Länk kopierad!
Bilder Redo

Visningar

Detta är en redo bostad. Kontakta mäklaren för mer information.
Läs mer om våra Redo-bostäder här.

Bevaka slutpriset

Fyll i dina uppgifter så skickar SkandiaMäklarna slutpriset till dig om säljaren och köparen godkänner det vid försäljningen.

Pris
Kontakta Mäklaren
Adress
Hjärtstensvägen 15, Norrboda - Kungsängen, Kungsängen
Typ
Bostadsrättslägenhet
KVM
68.5 kvm
Avgift
3 995 SEK / mån
Rum
3 rum

Intresseanmälan

Ta del av vår integritetspolicy

DAGS FÖR EN TREA MED RÄTT LÄGE

Utan insyn och på skön höjd presenteras nu denna toppfina bostad med sällskaplig planlösning där stil och funktion ligger i fokus. Rymlig hall med bra förvaring och avhängningsplats, praktiskt och snyggt klinkergolv som tål det mesta. Vardagsrum med öppen planlösning mot kök och utgång till den stora, inglasade balkongen. Det ljusa och öppna utrymmet är lättmöblerat då arkitekturen ger naturlig rumsindelning trots den öppna lösningen. Köket är fullt utrustat och har gott om bänkytor för den matglade hemmakocken. Två fina sovrum finns, båda med bra garderobsförvaring på plats. Det stora sovrummet har gott om plats för dubbelsäng och sovrumsmöbler. Helkaklat badrum med golvvärme, duschhörna, wc och tvättpelare. Välkommen på visning till denna mycket fina bostad där allt verkligen är på plats och rätt känsla infinner sig så fort ni kliver över tröskeln!

Beskrivning

HALL
Elegant och rymlig hall med god plats och två vita garderober med god för förvaring. Plats för avhängning och hatthylla finns. Snyggt klinkergolv i brun ton och vita släta väggar.

SOVRUM 1
Stort sovrum med härligt ljusinsläpp och fin utsikt mot området i Norrboda. God plats för dubbelsäng och sovrumsmöbler. En alkov finns med tre stora garderober och bra förvaring. Vita släta väggar och ekparkettgolv.

BADRUM
Ett väl tilltaget badrum i snyggt utförande, helkaklat med golvvärme och infällda spotlights i taket. Duschhörna med vikväggar i glas (plats för badkar finns för den som önskar), vägghängd wc, kommod med handfat, spegelskåp med belysning samt handdukstork. Tvättpelare med torktumlare och tvättmaskin ingår.

VARDAGSRUM OCH KÖK
Smart öppen planlösning med en naturlig rumsindelning som gör det lättmöblerat. Snyggt kök i vitt, svart och rostfritt med goda ytor och förvaring, fullt utrustat med rostfria vitvaror (kyl och frys i fullhöjd, inbyggd micro, spishäll, inbyggnadsugn och diskmaskin. Matplats vid fönsterparti mot balkongen. I vardagsrumsdelen finns bra utrymme för soffhörna och placering av tv. Vita släta väggar i det stora rummet och ekparkettgolv.

SOVRUM 2
Bra sovrum med skönt och lugnt läge med utsikt mot skogsområdet framför huset, helt insynsfritt. Två stora garderober finns här, vita släta väggar och ekparkettgolv.

INGLASAD BALKONG
Den stora balkongen har det lyxiga tillvalet att vara helt inglasad, det förlänger utomhussäsongen betydligt. Möblera och avnjut skönt balkonghäng från tidig vår till sen höst.
I alla rum finns uttag för fiber.

Dokument (pdf)

Planritningar

Bostadsfakta

Kommun

Upplands-Bro kommun, Skattesats 32.81%.

Församling

Kungsängen-Västra Ryd.

Storlek

Boarea 68.5 kvm. Areauppgifter enligt bostadsrättsföreningen.

Rum

3 rum, varav 2 sovrum.

Lägenhetsnummer

19-1301

Våning / hiss

Våning 4 av 6.
Hiss finns.

Byggnad

Byggnadsår: 2018
Byggnadstyp: Flerfamiljhus
Fönster: 3-glas 2018

Uppvärmning och el

Uppvärmningssystem: Fjärrvärme

Föreningen

Föreningens namn: Brf Handelsparken
Organisationsnummer: 769632-5260
Föreningsform: Bostadsrättsförening
Lägenhetsnummer: 19-1301
Antal lägenheter: 0
Antal lokaler: 0

Internet

Fiber med internet och tv, ip-telefoni. Sappa är leverantör och kostar 299:-/mån.

Månadsavgift

Avgift: 3 995 SEK / mån

Tillträde

Enligt ök med säljaren

Driftskostnad

170 SEK varav:
Elektricitet: 170 SEK

Alla ovanstående belopp rörande driftskostnad är angivna i SEK/mån om inget annat anges.

Ekonomi

Andel i föreningen: 1.89100 %
Andel av årsavgiften: 1.89100 %

Övrig viktig information
Budgivning

SkandiaMäklarnas budgivning följer gällande lag. Du som spekulant lämnar ditt bud till den ansvarige fastighetsmäklaren, som löpande redovisar alla bud till säljaren. Senast när förmedlingsuppdraget är avslutat överlämnar fastighetsmäklaren en budgivningslista till köpare och säljare med namn, kontaktuppgifter, bud, tidpunkt och eventuella villkor. Säljaren har alltid fri prövningsrätt och behöver inte sälja till den som lagt det högsta budet. Innan köpekontraktet är undertecknat av bägge parter har inget bindande avtal träffats. Om någon spekulant lämnar ett bud efter avslutad budgivning, men innan köpekontraktet undertecknats, är mäklaren skyldig att framföra detta bud till säljaren, som tar ställning till om budet skall beaktas.

Undersökningsplikt

Köparen har en långtgående undersökningsplikt. Fastighetens alla delar och funktioner ska undersökas. Köpare som inte har tillräckliga byggnadstekniska kunskaper bör anlita besiktningsman eller annan sakkunnig för undersökningen. Om symptom på fel finns utvidgas köparens undersökningsplikt. Säljaren svarar inte för fel och brister som köparen borde ha upptäckt vid en sådan undersökning av fastigheten som varit påkallad med hänsyn till fastighetens skick, den normala beskaffenheten hos jämförliga fastigheter samt omständigheterna vid köpet. Säljaren svarar inte heller för fel och brister som köparen borde ha räknat med eller borde ha förväntat sig med hänsyn till fastighetens ålder, pris, skick och användning. Säljarens uppgifter påverkar också omfattningen av undersökningsplikten. Om säljaren upplyser om misstänkt fel utökas undersökningsplikten. Om säljaren har lämnat uttryckliga utfästelser eller garantier som inte är för allmänt hållna ska köparen inte behöva undersöka sådana delar. För mer detaljerad information kontakta din lokala SkandiaMäklare, eller besök oss på www.skandiamaklarna.se

Energideklaration

Från och med årsskiftet 2008/2009 måste alla hus som säljs energideklareras. Deklarationen ska utföras tillsammans med en ackrediterad energiexpert och innehålla uppgifter om husets el- och värmeförbrukning, isolering och ventilation.

Kontakta din lokala SkandiaMäklare för mer information, eller besök oss på www.skandiamaklarna.se

Administrationsersättning för annonsering på Hemnet

För annons som publiceras utbetalar Hemnet Service HNS AB en ersättning till det publicerande mäklarkontoret.

Är du intresserad av denna bostad? Gör en intresseanmälan

Fyll i formuläret nedan för att göra en intresseanmälan på denna bostad. Våra mäklare kommer att kontakta dig via mail/telefon för uppföljning.

Ta del av vår integritetspolicy