Detta objekt är sålt

Men vi har många andra objekt i området som kan vara av intresse. Klicka här.

Sålt

Detta objekt är sålt. Kontakta mäklaren för mer information eller kostnadsfri rådgivning och värdering av din bostad.
Pris
Kontakta mäklaren för mer information
Adress
Södergatan 86, Söder, Helsingborg
Typ
Bostadsrättslägenhet
KVM
79 kvm
Avgift
4 908 SEK / mån
Rum
3 rum

Renoverad 3:a om 79kvm i omtyckta Brf Sachsen. Hiss från markplan & inglasad balkong i västerläge!

Varmt välkommen till Södergatan 86 och denna fint renoverade 3:a om 79kvm. Bostaden ligger placerad på våning 5 av 7 med hiss från markplan och inglasad balkong i västerläge. Bostaden har genomgått en omfattande renovering 2018 där bland annat helt nytt IKEA-kök har installerats med läckra detaljer och gott om förvaringsmöjligheter. Nytt badrum med stilrent kakel och klinker samt en installerad tvättmaskin. Samtliga ytskikt, golv samt dörrar är helt nya och inger en så nära känsla av nyproduktion som man kan komma.

Här bor du i omtyckta och välskötta Brf Sachsen. En stor och trygg förening mitt i centrala Helsingborg. Som medlem har man möjligheten att utnyttja föreningens gemensamma övernattningslägenheter, festlokal, samlingsrum, gym samt lekplats. Från ytterdörren har du närhet till allt vad staden centrum kan erbjuda. Söder-City, Campus och ett flertal affärer ligger inom några minuters gångavstånd.

För mer information eller tidsbokning; Omar.Akkache@skandiamaklarna.se alt. 073-386 74 74. Varmt välkommen på visning, anmälan krävs!

Kontakta mig för en kostnadsfri värdering

Ta del av vår integritetspolicy