Länk kopierad!
Bilder Redo

Visningar

Detta är en redo bostad. Kontakta mäklaren för mer information.
Läs mer om våra Redo-bostäder här.

Bevaka slutpriset

Fyll i dina uppgifter så skickar SkandiaMäklarna slutpriset till dig om säljaren och köparen godkänner det vid försäljningen.

Pris
Kontakta Mäklaren
Adress
Fönvindsvägen 46, Tallboda, Linköping
Typ
Bostadsrättslägenhet
KVM
67 kvm
Avgift
4 140 SEK / mån
Rum
2 rum

Fräscht, goda ytor och söderbalkong i hjärtat av Tallboda

På Fönvindsvägen 46 är det enkelt att känna sig som hemma. Här erbjuds ett lugnt och fridfullt boende i ett familjärt och naturnära område med goda kommunikationer till Linköpings City.

På tredje våningen i hus med hiss finner man den här tvårumsbostaden som är disponerad på 67 kvadratmeter och inrymmer entréhall med klädkammare, luftigt och öppet vardagsrum, modernt kök med matplats, rymligt sovrum med bra förvaring, tvättstuga och ett fräscht duschrum. Lägenheten präglas av generöst tilltagna ytor i alla utrymmen och goda ljusinsläpp från stora fönsterpartier. Från vardagsrummet når man en härlig balkong i söderläge med begränsad insyn och många soltimmar varje dag.

Detta är ett mycket bekvämt boende i en stabil och välskött Riksbyggenförening. I avgiften på 4 140 kr ingår värme, kallvatten och kabel-tv. Alla lägenheter har även tillgång till en egen garageplats. Området är mycket trivsamt med närhet till bra serviceutbud i Tallboda centrum, närhet till motionsspår och vacker natur. Goda cykel- och bussförbindelser med övriga staden.

Detta är en kommande försäljning. Välkommen att kontakta ansvarig fastighetsmäklare för mer information!

Beskrivning

HALL
Rymlig och välkomnande hall med gott om plats för avhängning av ytterkläder. Här finns en separat klädkammare med goda förvaringsmöjligheter. Laminatgolv och vitmålade väggytor.

VARDAGSRUM
När man kliver in genom hallen möts man senare av det spatiösa vardagsrummet med härliga ljusinsläpp från fönster i tre väderstreck. Goda sällskapsytor och utgång till stor, härlig balkong i soligt söderläge. Ekparkettgolv och vitmålade väggytor.

KÖK
Smakfullt inrett kök med vit skåpsinredning, rostfria vitvaror, laminatbänkskiva och kakel som stänkskydd. Den maskinella utrustningen utgörs av kombinerad kyl/frys, ugn, inbyggd mikrovågsugn, spisfläkt, induktionshäll och integrerad diskmaskin. Plats för matgrupp för 4-6 personer. Laminatgolv och vitmålade väggytor.

SOVRUM
Väl tilltaget sovrum med två platsbyggda garderober. Laminatgolv och vitmålade väggytor.

DUSCHRUM
Fräscht duschrum med kaklade väggytor och våtrumsmatta på golv. Här finns dusch, toalett, kommod, spegelskåp och handdukstork.

TVÄTTSTUGA
Intill köket finns en tvättstuga med tvättmaskin och torkskåp. Arbetsbänk och diskho. Plastmatta på golv och målad vävtapet på väggytor.

Dokument (pdf)

Energideklaration Årsredovisning 2017 Stadgar

Bostadsfakta

Kommun

Linköping kommun.

Storlek

Boarea 67 kvm. Areauppgifter enligt bostadsföreningen.

Rum

2 rum, varav 1 sovrum.

Lägenhetsnummer

34

Våning / hiss

Våning 3 av 3.
Hiss finns.

Byggnad

Byggnadsår: 1991
Byggnadstyp: Flerfamiljhus
Fönster: 3-glasfönster

Uppvärmning och el

Uppvärmningssystem: Fjärrvärme

Föreningen

Lägenhetsnummer: 34
Antal lägenheter: 0
Antal lokaler: 0

TV

Ansluten till kabelnätet. Basutbud ingår i månadsavgiften.

Internet

Bredbandsabonnemang tecknas av bostadsrättshavaren själv. Kostnad tillkommer.

Månadsavgift

Avgift: 4 140 SEK / mån

Driftskostnad

350 SEK varav:
Försäkring: 100 SEK
Elektricitet: 250 SEK
Uppskattade värden

Alla ovanstående belopp rörande driftskostnad är angivna i SEK/mån om inget annat anges.

Ekonomi

Andel i föreningen: 0.52450 %
Andel av årsavgiften: 0.52297 %

Bilplats

Garageplats ingår i månadsavgiften.
Parkeringsplatser finns att hyra för 100-200 kr/månad. Separat kö.

Övriga utrymmen

Till varje lägenhet hör ett vindsförråd.
I föreningen finns även ett gemensamt cykelförråd.

Övrig viktig information
Budgivning

SkandiaMäklarnas budgivning följer gällande lag. Du som spekulant lämnar ditt bud till den ansvarige fastighetsmäklaren, som löpande redovisar alla bud till säljaren. Senast när förmedlingsuppdraget är avslutat överlämnar fastighetsmäklaren en budgivningslista till köpare och säljare med namn, kontaktuppgifter, bud, tidpunkt och eventuella villkor. Säljaren har alltid fri prövningsrätt och behöver inte sälja till den som lagt det högsta budet. Innan köpekontraktet är undertecknat av bägge parter har inget bindande avtal träffats. Om någon spekulant lämnar ett bud efter avslutad budgivning, men innan köpekontraktet undertecknats, är mäklaren skyldig att framföra detta bud till säljaren, som tar ställning till om budet skall beaktas.

Undersökningsplikt

Köparen har en långtgående undersökningsplikt. Fastighetens alla delar och funktioner ska undersökas. Köpare som inte har tillräckliga byggnadstekniska kunskaper bör anlita besiktningsman eller annan sakkunnig för undersökningen. Om symptom på fel finns utvidgas köparens undersökningsplikt. Säljaren svarar inte för fel och brister som köparen borde ha upptäckt vid en sådan undersökning av fastigheten som varit påkallad med hänsyn till fastighetens skick, den normala beskaffenheten hos jämförliga fastigheter samt omständigheterna vid köpet. Säljaren svarar inte heller för fel och brister som köparen borde ha räknat med eller borde ha förväntat sig med hänsyn till fastighetens ålder, pris, skick och användning. Säljarens uppgifter påverkar också omfattningen av undersökningsplikten. Om säljaren upplyser om misstänkt fel utökas undersökningsplikten. Om säljaren har lämnat uttryckliga utfästelser eller garantier som inte är för allmänt hållna ska köparen inte behöva undersöka sådana delar. För mer detaljerad information kontakta din lokala SkandiaMäklare, eller besök oss på www.skandiamaklarna.se

Energideklaration

Från och med årsskiftet 2008/2009 måste alla hus som säljs energideklareras. Deklarationen ska utföras tillsammans med en ackrediterad energiexpert och innehålla uppgifter om husets el- och värmeförbrukning, isolering och ventilation.

Kontakta din lokala SkandiaMäklare för mer information, eller besök oss på www.skandiamaklarna.se

Administrationsersättning för annonsering på Hemnet

För annons som publiceras utbetalar Hemnet Service HNS AB en ersättning till det publicerande mäklarkontoret.

Är du intresserad av denna bostad? Gör en intresseanmälan

Fyll i formuläret nedan för att göra en intresseanmälan på denna bostad. Våra mäklare kommer att kontakta dig via mail/telefon för uppföljning.

Ta del av vår integritetspolicy