Visningar

sön 29 jul 15:00 - 15:30
Anmälan krävs!
mån 30 jul 17:30 - 18:00
Anmälan krävs!
Pris
825 000 SEK
Adress
Brändströmsgatan 3A, Väster, Gävle
Typ
Bostadsrättslägenhet
KVM
22.5 kvm
Avgift
1 669 SEK / mån
Rum
1 rum

Intresseanmälan

Ta del av vår integritetspolicy

Nyrenoverad etta på väster!

Helt nyrenoverad etta på väster. Med högt i tak och låg boendekostnad, samt Boulongernskogen som sin granne finner du denna välplanerade etta med öppen planlösning och sovalkov. Nyrenoverat kök med diskmaskin och badrum med golvvärme är bara några av bekvämligheterna denna pärla erbjuder.

I närområdet finns allt för ett enkelt och trevligt boende. Högskolan, sjukhuset, livsmedelsbutik, restauranger, pizzerior, skön natur, Gävle City och mycket mer!

Välkommen hem!

Beskrivning

Hall: Hall med en del av svart klinkergolv och en del av ekparkettgolv. Vitmålade väggar och innertak.

Badrum: Badrum innehållande dusch, toalett och handfat beläget på svart klinkergolv med golvvärme. Till det är det vitkaklade väggar och infällda spotlights i innertak.

Vardagsrum: Vardagsrum med sovalkov och öppen planlösning mot kök. Det beläget på ekparkett med vitmålade väggar och tak.

Kök: Kök från Kvik med vitvaror från Bosch. Kombinerad kyl/frys i rostfritt stål, spishäll, kolfilterfläkt, integrerad diskmaskin och inbyggd ugn. Det är även kakel över en diskbänk av rostfritt stål och det finns bänkbelysning. Kökets ytskikt är ekparkett, vitmålade vägger och innertak.

Dokument (pdf)

Planritningar BRF Stadgar BRF Energideklaration BRF Ekonomisk plan 2017 Stadgar Energideklaration Ekonomisk plan 2017

Bostadsfakta

Kommun

Väster 8:2, Gävle kommun,

Storlek

Boarea 22.5 kvm. Areauppgifter enligt fastighetsförvaltarna.

Rum

1 rum.

Lägenhetsnummer

490101012

Våning / hiss

Våning 2 av 4.
Hiss finns ej.

Byggnad

Byggnadsår: 1950
Byggnadstyp: Flerfamiljhus
Övrigt: Renoveringsår 2017
Fönster: 3-glasfönster
Ventilation: Självdrag

Uppvärmning och el

Uppvärmningssystem: Fjärrvärme

Bostadsrättsförening

Föreningens namn: Lancetten nr 2
Organisationsnummer: 769633-0302
Föreningsform: Bostadsrättsförening
Lägenhetsnummer: 490101012
Antal lägenheter: 40
Antal lokaler: 0

Föreningens renoveringar

Gjorda renoveringar:
2017: Allt inne i samtliga lägenheter. Nya fönster, målning av trapphus och säkerhetsdörrar till alla lägenheter. Det är även dragna nya vatten-, och avloppsledningar, samt att elen är bytt. I källaren har väggar och tak målats, tvättstuga och torkrum har renoverats, samt att lägenhetsförråden har iordningställts. På gården har det iordningställts 10 parkeringsplatser.

Framtida renoveringar (enligt ekonomisk plan):
2022: Fasadrenovering
2022: Renovering av yttertak
2037: Fönsterrenovering
2067: Renovering av vatten och avloppsledningar, samt el

Energideklaration

Energiklass: F
Energiprestanda: 193 kWh/kvm år.
Datum: 2010-05-03
Status: Utförd

TV

Com Hem.

Internet

Com Hem.

Månadsavgift

Avgift: 1 669 SEK / mån
Värme, vatten och el.

Gårdsplats/innergård

I kärl på gården finns hushållssopor.

Driftskostnad

Internet, kabel-tv och försäkring tillkommer.

Alla ovanstående belopp rörande driftskostnad är angivna i SEK/mån om inget annat anges.

Ekonomi

Andel i föreningen: 2.27000 %
Andel av årsavgiften: 2.21480 %

Renoveringar

Hela lägenheten är helt nyrenoverad 2017.

Övriga utrymmen

Det finns cykelförråd, källarförråd och tvättstuga med torkrum.

Bilplats

Parkeringsplats. 10 st p-platser. Till parkeringsplatsen är det separat kö.

Övrig viktig information
Budgivning

SkandiaMäklarnas budgivning följer gällande lag. Du som spekulant lämnar ditt bud till den ansvarige fastighetsmäklaren, som löpande redovisar alla bud till säljaren. Som utgångspunkt redovisas alla bud även till budgivare och spekulanter. Säljarens lagstadgade rätt att besluta om att inte alla bud ska redovisas under budgivningsprocessen gör dock att avvikelser kring denna utgångspunkt kan förekomma. Senast när förmedlingsuppdraget är avslutat överlämnar fastighetsmäklaren en budgivningslista till köpare och säljare med namn, kontaktuppgifter, bud, tidpunkt och eventuella villkor. Säljaren har alltid fri prövningsrätt och behöver inte sälja till den som lagt det högsta budet. Innan köpekontraktet är undertecknat av bägge parter har inget bindande avtal träffats. Om någon spekulant lämnar ett bud efter avslutad budgivning, men innan köpekontraktet undertecknats, är mäklaren skyldig att framföra detta bud till säljaren, som tar ställning till om budet skall beaktas.

Undersökningsplikt

Köparen har en långtgående undersökningsplikt. Fastighetens alla delar och funktioner ska undersökas. Köpare som inte har tillräckliga byggnadstekniska kunskaper bör anlita besiktningsman eller annan sakkunnig för undersökningen. Om symptom på fel finns utvidgas köparens undersökningsplikt. Säljaren svarar inte för fel och brister som köparen borde ha upptäckt vid en sådan undersökning av fastigheten som varit påkallad med hänsyn till fastighetens skick, den normala beskaffenheten hos jämförliga fastigheter samt omständigheterna vid köpet. Säljaren svarar inte heller för fel och brister som köparen borde ha räknat med eller borde ha förväntat sig med hänsyn till fastighetens ålder, pris, skick och användning. Säljarens uppgifter påverkar också omfattningen av undersökningsplikten. Om säljaren upplyser om misstänkt fel utökas undersökningsplikten. Om säljaren har lämnat uttryckliga utfästelser eller garantier som inte är för allmänt hållna ska köparen inte behöva undersöka sådana delar. För mer detaljerad information kontakta din lokala SkandiaMäklare, eller besök oss på www.skandiamaklarna.se

Energideklaration

Från och med årsskiftet 2008/2009 måste alla hus som säljs energideklareras. Deklarationen ska utföras tillsammans med en ackrediterad energiexpert och innehålla uppgifter om husets el- och värmeförbrukning, isolering och ventilation.

Kontakta din lokala SkandiaMäklare för mer information, eller besök oss på www.skandiamaklarna.se

Administrationsersättning för annonsering på Hemnet

För annons som publiceras utbetalar Hemnet Service HNS AB en ersättning till det publicerande mäklarkontoret.

Är du intresserad av denna bostad? Gör en intresseanmälan

Fyll i formuläret nedan för att göra en intresseanmälan på denna bostad. Våra mäklare kommer att kontakta dig via mail/telefon för uppföljning.

Ta del av vår integritetspolicy

HitCounter