo-bostäder här.
Pris
2 795 000 SEK / Utgångspris
Adress
Vistabergs Allé 1E, Vistaberg, Huddinge
Typ
Bostadsrättslägenhet
KVM
67.5 kvm
Avgift
3 424 SEK / mån
Rum
3 rum

Välplanerad 3:a i barnvänliga och populära Vistaberg!

Välkomna till denna välplanerade och yteffektiva 3:a i barnvänliga Vistaberg. Området Vistaberg är väl känt för sin barnvänliga atmosfär med flertalet förskolor och skolor.

Lägenheten finner ni en trappa upp från markplan och presenteras på följande vis: Stor och rymlig hall att hänga av kläderna i, två lättmöblerade sovrum i nära anslutning till varandra. Vidare finner ni det stilfulla köket med öppen planlösning mot vardagsrummet och matsalen med tre stora fönsterpartier och en fransk balkong som ger lägenheten en vacker naturlig ljuskälla. Vardagsrummet ger plats för flera soffor samt bord och tv-möbel. Ett väl tilltaget helkaklat badrum med tvättmaskin och torktumlare. Hela lägenheten genomgående golvvärme. Sovrummen, köket och vardagsrummet har parkettgolv. På framsidan finner ni en trivsam balkong med plats för bord och stolar, här erbjuds förmiddagssol!

Planerade visningar i augusti, för förhandsvisning vänligen kontakta ansvarig mäklare.

Beskrivning

HALL
Välkommen in till en rymlig och ljus hall med klinkergolv och stor avhängningsyta.

SOVRUM 1
Trivsamt sovrum i direkt anslutning till hallen, här finns plats för enkelsäng och ett skrivbord. Fint parkettgolv.

SOVRUM 2
Väl tilltaget sovrum i anslutning till hallen, i rummet finner ni 3 garderober, stort och ljust fönster och plats för dubbelsäng. Fint parkettgolv.

BADRUM
Modernt och helkaklat badrum med stora ytor, duschplats med glasväggar, handfat med spegelskåp ovan, toalett, handdukstork och praktisk arbetsbänk ovanför tvättmaskin och torktumlare.

KÖK
Det stilfulla och välutrustade köket ligger i praktisk öppen planlösning mot matsalen och vardagsrummet. I köket finner ni kyl, frys, ugn, mikrougn, diskmaskin och goda arbetsytor.

MATSAL & VARDAGSRUM
I öppen anslutning till köket ligger en stor matsalsplats samt ett vardagsrum med plats för flera soffor med bord och tv-möbel. 3 stora fönsterpartier med en fransk balkong i mitten ger köket och vardagsrummet ett vackert ljusinsläpp. Detta rum erbjuder även en fransk balkong med utsikt över området.

Dokument (pdf)

Planritningar Stadgar Årsredovisning 2017 Energideklaration.pdf

Bostadsfakta

Kommun

Huddinge kommun, Huddinge församling. Skattesats

Storlek

Boarea 67.5 kvm. Areauppgifter enligt bostadsföreningen.

Rum

3 rum, varav 2 sovrum.

Lägenhetsnummer

1E

Våning / hiss

Våning 2 av 2.
1 trappa
Hiss finns.

Byggnad

Byggnadsår: 2013

Uppvärmning och el

Uppvärmningssystem: Fjärrvärme

Bostadsrättsförening

Föreningens namn: Brf Pergolan 2
Organisationsnummer: 769621-5081
Föreningsform: Bostadsrättsförening
Lägenhetsnummer: 1E
Antal lägenheter: 45
Antal lokaler: 0
Föreningen bildades 2010 och byggnationen stod klar under 2013. Här finns 45 lägenheter och radhus uppdelade på nio byggnader runt en barnvänlig innergård.

Bostadsrättsförening parkering: Till varje bostad hör en parkeringsplats.

Bostadsrättsförening TV och bredband: Telia

Föreningens renoveringar

Inga planerade.

Energideklaration

Energiklass: E
Energiprestanda: 135 kWh/kvm år.
Status: Utförd

TV

Telia öppen fiber.

Internet

Telia öppen fiber.

Månadsavgift

Avgift: 3 424 SEK / mån
Värme, vatten och p-plats.

Tillträde

Flexibelt tillträde

Gårdsplats/innergård

Föreningen har mycket trevlig och grönskande innergård med lekplats för barnen.

Ekonomi

Andel i föreningen: 1.43000 %

Bilplats

1 parkeringsplats med motorvärmare ingår i avgiften. För ytterligare parkeringsplatser är det separat kö, kontakta styrelsen.

Besöksparkering finns i föreningen. Giltligt besökstillstånd krävs, Varje hushåll har 2st besökstillstånd.

Övrigt

VISTABERG
Välkommen till lugna och barnvänliga Vistaberg. Ett område som passar utmärkt för barnfamiljer med flera förskolor, skolor och lekplatser i området. Endast en kort promenad till grönområden och nära till sjön Gömmaren som erbjuder flera badplatser. Nära till Källbrinks Idrottsplats med löpspår, utegym och flera fotbolls- och tennisplaner. Även ridskola finns i området. Endast 10min bort hittar ni Flottsbro som sommartid erbjuder utmärkt badplats med många aktiviteter så som kanotuthyrning, mountainbike, möjlighet att hyra bastuflotte samt ett trevligt värdshus. Vintertid erbjuder Flottsbro skidåkning i flera pister samt längdspår. Vistaberg är område under ständig utveckling, mer info om kommande exploateringsområden finner ni på huddinge.se.

Kommunikationer:
Buss 714 som tar er till Huddinge Centrum på 5-10 min. Att promenare till Huddinge Centrum tar 15-20 min och där finns pendeltåg samt flera busslinjer.

Förskolor och skolor:
I området finns flera förskolor, närmast ligger nybyggda Utsiktens förskola som bara ligger några minuters promenad bort. I övrigt finns följande förskolor: Talldalen, Glömsta, Vistabergs förskola, Fullersta, Rosenhill och Vista förskola. Skolor i närområdet: Skapaskolan, Vistaskolan, Glömstaskolan, Stenmoskolan, Källbrinksskolan, Lindskolan och Rosenhillsskolan.

Övrig viktig information
Budgivning

SkandiaMäklarnas budgivning följer gällande lag. Du som spekulant lämnar ditt bud till den ansvarige fastighetsmäklaren, som löpande redovisar alla bud till säljaren. Som utgångspunkt redovisas alla bud även till budgivare och spekulanter. Säljarens lagstadgade rätt att besluta om att inte alla bud ska redovisas under budgivningsprocessen gör dock att avvikelser kring denna utgångspunkt kan förekomma. Senast när förmedlingsuppdraget är avslutat överlämnar fastighetsmäklaren en budgivningslista till köpare och säljare med namn, kontaktuppgifter, bud, tidpunkt och eventuella villkor. Säljaren har alltid fri prövningsrätt och behöver inte sälja till den som lagt det högsta budet. Innan köpekontraktet är undertecknat av bägge parter har inget bindande avtal träffats. Om någon spekulant lämnar ett bud efter avslutad budgivning, men innan köpekontraktet undertecknats, är mäklaren skyldig att framföra detta bud till säljaren, som tar ställning till om budet skall beaktas.

Undersökningsplikt

Köparen har en långtgående undersökningsplikt. Fastighetens alla delar och funktioner ska undersökas. Köpare som inte har tillräckliga byggnadstekniska kunskaper bör anlita besiktningsman eller annan sakkunnig för undersökningen. Om symptom på fel finns utvidgas köparens undersökningsplikt. Säljaren svarar inte för fel och brister som köparen borde ha upptäckt vid en sådan undersökning av fastigheten som varit påkallad med hänsyn till fastighetens skick, den normala beskaffenheten hos jämförliga fastigheter samt omständigheterna vid köpet. Säljaren svarar inte heller för fel och brister som köparen borde ha räknat med eller borde ha förväntat sig med hänsyn till fastighetens ålder, pris, skick och användning. Säljarens uppgifter påverkar också omfattningen av undersökningsplikten. Om säljaren upplyser om misstänkt fel utökas undersökningsplikten. Om säljaren har lämnat uttryckliga utfästelser eller garantier som inte är för allmänt hållna ska köparen inte behöva undersöka sådana delar. För mer detaljerad information kontakta din lokala SkandiaMäklare, eller besök oss på www.skandiamaklarna.se

Energideklaration

Från och med årsskiftet 2008/2009 måste alla hus som säljs energideklareras. Deklarationen ska utföras tillsammans med en ackrediterad energiexpert och innehålla uppgifter om husets el- och värmeförbrukning, isolering och ventilation.

Kontakta din lokala SkandiaMäklare för mer information, eller besök oss på www.skandiamaklarna.se

Administrationsersättning för annonsering på Hemnet

För annons som publiceras utbetalar Hemnet Service HNS AB en ersättning till det publicerande mäklarkontoret.

Är du intresserad av denna bostad? Gör en intresseanmälan

Fyll i formuläret nedan för att göra en intresseanmälan på denna bostad. Våra mäklare kommer att kontakta dig via mail/telefon för uppföljning.

Ta del av vår integritetspolicy

HitCounter